E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 7 Μαΐου 2012

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή δυσλειτουργία, αγαπητέ Κριέ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη από την Παρθένο, σε έχει κάνει να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Άφησε στην άκρη την αναβλητικότητα και προχώρα γοργά προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες που ανακόπτουν την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, έχεις σήμερα τη δυνατότητα, αλλά και τη διάθεση, να δώσεις απαντήσεις σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις, που περνάει η σχέση σου. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μη μένεις σπίτι. Δεν πρόκειται να προκύψει κάποια νέα γνωριμία, αν δεν ανοιχτείς σε νέες παρέες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να είσαι ανοιχτός στις επαφές και στα άτομα που θα κάνουν την είσοδο τους τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τακτοποίησε όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και μην αποσυντονίζεσαι από μικρές δυσκολίες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και συνεχώς προκύπτουν νέα έξοδα. Κάνε έναν προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλά.




Ταύρος
21/4-20/5

Η καθημερινότητά σου έχει αρκετό άγχος και πίεση, αγαπητέ Ταύρε, αλλά αν δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πολλά ζητήματα, με τον καλύτερο τρόπο. Μην πεις όχι σε άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν η βοήθεια που μπορούν να σου προσφέρουν, είναι να σε βγάλουν από το σπίτι σου για μια βόλτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή είναι σε πολύ καλό δρόμο σήμερα, φίλε Ταύρε, και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου, κάνοντας σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή πηγαίνοντας μια βόλτα. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, συνάντησε αγαπημένους φίλους και άσε το άγχος στην άκρη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζονται αρκετή προσοχή, αλλά να ξέρεις πως σήμερα θα υπάρχουν ευκαιρίες για να λύσεις θέματα, που περιλαμβάνουν συμφωνίες και υπογραφές. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη και αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα διώξει ένα μέρος από το άγχος σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις, γραφειοκρατικές δουλειές και κάποιες συναντήσεις που σε αγχώνουν, φίλε Δίδυμε. Θα πρέπει να είσαι ήρεμος και προγραμματισμένος, για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά. Και κυρίως, θα χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια. Γι’ αυτό, μη διστάζεις να μιλήσεις σε κάποια άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, βελτιώνεται αισθητά και τα προβλήματα που σε απασχολούσαν μοιάζουν μακρινά. Απόλαυσε σήμερα ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά παραμένει ακόμη κοντά σου, αναπάντεχες γνωριμίες μπορεί να καταλήξουν σε έναν μεγάλο έρωτα. Να είσαι έτοιμος για όλα απόψε!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα έχουν πολύ τρέξιμο, αλλά η ομαδική δουλειά θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι’ αυτό σταμάτα να είσαι συγκεντρωτικός. Όσο για τα οικονομικά σου, θα προκύψουν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σκέψου τις καλά, πριν τις αποδεχτείς.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αυτή η Δευτέρα δεν είναι και η πιο ξεκούραστη που θα μπορούσες να ζήσεις, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες, για να βγεις νικητής. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα θέλουν άμεση επίλυση σήμερα και εσύ θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ένταση. Μην αποσυντονίζεσαι, για να καταφέρεις να τα διευθετήσεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, φίλε Καρκίνε, θα σου χαρίσει ερωτικές εκπλήξεις και πολύ καλή επικοινωνία και αυτή η ατμόσφαιρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει ο Άρης, που βρίσκεται στην Παρθένο και σε ευνοεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, σου επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές, όπου η επιτυχία των προσπαθειών σου θα φανεί ξεκάθαρα. Όσο για τα οικονομικά σου, εξακολουθούν να είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Όσο κρατάς τα έξοδα σε έλεγχο, όλα βαίνουν καλώς, όσο λοξοδρομείς τόσο περισσότερο αγχώνεσαι και ταλαιπωρείσαι.



Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι προσπάθειές σου, αγαπητέ Λέων, δεν πάνε χαμένες και η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου. Όλα οφείλονται στις ικανότητες και την επιμονή σου. Μην χάνεις τους στόχους σου και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, είναι σε μια κρίσιμη φάση, όπου θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν στο μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου πολύ ώριμα, πριν δώσεις απαντήσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες. Μην μένεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Δείξε ψυχραιμία στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Η υπομονή θα σε ανταμείψει και σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά σου βαίνουν προς καλύτερες μέρες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις σήμερα πιθανές υποχρεώσεις προς το δημόσιο.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα μιλήσεις με αρκετά άτομα και μέσα από αυτές τις επαφές θα βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Η συμπάθεια που εκπέμπεις, θα αποβεί σωτήρια και πολλοί είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και θα σου συμπαρασταθούν μέχρι τέλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, η καλή σου διάθεση είναι αυτή που δίνει έναν νέο αέρα στη σχέση σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Σου αξίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να περιμένεις λίγο ακόμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς θα χειριστείς τις συμφωνίες που θα πέσουν στο τραπέζι. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα πολλά έξοδα και κυρίως τις προσωπικές αγορές.




Ζυγός
23/9-22/10

Αυτή η Δευτέρα θα είναι κάπως κουραστική και αγχωτική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά με την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Θα χρειαστεί όλη σου η υπομονή και η ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις έκτακτες δυσκολίες και να επικοινωνήσεις σε άτομα που μπορεί να σε εκνευρίζουν. Οι εντάσεις είναι χαρακτηριστικό της ημέρας, αλλά μην πτοείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, για να περάσεις καλά πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα δείξουν στο ταίρι σου ότι έχεις κατανόηση και τρυφερά συναισθήματα. Μην απομακρύνεσαι, γιατί δημιουργείς ένα κενό ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, θα προχωρήσει έτσι όπως θέλεις και πολλά θέματα θα μπουν σήμερα σε μια σειρά, που θα καθορίσει και το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου ενδέχεται να βγουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει, αφού προκύπτουν έξοδα που δεν περιμένεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, αγαπητέ Σκορπιέ. Πολλά από αυτά που σε αγχώνουν θα φανούν πιο απλά και έτσι θα μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούρασή σου, την οποία έχεις ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην κάνεις το λάθος να παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, είναι σε μια καλή μέρα και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, εκφράζοντας και οι δύο τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από τη ζωή σου, μην χάνεις την αισιοδοξία και το χαμόγελό σου, γιατί όλο και κάτι καλό θα προκύψει. Αρκεί να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα χρειαστεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος, για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις νέα προβλήματα να προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι σε δύσκολη φάση. Βάλε φρένο στα έξοδα.




Τοξότης
23/11-21/12

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα είναι στα πάνω της, αγαπητέ Τοξότη, και θα θελήσεις να επανασχεδιάσεις διάφορα θέματα, που είχες αφήσει στην άκρη ως ακατόρθωτα. Κινήσου ακολουθώντας μια νέα λογική και θα πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, αν δείξεις τρυφερότητα και ευαισθησία στον άνθρωπό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα είναι ευνοϊκή για να βγάλεις όλο σου το ρομαντισμό και να κατακτήσεις το άτομο που σου αρέσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, κινούνται σε καλή πορεία και αυτό φαίνεται έντονα σήμερα. Όμως, θα πρέπει να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές συμφωνίες και αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που σε απασχολεί, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και εδώ. Μην απελπίζεσαι.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Δευτέρα, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί, φίλε Αιγόκερε. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά, είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις από το σύντροφό σου. Αυτά που ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Κάνε υπομονή. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τελευταία τελευταία μία νέα γνωριμία, σήμερα μπορείς να περιμένεις ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μην λησμονήσεις τα άτομα που σε έχουν βοηθήσει τις δύσκολες στιγμές σου και, αν χρειαστούν την βοήθειά σου, να βρεις τον χρόνο και τον τρόπο να τους τη δώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τη σημερινή Δευτέρα μέσα σε ένταση, αγαπητέ Υδροχόε. Κυρίως τα άτομα της οικογένειάς σου θα σε αναστατώσουν με κάποια προβλήματα και χρειάζεται όλη σου η ψυχραιμία, για να τα βοηθήσεις αποτελεσματικά και τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Άλλωστε, φημίζεσαι για το πρακτικό σου μυαλό. Μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι καλό να κάνεις μια νέα αρχή σήμερα και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε πληγώνει από το παρελθόν. Μόνο έτσι θα γίνεις ευτυχισμένος με τον άνθρωπό σου. Όσοι είστε μόνοι, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει στο κατώφλι σας ένα μεγάλο έρωτα. Μην του κλείσετε την πόρτα κατάμουτρα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, είναι σε μια καλή μέρα και πολλά σχέδιά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται. Αυτό που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις, είναι τα έξοδα που εξακολουθούν να έχουν αυξητική πορεία. Δείξε ώριμη στάση, φτιάξε ένα νέο πρόγραμμα και μείνε πιστός στην τήρηση του, ό,τι και να γίνει.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, σε βάζει στη διαδικασία να πλησιάσεις κάποια άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Φυσικά, το κοινωνικό σου προφίλ είναι τόσο συμπαθητικό, που τα καταφέρνεις μια χαρά. Οργανώσου λοιπόν και τακτοποίησε κάθε σου εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ίσως νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί από τον άνθρωπό σου. Είναι στο χέρι σου όμως να κάνεις την κίνηση προς το μέρος του. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μην την αφήνεις να ρίχνει την ψυχολογία σου. Αξιοποίησε τις συνθήκες, για να περάσεις αυτή την Δευτέρα όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά ζητήματα θέλουν προσοχή, φίλε Ιχθύ, και κυρίως όχι βιαστικές κινήσεις. Μην δώσεις λαβή για σχόλια και δράσε με διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλεις κανέναν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη βοήθεια, για να μπουν πάλι σε ισορροπία.


Πηγή: myastro.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger