E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πρετεντέρης: Τζάμπα οι σφαίρες τζάμπα τα γραμματόσημα -Δεν με τρομάζουν, δεν καταλαβαίνω από τέτοια

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014


Τζάμπα τα λόγια, τζάμπα το χαρτί, τζάμπα οι σφαίρες και τα γραμματόσημα. Με τη φράση αυτή σχολίασε ο Γιάννης Πρετεντέρης την αποστολή φακέλου με σφαίρες και απειλητικό σημείωμα προς τον ίδιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι απειλές, έχω δεχθεί από όλους τους χώρους και με όλους τους τρόπους, παρατήρησε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Mega και θεώρησε σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν κι άλλες.

Αν κρίνω εκ του αποτελέσματος, δεν με τρόμαξαν και πολύ ως τώρα, σε κάθε περίπτωση, τόνισε, εγώ δεν καταλαβαίνω από τέτοια.

Η ελευθερία του λόγου και η ανεξαρτησία τη γνώμης σε μία δημοκρατία δεν είναι προσωπική υπόθεση είναι συλλογικό κεκτημένο, υπογράμμισε ο σχολιαστής του Mega και αν νομίζει κάποιος ότι με τέτοιες μεθόδους θα επιβάλει τις απόψεις του ή θα φιμώσει αυτές που δεν του αρέσουν, είναι γελασμένος γιατί και να τα καταφέρει με έναν δεν θα το κάνει με τους υπόλοιπους που ακολουθούν.

Καταδίκη από ΕΣΗΕΑ

Για μαφιόζικου τύπου ενέργεια, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ:

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης του συναδέρφου είναι πλήγμα στην ελεύθερη διατύπωση της γνώμης των δημοσιογράφων και εν γένει του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Είναι μια απαράδεκτη ενέργεια που λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και δίνει δυνατότητες αξιοποίησης της σε όλους αυτούς που θέλουν να εμπεδωθεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία σε μια περίοδο που ο λαός μας δοκιμάζεται σκληρά από την πρωτοφανή οικονομική κρίση».

 iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger