E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πόσο Θεά Αφροδίτη έχει μέσα της η Μαρία Κορινθίου;

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012





Το να υποδυθείς την Θεά Αφροδίτη σε μια κινηματογραφική παραγωγή είναι ένα βαρύ φορτίο. Και χρειάζεται μια πολύ sexy γυναίκα για να το κουβαλήσει.



Κάθε φορά που καλούμαι να σκεφτώ αν η Μαρία Κορινθίου είναι μία sexy γυναίκα, παίρνω μια φάτσα Larry David. Τι είναι η φάτσα Larry David; Μία μισοευχαριστημένη αλλά και μισοδυσαρεστημένη φάτσα που βλέπεις στο “Curb Your Enthusiasm” κάθε φορά που χαρακτηρίζει κάτι ως “pretty good”.
Κι αυτό γιατί ενώ είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, με σπάνια όμορφο πρόσωπο, είναι απλά pretty good. Και κάτι μου λέει ότι η Θεά Αφροδίτη δεν ήταν pretty good. Η Θεά Αφροδίτη, κατά τας “γραφάς”, πρέπει να ήταν ένα κράμα θηλυκότητας και γοητείας. Μια γυναίκα που είναι sexy για τους θνητούς, αλλά sexy ακόμα και για τους Θεούς.
Γιατί αν ισχύουν οι δοξασίες της Αν-Μαρί Φίλιπς που τοποθετεί τους Θεούς του Ολύμπου στο σύγχρονο Λονδίνο (στο μυθιστόρημα “Αυτοί οι Θεοί δεν έχουν τον Θεό τους”), τότε ναι. Τότε ίσως η Μαρία Κορινθίου να μπορούσε να υποδυθεί μια σεξουάλα γκόμενα που μένει στο Hackney και θέλγει με τα κάλλη της συγκατοίκους και μη.
Αυτή η Θεά Αφροδίτη της φαντασίας της Φίλιπς, θα μπορούσε κάλλιστα να υποδυθεί από την 33χρονη Ελληνίδα ηθοποιό. Κλεισμένη σε ένα μικρό κατακόκκινο δωμάτιο, να απαντάει ροζ τηλέφωνα και να αντικρούει τις σεξουαλικές ορμές του Απόλλωνα και του Ήφαιστου. Αλλά για την ελληνική παραγωγή που προσπαθεί να αποτυπώσει τη ζωή Θεών και Κυκλώπων, δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη.
Την θυμάμαι την Μαρία να μπαίνει πριν μερικά χρόνια στα γραφεία του MAX να δει τις φωτογραφίες που είχε κάνει για το εξώφυλλο του περιοδικού. Και ναι, από την συμπεριφορά της φαινόταν ότι ήταν μια καταπληκτική κοπέλα, χαμογελαστή και ευχάριστη, θελκτική και προσιτή. Γελούσε, έπαιζε, σχολιάζε και σε έκανε να νιώθεις ότι θα μπορούσε να είναι η ιδανική γκόμενα που θα μπορούσες να έχεις. Αλλά μέχρι εκεί.
Το σώμα της (και η θέλησή της να το προβάλλει) την βοήθησε στο να κερδίσει κάποιους ρόλους. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεις κάθε μέρα μια σεξουαλική γυναίκα με ικανότητα να σταθεί σε μια τηλεοπτική ή κινηματογραφική παραγωγή. Και η Μαρία δικαίωνε κάθε σκηνοθέτη και αποζημίωνε κάθε θεατή.
Αλλά η Θεά Αφροδίτη είναι κάτι σαν όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που έχουν περπατήσει (μυθοπλαστικά ή ρεαλιστικά) στην γη αυτή. Πόσο εύκολο ήταν να βρεθεί κάποιος να παίξει τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Χριστό, τον Λένιν, την Θάτσερ κοκ; Ο ρόλος της Θεάς Αφροδίτης είναι ένας φοβερά απαιτητικός ρόλος. Μόνο και μόνο από τις προσδοκίες του άνδρα θεατή για την Θεά (όπως του την έχουν περιγράψει) Αφροδίτη.
Το κατά πόσο ανταποκρίνεται η sexy Μαρία σε αυτόν τον ρόλο, μένει να το δούμε επί της οθόνης.
http://www.oneman.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger