E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πιο σέξι ομάδα ράγκμπι του κόσμου

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013


Το γυναικείο ράγκμπι δεν συνηθίζει να προσελκύει το ανδρικό ενδιαφέρον, αλλά οι παίκτριες του πανεπιστημίου της Οξφόρδης βρήκαν τον τρόπο για να το κάνουν πιο ενδιαφέρον, προχωρώντας σε γυμνή φωτογράφιση.

Τα θηλυκά μέλη της ομάδας ράγκμπι του αγγλικού πανεπιστημίου έβγαλαν τα ρούχα τους και δημιούργησαν ένα σέξι και εντυπωσιακό ημερολόγιο, που διατίθεται ήδη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα έσοδα που συγκεντρώνονται για λογαριασμό της καμπάνιας "Mind Your Health", που αφορά στην ενημέρωση για την ψυχική υγεία που πραγματοποιεί το πανεπιστήμιο.

"Με αυτό το ημερολόγιο, ο σύλλογος ευελπιστεί να υπογραμμίσει τον αποκλεισμό του γυναικείου ράγκμπι. Όταν οι γυναίκες παίζουν ράγκμπι, ο κόσμος έχει μία στερεοτυπική εικόνα για σένα και θέλαμε να την αντικρούσουμε. Έχουμε κορίτσια όλων των μεγεθών και των όγκων, που διαβάζουν όλων των ειδών τα θέματα", δήλωσε η πρόεδρος της ομάδας, Ελίζαμπεθ Ντιμπουά.

Μέσα σε μία ημέρα, είχαν διατεθεί ήδη το 75% των ημερολογίων της πρώτης έκδοσης. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να παραγγείλετε την κόπια σας.

Ένα δείγμα της δουλειάς...
 
 
 
 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger