E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Μαΐου 2012

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Οργάνωσε την μέρα σου, φίλε Κριέ, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα ξεπεράσεις καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε, χωρίς να συμμετέχεις και εσύ, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές, μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου αυτήν την Παρασκευή, φίλε Ταύρε. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να φέρεις στην επιφάνεια μόνο ευχάριστα θέματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην σε προβληματίζει η στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί το σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σε κρατούν πίσω στα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά, με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου με κάποια πράγματα που θα σου πει ο σύντροφος σου το αποψινό βράδυ, φίλε Δίδυμε. Μπορείς, με τη διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να νιώσεις ήρεμος στο πλευρό του. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, ετοιμαστείτε για πολύ ευχάριστες καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στη δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς έντονα όμως, σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Νιώθεις να πνίγεσαι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και πιέζεσαι από τη στασιμότητα των καταστάσεων, φίλε Καρκίνε. Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Συμβουλέψου κάποιους μεγαλύτερούς σου, γιατί η πείρα σε συνδυασμό με τη δική σου φρέσκια ματιά, μπορεί να σε οδηγήσει πέρα από τις συμπληγάδες των σκέψεών σου, που προσπαθούν να σε συνθλίψουν. Αρκεί να γίνει η αρχή και η εξέλιξή σου θα πάρει ανοδική πορεία, που θα σε φέρει αργά αλλά σταθερά στην κορυφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει κάπως. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγες από το καβούκι σου και αναζήτησε νέες μεθόδους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φαντασία έχεις, το μόνο που σου μένει είναι να την αξιοποιήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα πρέπει να προσέξεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι, για να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.


Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέοντα, κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Λέων, σήμερα ίσως κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου να σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Αν βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτό θα σταματήσει, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε μόνο να μην εκτεθείς και συμπεριφέρσου διακριτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ανοιχτούν νέες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Μη διστάζεις να ζητάς από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά -σιγά να τακτοποιείς.




Παρθένος
24/8-22/9

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και εκείνον. Με κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες ο ένας του άλλου, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να νιώσετε αισιόδοξοι για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι βγείτε να διασκεδάσετε και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με πολύ κοντινούς σας φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να επιβάλεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις από πολλές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί και σε αγχώνουν ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και να σε ευνοεί. Μην εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου και δείξε συγκατάβαση. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί για να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ, είναι ιδιαίτερα θετικοί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά σήμερα, φίλε Ζυγέ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις τα θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, να την μελετήσεις πολύ καλά πριν απαντήσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς, από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις, φίλε Σκορπιέ. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου σου, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά και πολύ κούραση. Ταυτόχρονα, ίσως να νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό, ώστε να ισορροπήσεις κάπως το κλίμα. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον. Να προσέχεις με απρόοπτα έξοδα, που μπορεί να προκύψουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Αν δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και προγραμματιστείς καλύτερα, θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι ημέρα που μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα όσα σε προβληματίζουν στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου. Μην δίνεις άλλες αναβολές και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου, συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες προτιμήστε αυτό το βράδυ να ξεκουραστείτε και μην χάνετε το χρόνο σας σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην κολλάς σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, ο Άρης από την Παρθένο θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και, εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη σήμερα, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Πρόσεχε σήμερα, φίλε Υδροχόε, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια και τον προγραμματισμό σου, γιατί με την πορεία που έχεις, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, αγαπητέ Υδροχόε, και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το άτομο των ονείρων σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου και η ετοιμότητα αυτή θα σε βγάλει σήμερα από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, που θα προκαλέσουν οι ανταγωνιστές σου. Καλό θα είναι να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα, γιατί ήδη έχεις πέσει έξω στον προϋπολογισμό σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με τη βοήθειά του, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα από τις υπόλοιπες ευθύνες σου και να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα, ώστε να περάσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς περάστε ένα όμορφο ανοιξιάτικο βράδυ με την παρέα σας και χαλαρώστε. Θα σας κάνει καλό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά, φίλε Ιχθύ. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger