E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άρειος Πάγος: αυτό είναι το ψευδώνυμο του Μιχαλολιάκου!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013


Συγκεκριμένα, στο πόρισμα που παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο κ. Βουρλιώτης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο

ΣΟΚ προκαλεί το πόρισμα

Πλήρη παραστρατιωτική δομή λειτουργίας είχε η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με τον «σκληρό πυρήνα» της οργάνωσης να αποτελείται από τους Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη και Λαγό.

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα που παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο κ. Βουρλιώτης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο «Φύρερ πριντς», δηλαδή «Πρίγκηπα Φύρερ» έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη στα πρότυπα του Αδόλφου Χίτλερ.

Παράλληλα, υπαρχηγός του εμφανίζεται ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό, περιγράφονται ως ο «σκληρός πυρήνας» της οργάνωσης.

Τέλος, οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ αποκαλύπτουν πολλά περιστατικά για τα οποία συνομιλούν οι βουλευτές της Χ.Α., οι οποίοι μάλιστα αναφέρονται ανοιχτά και σε πρόσωπα και καταστάσεις.

http://paradrasi.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger