E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

M.Λιάπης: Σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Μαλαισία.......

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013


Ο πρώην υπουργός μεταφορών Μιχάλης Λιάπης απτόητος ξεκίνησε τις διακοπές του στη Κουάλα Λουμπούρ της εξωτικής Μαλαισίας απολαμβάνοντας τις πολυτελείς υπηρεσίες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, στο «Sheraton» στην Κουάλα Λαμπούρ.

Μασάζ, κέντρο ευεξίας και μια τεράστια πισίνα είναι μόνο μερικές από τις ανέσεις που θα απολαύσει! Επίσης, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ποικιλία από σουίτες για τη διαμονή του.


Η φθηνότερη ξεκινά από 200 ευρώ τη βραδιά, η οποία περιλαμβάνει μια σουίτα 84 τ.μ, με δύο μπάνια, τηλεόραση 40 ιντσών, καθώς και walk-in ντουλάπα.
Φυσικά, υπάρχει και η ambassador, η οποία στοιχίζει 1.500 ευρώ για μια βραδιά. Διαθέτει σχεδόν τα πάντα: τζακούζι, σάουνα, δύο μπάνια, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και απίστευτη θέα. Τέλος, η imperial κοστίζει 2.300 και παρέχει όλα τα παραπάνω, μαζί με θέα 360 μοιρών.



Αν υπολογίσουμε, λοιπόν, ότι ο πρώην υπουργός διάλεξε τη φθηνότερη, θα έδινε για 5 διανυκτερεύσεις 1000 ευρώ. Μαζί με τις 4.400 ευρώ για τα αεροπορικά εισιτήρια στην business class της πτήσης Qatar Airways για δύο άτομα, το ποσό που προκύπτει είναι όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.

skeftomasteellhnika.blogspot.





http://kostasvaitsis71.blogspot.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger