E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια σημεία σέρνουν τους άνδρες από την μύτη

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015


Το μεγάλο στήθος όχι το σιλικονάτο των sex sympols φαίνεται ότι είναι ένα από τα πρώτα σημεία που καθηλώνουν τους άνδρες όταν βλέπουν μια γυναίκα. 

Όπως έδειξε έρευνα που πραγματοποίησε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ), το στήθος είναι ένα από τα βασικά σημεία που αιχμαλωτίζει το βλέμμα των ανδρών ενώ ιδιαίτερα υψηλό είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνει η περιοχή των γυναικείων γοφών.

Δεν μετράει μόνο η εμφάνιση

Επίσης άλλη έρευνα που που πραγματοποίησε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο κατέστησε σαφές ότι οι 7 στους 10 άντρες θεωρούν την εξωτερική εµφάνιση σηµαντικό παράγοντα έλξης Ωστόσο τα καρδιοκτύπια ξεκινούν όταν μια γυναίκα έχει baby face. 

Ενδεικτικά είναι τα συμπεράσματα έρευνας που έγινε στις Ηνωµένες Πολιτείες σε άτοµα που προέρχονταν από πέντε διαφορετικές κουλτούρες :οι άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας, προτιµούν γυναίκες µε µεγάλα µάτια, µικρή µύτη και γεµάτα χείλη, το γνωστό babyface. 

Συστολή και χιούμορ

Μερικοί άντρες µπορεί να θεωρούν συναρπαστική τη διάθεση κάποιων γυναικών να παίρνουν πρωτοβουλίες στον έρωτα και να κάνουν την πρώτη κίνηση, όµως µια σηµαντική µερίδα εξακολουθεί να προβληματίζεται. Κι αυτό γιατί όταν η γυναίκα παίρνει πρωτοβουλίες στην ερωτική σχέση υπονοµεύει έναν αγαπηµένο ρόλο του άντρα: αυτόν του κατακτητή. 

Γι’ αυτό αρκετοί από αυτούς εξακολουθούν να προτιµούν τις γυναίκες που είναι πιο συνεσταλμένες και περιμένουν το πρώτο βήμα από τους άντρες. Μετά το πρώτο ραντεβού πάντως το ισχυρό φύλο φαίνεται ότι εκτιµά ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι φιλικές και έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούµορ! 

Σέξι χρώμα το κόκκινο

Αν και συνήθως οι άντρες αναφέρουν ότι το πιο σέξι χρώµα είναι το µαύρο, αυτή η προτίµηση µάλλον φαίνεται να αλλάζει άρδην. Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία δεκαετία αποδεικνύουν ότι οιάνδρες ελκύονται και φλερτάρουν περισσότερο τις γυναίκες που φορούν φωτεινά χρώµατα, και µάλιστα προτιμούν το κόκκινο! 

Όχι όλα στη φόρα 

Μπορεί το καλοκαίρι οι γυναίκες να τα βγάζουν όλα στη φόρα αλλά η τακτική αυτή δεν διεγείρει τους άνδρες. Προτιμούν τις μικρές δόσεις αποκαλύψεων ενώ τα σημεία που καθηλώνουν είναι τα πέλματα οι ώμοι και οι γάμπες.

Πηγή : iatropedia.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger