E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι τραγουδο-προβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Μαΐου!

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012



Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Μαΐου
Είμαστε έτοιμοι, να υποδεχτούμε δυναμικά, κεφάτα και αισιόδοξα, την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, που θα μας βοηθήσει όλους να μαζέψουμε τα «σπασμένα»  που άφησε η  «δυνατή» πανσέληνος που έγινε στις 6/5 στο ζώδιο του Σκορπιού.  Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα , θα βοηθήσουν τα περισσότερα ζώδια να ανασυνταχθούν και να επωφεληθούν από ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Ακούστε λοιπόν τις εβδομαδιαίες αστρολογικές σας προβλέψεις με ένα τραγούδι. Δες ποιο τραγούδι είναι «κομμένο και ραμμένο» για το ζώδιό σου αλλά και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει, άκουσε προσεχτικά τον στίχο και κάνε το Share στο Facebook !
 
ΚΡΙΟΣ
«Ταξίδεψε με – Σταν»
Πολλές οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε δουλειά, σπίτι και οικονομικά, όμως το μυαλό σου αυτή την εβδομάδα «ταξιδεύει» και αναζητάς ανεμελιά, καλοπέραση, φίλους και διασκέδαση … φρόντισε μόνο να μην «τα φορτώσεις στον κόκορα»! Ο Ερμής μέχρι τις 9 του μήνα από το ζώδιό σου, βοηθά εσένα του γ’ δεκαημέρου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις νέες συμφωνίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πιο Ψηλά – Vegas»
Η μπόρα πέρασε, η πανσέληνος στο Σκορπιό σε τάραξε και μπέρδεψε αρκετά τις σχέσεις σου. Αυτή την εβδομάδα όμως ανακτάς τις δυνάμεις σου. Ο Άρης από την Παρθένο χαρίζει δυναμισμό σε σένα που γεννήθηκες το α’ δεκαήμερου. Ο Δίας χαρίζει τα δώρα του σε σένα που γεννήθηκες 10-15 Μαϊου, ενώ ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 9 του μήνα, δίνοντας σου εύνοια σε επικοινωνίες/συμφωνίες/ταξίδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Το καλοκαίρι μου – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση ανεβασμένη, αλλά και με την επιθυμία να αποκαταστήσεις το κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, χαρίζει εύνοια σε χρήματα και αισθήματα σε σένα που έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το Σαββατοκύριακο, ευνοούνται τα ταξιδάκια και οι μετακινήσεις, άλλωστε έχεις μπει για τα καλά στο καλοκαιρινό mood (στην καλοκαιρινή διάθεση)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Υπερβολές – Άννα Βίσση»
Ο ερωτισμός αυτή την εβδομάδα φτάνει στα ύψη του, όμως για μία ακόμα φορά δεν μπορείς να περιορίσεις τις υπερβολές και τα δράματα. Την συναισθηματική ανταπόκριση που προσμένεις θα την πάρεις, όμως για μία ακόμα φορά αυτό δεν θα σου είναι αρκετό…. Θα θέλεις πάλι κάτι παραπάνω. Χαλάρωσε και απόλαυσε την στιγμή …
 
ΛΕΩΝ
«Ο άγγελός μου, ο διάβολός μου – Χρήστος Δάντης»
Αυτή την εβδομάδα, την μία στιγμή μπορεί να εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο και να νιώθεις ότι θέλεις να σπάσεις τα δεσμά με κάποιον άνθρωπο που πραγματικά λατρεύεις, αλλά σε κάνει να ασφυκτιάς. Την άλλη στιγμή όμως εντελώς ξαφνικά, αλλάζεις διαθέσεις και κουρνιάζεις σαν μικρό παιδί στην αγκαλιά του, που είναι το μόνο μέρος που μπορείς και αισθάνεσαι ασφάλεια, ζεστασιά και αγάπη!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ότι αξίζει είναι οι στιγμές – Έλενα Παπαρίζου»
«Στη ζωή δεν νομίζω η ευτυχία για μια ζωή να διαρκεί κι αν πετάς μεσ΄τα σύννεφα τη μία την άλλη θα βρεθείς στη γη» τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου για σένα αυτή την εβδομάδα! Μπαίνεις σε πολύ θετική περίοδο, ο Άρης στο ζώδιό σου, ο Δίας αλλά και ο Ερμής από τον Ταύρο είναι οι σύμμαχοί σου και εσύ αφήνεσαι στις στιγμές, που ξέρεις ότι μόνο αυτές αξίζουν!
 
ΖΥΓΟΣ
«Πόσο γλυκά με σκοτώνεις / Killingmesoftly – Αλέκα Κανελίδου»
Δεν έχεις περάσει και λίγα, όμως φίλε μου Ζυγέ όλα μπορείς να τα αντέξεις όταν έχεις κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, αισθάνεσαι ότι η αγάπη είναι κοντά σου, δέχεσαι την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη και αναπτερώνεται το ηθικό σου!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Πάθος – Εκείνος & Εκείνος»
Η ζωή χωρίς πάθος είναι ανιαρή για σένα φίλε μου Σκορπιέ! Αυτή την εβδομάδα, έχεις να ζήσεις δυνατές και παθιασμένες στιγμές. Μπορεί να ξέρεις ότι οι επιλογές σου δεν είναι και οι ιδανικότερες ή οι πράξεις και οι αποφάσεις σου να μην είναι οι κατάλληλες, όμως θα έχεις όλο τον δυναμισμό, το πείσμα και την αποφασιστικότητα να στρέψεις υπέρ σου κάθε κατάσταση!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Όπου φυσάει ο άνεμος – Κώστας Τουρνάς»
«Όπου φυσάει ο άνεμος πάω, είμαι καλάμι γέρνω δεν σπάω, όπου φυσάει ο άνεμος γίνομαι άνεμος» τραγουδά ο Κώστας Τουρνάς και αυτός ο στίχος σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα! Μπορεί να έχεις κουραστεί από τα ψέματα, τα προβλήματα και τα μπερδέματα που υπάρχουν στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και αυτήν την εβδομάδα αυτό που διεκδικείς δυναμικά είναι την ελευθερία σου, για να νιώσεις και πάλι όμορφα!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πες το κι’ έγινε μωρό μου – Χάρις Αλεξίου / Πορτοκάλογλου»
Δεν χαλάς χατίρι σε κανέναν την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου! Η διάθεση είναι ανεβασμένη και πλέον αρχίζεις να εκφράζεσαι και να αισθάνεσαι πιο άνετα αλλά και αυθόρμητα. Ο Ερμής και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου (στον 5ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα), δημιουργούν ένα άκρως επικοινωνιακό αλλά και ερωτικό κλίμα για την εβδομάδα σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Άνοιξε το παράθυρο – Αντώνης Καλογιάννης»
Άνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη, μπορεί για αλλού να είχες κινήσει και η ζωή αλλού να σε πήγε, όμως σου αρέσουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, είναι στη φύση του ζωδίου σου άλλωστε! Η δεύτερη εβδομάδα του Μάη, είναι μία ευχάριστη έκπληξη για σένα… απόλαυσέ την!
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ταχεία – Ελένη Βιτάλη»
Ευαίσθητο Ψαράκι, αυτή την εβδομάδα θα ξεπεράσεις τις ντροπές σου αλλά και τις ανασφάλειες σου και θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, χωρίς να φοβηθείς απολύτως τίποτα! Πάρε λοιπόν την ταχεία της καρδιάς σου και ξεκίνα ….
Πηγή Myastro.gr.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger