E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ολες οι λεπτομέρειες για τον αρραβώνα του γιου του Γιώργου Παπανδρέου -Η αιφνιδιαστική αλλαγή στο παραπέντε και το μενού

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014


Οι δημοσιογράφοι που είχαν μαζευτεί από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έξω από την ταβέρνα «Το Σοκάκι» στη Χερσόνησο ανάγκασε τις οικογένειες τους Ανδρέα Παπανδρέου και της Πωλίνας Πατραμάνη να αλλάξουν αιφνιδιαστική την τελευταία στιγμή το μέρος τέλεσης του αρραβώνα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας μιλώντας στο T-life.gr oι οικογένειες είχαν κλείσει τραπέζια για 46 άτομα και όλα ήταν έτοιμα έως και την τελευταία λεπομέρεια μέχρι που ο... συνωστισμός δημοσιογράγων έξω από το μαγαζί άλλαξε τα σχέδια και ο αρραβώνας τελικά έγινε σε σπίτι συγγενικού προσώπου της Πωλίνας. «Πολύ γρήγορα όμως μαζέψαμε όλα τα φαγητά σε πιατέλες κι έφυγαν από εδώ τέσσερα αυτοκίνητα για να τις πάνε στο σπίτι που θα γινόταν ο αρραβώνας. Οι δημοσιογράφοι ήταν τόσοι πολλοί που δεν θα μπορούσαν οι άνθρωποι να λειτουργήσουν. Απηύδησαν κάποια στιγμή... Ο αρραβώνας έγινε σε ένα απλό συγγενικό τους σπίτι κοντά στο Κουτουλουφάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας.

Το μενού του αρραβώνα

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Το Σοκάκι» οι οικογένειες και οι καλεσμένοι των Ανδρέα Παπανδρέου και Πωλίνας Πατραμάνη ξεκίνησαν με σαλάτα ρόκα-σταμναγκάθι και κρητικά τυριά και στη συνέχεια προχώρησαν με κουνέλι, σωκωτάκια σαβορέ και κοτόπουλο. Το κυρίως πιάτο περιελάμβανε βραστό με μακαρόνια και γαμοπίλαφο, αντικριστά αρνιά με πατάτες φούρνου και γουρουνόπουλο φούρνου. Οσο για το επιδόρπιο... Από την ταβέρνα είχαν ετοιμάσει μπουγάτσα ενώ οι οικογένειες των παιδιών είχαν ετοιμάσει κουραμπιέδες και ξεροτήγανα.

Η πρώτη γνωριμία των δύο οικογενειών

Οπως ανέφερε μιλώντας στο T-life η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Το Σοκάκι» η πρώτη γνωριμία των δύο οικογενειών έγινε στην ταβέρνα της την Παρασκευή και όχι στο σπίτι της Πωλίνας όπως ήθελαν αρχικά οι πληροφορίες.
 iefimerida.grhttp


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger