E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Κέιτ Άπτον μεταμορφώνεται σε σέξι λαγουδάκι για το Πάσχα

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012



Η Κέιτ Απτον αναστατώνει τους θαυμαστές της σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά η ξανθιά καλλονή μεταμορφώθηκε σε… κουνελάκι προκειμένου να ευχηθεί «Καλό Πάσχα».Εμφανίζεται σ' ένα βίντεο για λογαριασμό του περιοδικού μόδας LOVE με διαφανή εσώρουχα, ψηλοτάκουνες γόβες και αυτιά κούνελου και αρχίζει το σόου…

Βάφει τα πασχαλινά αυγά με το δικό της ξεχωριστό τρόπο κι αντί να τα βάλει σε μια ωραία πιατέλα, τα τοποθετεί στο… στήθος της! Επίσης δοκιμάζει πασχαλινά κεκάκια, τρώει καρότα με το γνωστό νάζι της και χορεύει συνεχώς επιδεικνύοντας τα «πλούσια» κάλλη της.
Η Κέιτ ήθελε από πολύ μικρή να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελιγκ, και τελικά κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.
Οι μετοχές της στο χρηματιστήριο του μόντελινγκ εκτοξεύτηκαν από την ημέρα που έγινε εξώφυλλο στο ετήσιο τεύχος με μπικίνι του Sports Illustrated. Από τότε δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται για διάφορα αντρικά περιοδικά και να γυρίζει διαφημιστικά σποτ!
Είναι γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο του κόσμου. Και είναι μόλις 20 χρονών. Όπερ πάει να πει πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από αυτήν….


http://betboss.eu/index.php?module=News&func=display&sid=44632

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger