E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 02/05/2012

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012


ΕΤα Ζώδια Σήμερα 2 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4


Αγαπητέ Κριέ, όλα τα ζητήματα που σου φαίνονταν άλυτα, μπορούν σήμερα να βρουν λύση μέσα από την καλή επικοινωνία που θα έχεις με διάφορα άτομα και μέσα από τις ιδέες που θα ανταλλάξεις μαζί τους. Πρόσεξε τον παρορμητισμό, που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και μείνε με τα πόδια σου στερεωμένα στην γη… για το καλό σου!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και να βάλεις σε σειρά κάποια θέματα, που σε αγχώνουν και αφορούν στο σπίτι και την κοινή σας διαβίωση. Εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά στη ζωή σου, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν άμεσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με την Αφροδίτη, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα, που θα σε εκνευρίσουν και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σε αγχώνουν ιδιαίτερα, αλλά σήμερα θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να αυξήσεις τα έσοδα σου.





Ταύρος
21/4-20/5


Η σημερινή μέρα σε βρίσκει αρκετά νευρικό, φίλε Ταύρε, και έτοιμο ανά πάσα στιγμή για τσακωμό. Δείξε όσο μεγαλύτερο αυτοέλεγχο μπορείς και μην στενοχωρήσεις δικά σου πρόσωπα, που σου έχουν σταθεί στο παρελθόν και σου έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, θα περάσεις πολύ καλά αν μπεις κι εσύ στη διαδικασία να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα φέρουν ξανά το ρομαντισμό στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η γνωριμία που επιθυμείς θα έρθει, εφόσον εσύ ο ίδιος έχεις τη διάθεση να σε γνωρίσει κάποιος καλύτερα. Μην πεις όχι σε προσκλήσεις και δείξε τον καλύτερό σου εαυτό, που είναι ακαταμάχητος!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που θα σε αποσυντονίσουν, αλλά αν τις ξεπεράσεις με ψυχραιμία θα μπορέσεις να υλοποιήσεις όσα σκέφτεσαι και να βοηθήσεις κάποιους συναδέλφους σου, που το έχουν ανάγκη. Τα οικονομικά σου θέλουν έναν καλό προγραμματισμό, γιατί έχουν ξεφύγει αρκετά.





Δίδυμοι
21/5-21/6


Αυτή η Τετάρτη, αγαπητέ Δίδυμε, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, δημιουργεί συνθήκες όπου οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν το περιμένεις. Απόφυγε τις καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και επέλεξε αυστηρά τα πρόσωπα που θα βοηθήσεις ή που θα ακούσεις για συμπαράσταση. Είναι πολλοί που ζητούν τη βοήθειά σου, αλλά θα πρέπει να είσαι επιλεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να είσαι έτοιμος να αποφύγεις τις εντάσεις και να μην μπεις σε διαφωνίες με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, θα μπορέσεις να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να ανοιχτείς λίγο περισσότερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, πηγαίνουν καλά αλλά η κούραση που έχει μαζευτεί δεν σε αφήνει να κινηθείς όπως θέλεις, για να πάει πιο μπροστά η δουλειά σου. Πρόσεξε τα οικονομικά σου και μην αγχώνεσαι τόσο.





Καρκίνος
22/6-22/7


Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να αντισταθείς στις νέες υποχρεώσεις και να μην αναλάβεις ζητήματα που θα σε αγχώσουν, γιατί δεν προλαβαίνεις να τρέξεις για όλα. Μην πανικοβάλλεσαι και κυρίως μην υπερβαίνεις τα όριά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα και ξεκίνα από τα πιο σημαντικά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να μην κάνεις κάποιες συζητήσεις, που θα φορτίσουν το κλίμα στη σχέση σου. Άφησε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες και θα πρέπει να τις εξετάσεις προσεκτικά. Είναι μια μέρα που ευνοεί συμφωνίες και υπογραφές, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή όμως στα οικονομικά σου, γιατί έχεις ανοιχτεί αρκετά.




Λέων
23/7-23/8


Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα μπορέσεις να δεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν πιο αισιόδοξα και θα στηριχτείς στις δυνάμεις αλλά και στις ικανότητές σου, για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν πρόβλημα. Πάρε το ρίσκο κάποιων αλλαγών, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου και ζήτα τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων, που εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε μια καλή μέρα, φίλε Λέων, και αν βρεις τον τρόπο να δείξεις τα συναισθήματά σου, θα πάει ακόμα καλύτερα. Μην κλείνεσαι και μην αφήνεις τα προβλήματα της δουλειάς να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και θα μπορέσεις να κινηθείς με ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και αισιοδοξία στο μέλλον. Τα νέα ξεκινήματα και οι συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα. Προσοχή στα έξοδα που κάνεις αυτό τον καιρό.




Παρθένος
24/8-22/9


Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, θα σου δημιουργήσει μια διάθεση, να τελειώνεις με ό,τι δεν σου πηγαίνει καλά. Όλα όσα δεν σε ικανοποιούν, θα τεθούν σήμερα στο τραπέζι και θα προσπαθήσεις να δώσεις απαντήσεις. Είναι γεγονός ότι πολλά θέματα σε έχουν στενοχωρήσει τελευταία, αλλά σύντομα θα φτιάξουν και θα πάρουν το δρόμο που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να μιλήσεις στον άνθρωπό σου για να τακτοποιήσεις ό,τι δεν σου αρέσει και σε προβληματίζει. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, η έντονη δραστηριότητα θα σου φέρει μια απρόσμενη γνωριμία, που θα αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρουσα στην πορεία. Πρόσεξε μόνο να μην πέσεις με τα μούτρα πάνω της και την φοβίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να τελειώνεις σήμερα με ό,τι δεν πηγαίνει καλά και να βάλεις τις βάσεις για μια νέα αρχή. Καινούργιες συνεργασίες θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θέλουν προσοχή, γιατί έκτακτα έξοδα θα σε αγχώσουν.





Ζυγός
23/9-22/10


Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να δεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά και να βρεις λύσεις, μέσα από δρόμους που ίσως δεν είχες σκεφτεί. Θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αλλά και στην κρίση σου, για να μπορέσεις να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Μην φοβάσαι το ρίσκο που φέρνουν οι αλλαγές, γιατί στο τέλος θα αποδειχθεί ότι είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να αποφορτιστείς από τα προβλήματα που σε απασχολούν στους άλλους τομείς της ζωής σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, η καλή διάθεση θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα, που θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και, αν καταφέρεις να ελέγξεις την πίεση που σου ασκείται από τις πολλές υποχρεώσεις, θα πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά σύντομα θα δεις μια αύξηση στο εισόδημά σου, που θα σε ανακουφίσει.





Σκορπιός
23/10-22/11


Φίλε Σκορπιέ, μην αφήσεις σήμερα το άγχος να σε κυριεύσει και μην επηρεάζεσαι από την αρνητική ατμόσφαιρα, που επικρατεί στον περίγυρό σου. Μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αλλά θα χρειαστεί να έχεις υπομονή και να μην παρασύρεσαι από τον γενικότερο αρνητισμό που επικρατεί. Μην παρεμβαίνεις σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και αποστασιοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και δώσε λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, με ηρεμία και καλή διάθεση. Αν είσαι ακόμη στην αναζήτηση, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου αλλάξει τώρα τη ζωή. Να είσαι αισιόδοξος και να μην αφήνεις τίποτα να σε ρίχνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα τα πας πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια θα γίνουν όπως θέλεις. Η εύνοια που σου στέλνει η Σελήνη από την Παρθένο θα είναι σημαντική, για να προωθήσεις τους στόχους και τα συμφέροντά σου. Πρόσεξε τις οικονομικές κινήσεις, που μπορεί να σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.






Τοξότης
23/11-21/12


Αγαπητέ Τοξότη, αρκετά πράγματα σε έχουν απογοητεύσει τον τελευταίο καιρό με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί ή καλύτερα με τον τρόπο που δεν έχουν εξελιχθεί. Όμως εσύ σήμερα είσαι σε μια φάση, όπου το πείσμα σου δε σε αφήνει να κάνεις πίσω και δεν παραδίδεις τα όπλα. Είναι μια στάση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και μάλιστα με τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Δία από τον Ταύρο, ευνοεί το ρομαντισμό και θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να ξεκινήσεις από την αρχή. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Φρόντισε να είσαι διακριτικός στις κινήσεις σου, για να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιες καταστάσεις θα χρειαστούν άμεση επέμβαση και θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μπορείς να βρεις τρόπο να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνούν από τα χέρια σου, χωρίς να τις αξιοποιείς.





Αιγόκερως
22/12-19/1


Είναι μάλλον ανούσιο να προσποιείσαι ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι δεν σε απασχολεί κάτι αυτή την περίοδο, αγαπητέ Αιγόκερε. Αφού υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λύσεις, μην κρύβεσαι πίσω από τα δάκτυλό σου αλλά και από τους δικούς σου. Μίλα ανοιχτά και ζήτα τη συμβουλή τους. Έτσι, θα οδηγηθείς πιο άμεσα στις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα περάσεις όμορφα αρκεί να αποφορτίσεις τη σχέση σου από το γενικότερο άγχος και να μην μεταφέρεις όλη την πίεση εκεί. Και για τις μοναχικές ψυχές, η μέρα σας σπρώχνει προς μια γνωριμία, που μπορεί να εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να εμπιστευτείς τους συνεργάτες σου, είτε τους γνωρίζεις χρόνια είτε είναι νέοι στην επαγγελματική σας σχέση. Πάντως, οι συμφωνίες ευνοούνται και ειδικά εκείνες που θα αυξήσουν το εισόδημά σου.




Υδροχόος
20/1-19/2


Είσαι σε μια μέρα με πολύ έντονη ενεργητικότητα, αγαπητέ Υδροχόε, και αυτή θα σου χρειαστεί σίγουρα, καθώς οι υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις είναι πάρα πολλές. Μην παρασυρθείς από το άγχος σου και κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μετά θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και, αν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, θα μπορέσεις να φτιάξεις ένα όμορφο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μπορείς να την διώξεις και, με την εύνοια των πλανητών που έχεις αυτήν την περίοδο, να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση. Πρόσεξε τις οικονομικές εκκρεμότητες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Γενικά χρειάζεται προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα, για να τα καταφέρεις σήμερα.





Ιχθείς
20/2,20/3


Τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις σήμερα, φίλε Ιχθύ, αφορούν περισσότερο στην οικογένειά σου και σε αγχώνουν τόσο, που μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις βασικές θέσεις και συμπεριφορές σου, για να μπορέσεις να τα χειριστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, όλα είναι αρκετά καλά καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί και σου δίνει το έναυσμα να περάσεις όμορφα με τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνος σου. Δείξε αυτοέλεγχο αν κάποια στιγμή νιώσεις εκνευρισμό. Μην τον αφήσεις να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, πηγαίνει πολύ καλά και, αν αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, θα δεις σήμερα ότι τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον τρόπο που επιθυμείς. Προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις, γιατί κινδυνεύεις να ξεφύγεις


Πηγή: myastro.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger