E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αύρα και Ερωτική Συμβατότητα!

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014


Που είναι η Δίδυμη Ψυχή μου;

Εάν όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, ψάχνετε για το σύντροφο της ψυχής σας, θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ όταν λέω, ότι η επιτυχία συνήθως παραμένει απραγματοποίητη εξαιτίας της παράλειψης κάποιων πραγμάτων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην προσπάθεια σας να βρείτε τον Κο ή Κα «Σωστό», παρασυρθήκατε ακόμα και από τα πολλά κλασικά «ρομαντικά» σενάρια - μπαράκια, χαμηλός φωτισμός, εκτυφλωτικά φλας, πλήθος κόσμου, εκκωφαντική μουσική, ποτά και, μια ερωτική περιπέτεια της βραδιάς, η οποία κατέληξε… σε πρωινό πονοκέφαλο!

Πόσες φορές έχετε συνειδητοποιήσει να μιλάτε, χαμογελώντας προσποιητά, έχοντας κάποιο απωθητικό ύφος που δεν σας άρεσε ιδιαίτερα; Μπορεί να έχετε νιώσει πίεση, ακόμη και αμηχανία, λόγω του φόβου ότι θα φαινόσασταν ως μη ελκυστικοί, ή ανάξιοι της αποδοχής από τους παρευρισκομένους.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, πώς είναι δυνατόν να γνωρίσουν αυτοί που μιλάνε μαζί σας το «ποιοι είστε», αν δεν τους έχετε προσφέρει καμία πληροφορία για τον χαρακτήρα σας; Δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι όμως. Εάν έχετε αποτύχει στο να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας, ίσως έχει έρθει η ώρα να αναρωτηθείτε… «κατά πόσον η προσέγγισή σας, χρειάζεται μία αναθεώρηση εις βάθος». Γιατί να μην εξετάσετε μια διαφορετική, νέα προοπτική, για το πώς να προσελκύσετε εσείς μια αληθινή αδελφή ψυχή. Ακόμα κι αν είναι μόνο η φιλία ή η συντροφιά αυτό που ψάχνετε… υπάρχουν μερικοί ξεχωριστοί τρόποι ώστε να σας οδηγήσουν σύντομα προς την ευτυχία. LoveDoctor.gr/FaceLook

Πώς μπορώ να προσελκύσω το σύντροφο της ψυχής μου;

Η δύναμη της έλξης είναι το θεμέλιο της αγάπης. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιώ τη λέξη έλξη, δεν αναφέρομαι τόσο πολύ στα φυσικά χαρακτηριστικά, ή στις μεθόδους που τα αναδεικνύουν, όπως, μακιγιάζ, αρώματα, ή άλλα αξεσουάρ μόδας που χρησιμοποιούνται κατά κανόνα για να ενισχύσουν τη δημοτικότητα ή τις ευκαιρίες… για την προσέλκυση ατόμων του αντίθετου φύλου.

Θα ήθελα να σας μιλήσω για την πραγματική δύναμη της έλξης που εκπροσωπείται από την εν λόγω εσωτερική λάμψη και την πνευματική γοητεία που βλέπουμε ορισμένες φορές σε αυτούς που αποπνέουν σεξαπίλ και ξεχωριστή ποιότητα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την ηλικία. Μια χαριτωμένη γοητεία μπορεί να δει κανείς σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, ακόμη και σε ηλικιωμένους, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να προσδιοριστεί... τί ακριβώς είναι αυτή η δύναμη της έλξης! Ακόμη και αν δεν έχετε γεννηθεί με αυτό το χάρισμα του μαγνητισμού, μπορείτε να το αναπτύξετε και να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για την εξεύρεση αληθινή αγάπης; Η απάντηση είναι… σίγουρα ναι!

Θα μοιραστώ λοιπόν μερικά βαθιά μυστικά μαζί σας και θα σας δείξω πώς μπορείτε να αυξήσετε την προσωπική σας γοητεία και τη δύναμη για να προσελκύσετε θαυμάσιους ανθρώπους στη ζωή σας και έτσι, να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε τον αληθινό σύντροφο της ψυχής σας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Ακολουθώντας αυτό που θα μοιραστώ μαζί σας, θα αυξήσετε τη σωματική σας ζωτικότητα και την μακροζωία. Το μυαλό σας θα γίνει γαλήνιο και θα αξιοποιήσει αυτό το δημιουργικό κομμάτι της ύπαρξής σας που είναι η ουσία της αληθινής αγάπης. LoveDoctor.gr/FaceLook

Η Σαφήνεια στην αντίληψή σας, έτσι ώστε να συντονιστείτε με τα κίνητρα και τα γνωρίσματα των χαρακτήρων των άλλων, είναι εύκολη και διασκεδαστική. Όχι μόνο θα προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους στη ζωή σας, αλλά θα είστε σύντομα σε θέση να δείτε αν είναι αληθινοί ή όχι. Σε λίγο θα σας δείξω πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε μια εικόνα του χαρακτήρα των ανθρώπων μέσα σε ένα λεπτό ή δύο, από τη συνάντησή σας. Απλώς, φανταστείτε πόσο χρόνο θα κερδίσετε με το να δείτε τους ανθρώπους καθαρά για αυτό που είναι, καταφέρνοντας να διαβάσετε… ανάμεσα στις γραμμές!

Ωστόσο, πριν μοιραστώ αυτό το μυστικό μαζί σας, θα πρέπει να είστε συνειδητοί. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να αφήσετε ξεπερασμένες έννοιες και προκατειλημμένες ιδέες, να σας τυφλώσουν, σχετικά με τις δυνατότητες που διαθέτει ο καλύτερος εαυτός σας. Μόνο αν τοποθετήσετε το θέμα στο πνεύμα της περιπέτειας και της αυτογνωσίας, θα είστε σε θέση να αυξήσετε τον κύκλο επιρροής σας και να κάνετε μια μόνιμη εντύπωση στους άλλους. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την εξεύρεση της αληθινής αδελφής ψυχή σας.

Μαγνητική αύρα

Χωρίς να μακρηγορούμε γύρω από το θέμα, εδώ είναι το μυστικό: η αναπνοή. Ακούγεται πολύ απλό, σωστά; Λοιπόν, υποθέτω πως γνωρίζετε ότι το οξυγόνο τροφοδοτεί το αίμα μας και είναι ακόμη πιο ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ζωής των τροφίμων και του νερού. Αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που δώσατε έστω και λίγη προσοχή στην αναπνοή σας; Αν έχετε αυξημένη επίγνωση αυτής της διαδικασίας θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα σχετικά με τη σαφή αντίληψη που θα αποκτήσετε. Αυτό είναι ουσιαστικής σημασίας για την ανάπτυξη της διαίσθησή σας και την κατανόηση των άλλων.

Η Αναπνοή συνδέεται με τις διαδικασίες των σκέψεών σας, οι οποίες είναι επίσης βαθιά συνδεδεμένες με τα συναισθήματα σας. Συνεπώς, με τη ρύθμιση της αναπνοής, αυτομάτως ρυθμίζετε τις σκέψεις σας και τις συναισθηματικές σας καταστάσεις. Εάν είστε ανήσυχοι, φοβισμένοι ή ταλαιπωρημένοι από επαναλαμβανόμενες σκέψεις, η βαθιά, κανονική και ρυθμική αναπνοή, θα φέρει αυτομάτως το μυαλό και τα συναισθήματά σας σε αρμονία. Δοκιμάστε το και δείτε μόνοι σας.

Όταν θυμώνετε ή εξάπτεστε, παρατηρήστε τί συμβαίνει στην αναπνοή σας. Γίνεται γρήγορη και ρηχή. Αυτός είναι και ο λόγος που έχετε τέτοιες ασθένειες όπως η αρτηριακή πίεση, καθώς και άλλες καρδιαγγειακές ανωμαλίες, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με επιθετικές καταστάσεις του πνεύματος. Απογοήτευση, φόβος, λύπη, ντροπή και άλλα αρνητικά συναισθήματα μπορούν όλα να τεθούν υπό έλεγχο, ακόμη και να εξαλειφθούν μέσω του ελέγχου της αναπνοής. LoveDoctor.gr/FaceLook

Αυτά ακριβώς τα συναισθήματα αναφέρονται ως «κινητήρια», όταν συζητάμε για τις σχέσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν λόγω αυτών των καταστροφικών συναισθηματικών καταστάσεων. Εάν αυτά τα συναισθήματα δεν εξαλειφθούν από τη ψυχή σας, αναπόφευκτα θα δημιουργήσετε προβλήματα στον εαυτό σας και κατ’ επέκταση στις σχέσεις σας, χωρίς να έχει σημασία πόσο σημαντικά είναι τα πρόσωπα που έχετε προσελκύσει.

Με τη σωστή διαχείριση λοιπόν των συναισθημάτων σας, θα αισθανθείτε αμέσως μια αίσθηση δύναμης. Αυτό οδηγεί σε μια υπέροχη αίσθηση ανακούφισης, καθότι δεν θα είστε πια ο δούλος… του μυαλού σας, αλλά το αφεντικό του. Αυτό με τη σειρά του, δημιουργεί μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, ψυχική και συναισθηματική διαύγεια. Αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά θα γίνουν αμέσως αισθητά από τον κόσμο. Ο κόσμος έλκεται από άτομα με θετική νοητική στάση.

Ωστόσο, σε ένα φυσικό και εσωτερικό επίπεδο, ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα συμβαίνει όταν παίρνετε βαθιά αναπνοή. Η αύξηση του επιπέδου ευαισθητοποίησης ξεκινάει με αυτό που είναι γνωστό ως συνειδητή αναπνοή. Το αίμα, του οποίου το κύριο συστατικό είναι η αιμοσφαιρίνη, η οποία περιέχει το στοιχείο του σιδήρου, ενεργοποιείται έντονα μέσω αυτού του είδους των ρυθμιζόμενων αναπνοών. Όπως γνωρίζετε, οι μαγνήτες είναι επίσης κατασκευασμένοι από σίδηρο. Αυτό το βαθύ, πειθαρχημένο, ρυθμικό είδος της αναπνοής, δημιουργεί αυξημένο μαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα σας.

Ο καθένας έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω του. Αυτό είναι γνωστό ως EMF (ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία), σύμφωνα με επιστημονικούς όρους. Σύμφωνα με τους δασκάλους yoga, τους αστρολόγους, τα μέντιουμ… αποκαλείται αύρα. Πραγματικά δεν έχει σημασία πως θα το πείτε, εφ 'όσον σας κάνει μεγαλύτερους, πιο φωτεινούς και πιο ελκυστικούς. Με αυτό τον τρόπο, θα δείτε αμέσως τα οφέλη και την προσοχή που θα λαμβάνετε από τον κόσμο γύρω σας. Ο κύκλος επιρροής σας θα επεκταθεί και ως δια μαγείας θα ελκύονται από εσάς, ακόμη και αν δεν γνωρίζουν το γιατί. Μόλις συμβεί αυτό, είναι στο χέρι σας να ξεχωρίσετε… την ήρα από το σιτάρι. Αυτό είναι το σημείο όπου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μόλις αισθανθείτε τα επίπεδα της ενέργειάς σας και τη μαγνητική αύρα να γίνονται ολοένα και ισχυρότερα, θα παρατηρήσετε επίσης, ότι η ικανότητά σας, να ανιχνεύετε τα κίνητρα των άλλων και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, θα γίνει πολύ πιο έντονη. Αυτό βασίζεται στη μελέτη της δομής του προσώπου και στις εκφράσεις των άλλων και, σας παρέχει τη δυνατότητα να έχετε μια καθαρή εικόνα για το αν θα ταίριαζε ο ένας με τον άλλον ή όχι. Παραδοσιακά, αυτό ονομάζεται ανάγνωση προσώπου, αλλά μου αρέσει να το αποκαλώ ομιλία προσώπου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ακόμη και χωρίς να πεις ούτε μια λέξη, ένα πρόσωπο και οι εκφράσεις του, μπορούν να σας πουν… τόσα πολλά για κάποιον, αποκομίζοντας πολλές σημαντικές πληροφορίες.

Αναγνωρίζοντας μια αδελφή ψυχή

Όταν συναντάτε τους άλλους, ιδιαίτερα ανθρώπους του αντίθετου φύλου - να είστε χαλαροί, να χαμογελάτε και να είστε ο εαυτός σας. Να θυμάστε τα ονόματα! Η πρακτική της τέχνης της ακρόασης (ο Θεός σας έδωσε δύο αυτιά και ένα στόμα - έτσι ώστε να ακούτε δύο φορές όσο μιλάτε). Να δείχνετε πραγματικό ενδιαφέρον για το άλλο πρόσωπο και να δίνετε προσοχή στις ενδείξεις. Να είστε ανοιχτοί, δεκτικοί και ειλικρινείς. Αυτά είναι μερικά από τα πιο σημαντικά αρχικά κλειδιά για να κερδίσετε τις καρδιές των άλλων.

Το πρόσωπο δείχνει πολλά σημάδια. Οι Διαφορετικές εμφανίσεις του προσώπου μας αποκαλύπτουν πολλά για το πώς αισθανόμαστε και, αυτό που πραγματικά εσωτερικά θέλουμε να πούμε ακόμα και όταν δεν το κάνουμε.

Οι χημικές αντιδράσεις στο σώμα μας συμβαίνουν όταν είμαστε χαρούμενοι, θλιμμένοι, θυμωμένοι, ακόμα και σε σεξουαλική διέγερση. Μερικά από τα σημάδια και πώς να τα εντοπίσετε ακριβώς στο πρόσωπο, ώστε να καταλάβετε πώς αισθάνεται κάποιος, παρατίθενται εδώ…

Ο ενθουσιασμός φαίνεται μέσω του κοκκινίσματος του δέρματος, της διαστολής των κορών των οφθαλμών, της δυσκολίας στην αναπνοή και ορισμένων άλλων συμπτωμάτων στο σώμα, όπως το άγγιγμα του εαυτού μας, καθώς και κάποιων άλλων ενδείξεων, όπως το να πλησιάζουμε κοντά σε ένα άτομο.

Ο θυμός υποδηλώνεται από παρόμοιες αντιδράσεις, όπως η βαθιά αναπνοή, η ανάφλεξη των ρουθουνιών, το συνοφρύωμα και το σφίξιμο της γνάθου. Ακόμη και αν, ένα άτομο δεν είναι εμφανώς θυμωμένο, δώστε προσοχή στα «προ- μηνύματα».

Η αμηχανία, επίσης, φαίνεται μέσα από τις αλλαγές στη χροιά της φωνής, την εφίδρωση, το αίσθημα δυνατών παλμών και άλλων τέτοιων σωματικών αντιδράσεων.

Η εξαπάτηση ή τα ψέματα, φαίνονται από τις πονηρές ματιές, το σφίξιμο των χειλιών, και το επίμονο άγγιγμα της μύτης. Το άγγιγμα της μύτης είναι ιδιαιτέρως συχνό φαινόμενο στις πολιτικές ομιλίες και θα πρέπει να το παρατηρείτε όταν προσπαθείτε να αποκαλύψετε την αλήθεια από κάποιον. LoveDoctor.gr/FaceLook



Η έλλειψη ενδιαφέροντος υποδηλώνεται με το άγγιγμα ή το ξύσιμο των αυτιών κλπ.

Στην καθημερινή ζωή μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση όσον αφορά την αγάπη και την επιλογή των συντρόφων. Η κατανόηση, του πώς οι άλλοι αισθάνονται ακόμη και χωρίς να πουν τίποτα, είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο προς όφελός μας. Εμείς ασυνείδητα λαμβάνουμε σήματα από τους άλλους, αλλά συχνά τα παραβλέπουμε. Αν αφιερώναμε απλώς λίγο χρόνο για να προσέξουμε τα σήματα που μας δίνει ένα πρόσωπο, θα εμβαθύναμε την κατανόησή μας για την ανθρώπινη φύση. Όλα αυτά λοιπόν, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, το οποίο θα σας προσφέρει, μια μεγάλη δυνατότητα για την κατανόηση των ανθρώπων, με την πρώτη ματιά!

http://www.lovedoctor.gr/



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger