E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χαμός στα ελληνικά social media με την ψεύτικη είδηση θανάτου της Πάολα- Τί είπε η ίδια [εικόνες]

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Στις 19:43 εχθές αναρτήθηκε σε ειδησεογραφικό ιστότοπο η είδηση θανάτου της γνωστής τρανς ακτιβίστριας, Πάολας Ρεβενιώτη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμέσως πίστεψαν την αλήθεια της είδησης κι έσπευσαν να (συλ)λυπηθούν, φτιάχνοντας και αποχαιρετιστήριες σελίδες στο Facebook.

Όπως είναι φυσικό, η Πάολα σοκαρίστηκε με την είδηση κι αμέσως ενημέρωσε τους φίλους και ακολούθους της ότι είναι ψεύτικη κι ανυπόστατη και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Κάλεσε, μάλιστα, όλους να κάνουν αναφορά στις σελίδες που την…. αποχαιρετούσαν, προκειμένου να διαγραφούν.

Παρόλα αυτά δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί το γεγονός ότι, ακόμα κι εκεί, στις σελίδες που φτιάχτηκαν για να τιμήσουν ένα πρόσωπο που τελικά δεν έχει πεθάνει, ορμώμενες από μία ψεύτικη είδηση, η ειρωνεία και τα πικρόχολα σχόλια ήταν σε πρώτο πλάνο. Γεγονός, βέβαια, που δεν άφησε αδιάφορη την ίδια την Πάολα, η οποία –ενώ στην αρχή ήταν ψύχραιμη- άρχισε να απαντά με δικές της αναρτήσεις στον τοίχο του προφίλ της.

Η Πάολα από εχθές μέχρι και πριν λίγη ώρα εξακολουθεί να ασχολείται με το περιστατικό –και πάλι χιουμοριστικά- έχοντας αναρτήσει φωτογραφία- συνταγή με κόλλυβα.

Η τρανς ακτιβίστρια, που καθιερώθηκε από τους αγώνες της για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και των τρανς στη χώρα μας, όπως και από την πολύτιμη συμμετοχή της στο περιοδικό «Κράξιμο» (έκανε θραύση στους ομοφυλόφιλους τη δεκαετία του ‘80), τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε και για τα διαδικτυακά της ντοκιμαντέρ, με τίτλο «The Paola Project». Αυτά πραγματεύονται ζητήματα σχετικά με τον έρωτα, τις ακραίες πλευρές του, τις πολλές μορφές του, αλλά και την αρνητική, σκοτεινή του όψη. Από τα επεισόδια της σειράς «The Paola Project», είχε ξεχωρίσει εκείνο σχετικά με την αντρική πορνεία.

Πάντως, μια ψεύτικη είδηση θανάτου είναι ικανή είτε να σοκάρει και να συνθλίψει το άτομο στο οποίο αναφέρεται είτε να το κάνει να ξανανιώσει ζωντανό, να εκμεταλλευτεί τη «δεύτερη ευκαιρία» που του δίνεται να ξαναζήσει. Στην περίπτωση της Πάολα, έγινε το δεύτερο.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger