E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Zώδια: Ο Νοέμβριος καρμικός μήνας για τις σχέσεις – Τι αλλάζει...

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013


Πόσο σίγουρη είσαι για αυτά που σου έχει αποκαλύψει από την ψυχή του ο καλός σου; Ξέρεις στ’ αλήθεια τι έχει στο μυαλό του; Το ξέρεις ότι θα αλλάξουν πολλά μέσα στη σχέση σας, ανάλογα με το ζώδιο του καλού σου, λόγω των...
εκρηκτικών πλανητικών φαινομένων που έρχονται; Πάμε αμέσως να δούμε με ποιον τρόπο θα εκπλαγείς, από τις αποκαλύψεις που έρχονται!

Κριός
Ο Κριός σου, το ξέρεις ότι είναι πολύ παθιάρης. Αυτό που δεν θα μπορείς με τίποτα να περιμένεις, είναι ότι λόγω του Πλούτωνα, που θα έρθει αν συναντήσει και τον Άρη και τον Ήλιο, θα γίνει και πολύ κτητικός. Όχι ότι δεν είναι, αλλά θα γίνει τόσο πολύ, που για να σε έχει, θα αναγκαστεί να σου πει πολλές αλήθειες για τον εαυτό του, αλλά θα σου γίνει και πολύ πιστός . Για πόσο; Εξαρτάται, πώς θα χειριστείς αυτήν την ευαισθησία που θα δείξει! Θέλει λίγο να τον νιώσεις, δεν θα είναι ο δυνατός άντρας που έχει το πάνω χέρι, όπως συνήθως. Θα γίνει λίγο πιο ευάλωτος.

Ταύρος
Ο ταύρος σου, θα θέλει λίγη προσοχή αυτήν την περίοδο. Καλά, μπορεί και να έχει λίγα νεύρα, αλλά αυτό, θα συμβεί σε όλους. Όμως, οι πολλές επιδράσεις του Άρη πάνω στον ανάδρομο Ερμή, θα τον κάνουν πολύ απαιτητικό. Αυτά τα συνήθως ήπια ξεσπάσματά του, μπορεί και να πάρουν πιο εκρηκτικό χαρακτήρα. Και ενώ συνήθως είναι και από τα πλέον πιστά ζώδια και το ξέρεις, αν δεν του κάνεις τα χατίρια, ο πονηρός Άρης, του δείχνει τον δρόμο της απιστίας!

Να τον έχεις από κοντά.

Δίδυμοι
Τον δίδυμό σου, δεν θα τον αναγνωρίζεις! Πρώτον, θα γίνει πάρα πολύ ερωτικός, που ήδη δηλαδή έχει γίνει, λόγω του Ερμή στον Σκορπιό και της Αφροδίτης στον Τοξότη. Το τρομερό, είναι ότι η σχέση που θα έχει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τον κάνει να σου πει πολύ βαθιά του μυστικά, αλλά θα τον ωθήσει κιόλας να πάρει αποφάσεις για τη σχέση σας, με απόλυτο και δυναμικό τρόπο. Και δεν θα πρέπει να παραξενευτείς, αν σου ζητήσει πολύ επίσημη δέσμευση. Αυτήν την εποχή, έχει την ανάγκη να κάνει τον έρωτα λιμάνι του.

Καρκίνος
Ο γλυκός και συναισθηματικός σου Καρκίνος, θα γίνει ο άνθρωπος της μοίρας σου! είσαι έτοιμη να του αφήσεις τη ζωή σου στα χέρια του; Είναι πολύ δυνατός, λόγω του Άρη, πολύ κινητικός, λόγω των πολλών όψεων που κάνει η Σελήνη με όλους τους πλανήτες, αλλά και πολύ ουσιαστικός λόγω του ότι είναι το ζώδιο του νερού που έχει καλύτερη σχέση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Θέλει να κάνει πολλά για σένα, και περιμένει έναν νεύμα. Και μάλιστα, θα είναι και αυτός που θα σου δίνει δύναμη, ενώ συνήθως είναι μελαγχολικός. Όχι πια!

Λέων
Ο Λέων σου, μπορεί να σου κάνει τον αγέρωχο, αλλά θα έρθουν σχέσεις του Ήλιου του με τον αστεροειδή Χείρωνα, που θα τον κάνουν πάρα πολύ ευάλωτο. Η σχέση επίσης του Άρη με την θηλυκή Σελήνη, θα τον κάνει να αυξήσει πολύ την κατανόησή του για την ψυχολογία σου, για το τι θέλεις εσύ. Και ενώ συνήθως μοιάζει λίγο βυθισμένος στο εγώ του, αυτή τη στιγμή θέλει και έχει ανάγκη να βυθιστεί σε εσένα, και σωματικά, και ψυχικά. Θα αυξηθεί πολύ η ευαισθησία του, και θα εκπλαγείς με το πόσο πολύ θα σε αγαπήσει.

Παρθένος
Ο πάντα διαισθητικός και εγκεφαλικός σου παρθένος, αυτή τη στιγμή αποκτά τρομερές δυνάμεις. Πολλές επιρροές από τη Σελήνη επάνω στον Ερμή και την Αφροδίτη, σοβαρές πλανητικές όψεις του Κρόνου, σχέση τους Ερμή με τον Άρη, του φέρνουν τρομερά ερωτική διάθεση από τη μία, και από την άλλη, θα ξετρελαθείς με τον τρόπο που θα καταλαβαίνεις τι θέλεις, πριν ακόμα σου περάσει από το μυαλό. Και θα σου λέει πράγματα, που θα σε αφήνουν έκπληκτη, για το μέλλον σου! θα γίνει το προσωπικό σου μέντιουμ, ενώ ταυτόχρονα θα σου κάνει έρωτα με μοναδική δύναμη!

Ζυγός
Ο Ζυγός, που συνήθως πλέει μέσα στην αυτοπεποίθηση, αυτή τη στιγμή είναι πολύ αποδιοργανωμένος. Σε έχει τρομερή ανάγκη και το ξέρει. Και αν του ζητήσεις να κοιτάξει τη σχέση σας πιο σοβαρά, θα το κάνει αυτόματα. Ο Ερμής θα έχει τρομερές όψεις με τον Πλούτωνα και αυτό θα δώσει καρμική και σοβαρή διάσταση στον ψυχισμό του Ζυγού. Θα είναι έτοιμος να παραδεχτεί λάθη, κάτι που πάντα προσπαθεί να αποφύγει, αλλά θα είναι έτοιμος και να αναλάβει σοβαρές ερωτικές πρωτοβουλίες για να μην σε χάσει. Στο δε σεξ, ετοιμάσου να ζήσεις απίστευτη ένταση!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σου, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος αυτής της περιόδου. Και ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό, αλλά και ο Ερμής και ο Κρόνος . Ταυτόχρονα ο Κυβερνήτης του, ο Πλούτωνας, πάει και κάνει όψεις με πολύ δυνατούς πλανήτες, φωτίζοντας τη ζωή όλων με ένα κάπως μυστηριακό και παράδοξο φως και από την άλλη δέχεται και ο ίδιος πάρα πολλές επιρροές . Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σας; Ότι πρόκειται να ζήσεις πράγματα πρωτόγνωρα, με μεγάλο βάθος . Ο άντρας Σκορπιός αυτή τη στιγμή, ο άντρας που αγαπάς, θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να την στρέψει ο ίδιος εκεί που θέλει. Γίνεται ο κυρίαρχος της μοίρας, και ταυτόχρονα του έρωτα. Και θα καταλάβει πόσο πολύ και για ποιον λόγο σε αγαπάει, και θα θελήσει να στο εκφράσει πολύ έντονα.

Τοξότης
Ο Τοξότης θα έχει εκπληκτικές όψεις του Δία με την Σελήνη, πράγμα ου σημαίνει ότι η ευαισθησία του συντρόφου σου θα είναι στο ζενίθ! Αλλά και οι άλλοι του πλανήτες, ο Άρης και ο Ήλιος, βρίσκονται σε πολύ ηλεκτρισμένη ερωτική κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις να περάσει η σχέση σας σε άλλο επίπεδο, και πολύ βαθύ, και πολύ έντονο, ακόμα και αν ήδη έχετε έντονη σχέση. Είσαι έτοιμη για το πόσο πολύ θα θέλει να εκφραστεί ο έρωτάς του σωματικά; Μιλάμε για πολύ σεξ! Αλλά και πολύ αγάπη, που δεν θα έχει καθόλου τον ελαφρύ χαρακτήρα που περιμένεις από τον άνθρωπό σου.

Αιγόκερως
Είναι ένα ζώδιο που θα δεχτεί πάρα πολλές επιδράσεις. Αλλά, αν μιλάμε για το συνταρακτικό γεγονός, είναι η σύνοδος του Κρόνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, που είναι στον Σκορπιό. Ο Βόρειος Δεσμός, ορίζει το κάρμα, ο Σκορπιός το ίδιο, και ο Κρόνος είναι από τους σοβαρότερους καρμικούς γίγαντες! Αυτού σημαίνει, ότι πρέπει να είσαι έτοιμη να δεις μπροστά σου έναν άντρα που δεν τον έχεις ξαναδεί. Πολύ αποφασιστικό, και ταυτόχρονα τρομερά ζηλιάρη, απαιτητικό, και επίμονο και κτητικό! Μα πάρα πολύ όμως!

Υδροχόος
Ο υδροχόος, θα δει εντελώς με καινούριο μάτι τη σχέση σας. Και ανάδρομος Ουρανός, και ανάδρομος Ερμής, και η Αφροδίτη να κάνει τρελές όψεις με τη Σελήνη, ο υδροχόος νιώθει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσει τα πάντα στη ζωή του, και κυρίως τον έρωτά σας. Και θα δεις αυτόν τον συνήθως κάπως απόμακρο γόη, να σου ζητάει να του δώσεις όρκο πώς θα μείνεις για πάντα δικιά του! Αλλάζει τελειώς ο χαρακτήρας του, και θα θελήσει να έχει από εσένα όλη την προσοχή καιι την αγάπη. Επίσης, θα θελήσει να σου πει όλα του τα μυστικά, ακόμα και πράγματα που δεν τα λέει ούτε στον εαυτό του.

Ιχθείς
Ο άντρας ιχθύς, με το γενικό παιχνίδι που κάνει η Σελήνη, αλλά και τις όψεις του Ποσειδώνα, γίνεται πιο ονειρικός και πιο φαντασμαγορικός από ποτέ! Μοιάζει να παίρνει δυνάμεις και ιδιότητες από όλα τα άλλα ζώδια . Αλλά, αυτό που δεν μπορείς να περιμένεις, είναι ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλη του την γοητεία, για να σου αποδείξει ότι κακώς αμφέβαλλες για την αγάπη του. Ο ίδιος ο ανάδρομος Ποσειδώνας, που επειδή είναι και στους ιχθείς, τον έχει κάνει επί τόσο καιρό κάπως αλλοπρόσαλλο, αυτή τη στιγμή τον κάνει να είναι πολύ σαφής, πολύ συγκεκριμένος και πολύ ερωτευμένος!!!
http://www.mychannel.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger