E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έκτακτο: Υπερκακοκαιρία προ των πυλών στη χώρα μας

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013



Το κατώφλι της χώρας μας και κυρίως της δυτικής Ελλάδας, αναμένεται να περάσει τόσο την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου όσο και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, μεγάλη κακοκαιρία, χαρακτηριστικά της οποίας θα είναι οι δυνατοί νότιοι, νοτιοδυτικοί άνεμοι 6-7 μποφόρ, οι αστραπές και οι βροντές καθώς και η δυνατή ένταση της βροχής.

Υπάρχει ακόμα και πιθανότητα για χαλάζι σε ορισμένες περιοχές κυρίως του νότιου Ιονίου, της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και της δυτικής και βόρειας Πελοποννήσου.

Ο κύριος όγκος με τα πιο ισχυρά φαινόμενα, θα χτυπήσει από το απόγευμα της Δευτέρας και τις νυχτερινές ώρες προς το πρωί της Τρίτης, κυρίως το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, την δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, ενώ ενδεχομένως κάποια κατά διαστήματα ισχυρά φαινόμενα να σημειωθούν στην δυτική Μακεδονία, την δυτική Θεσσαλία και την κεντρική Πελοπόννησο.

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός μέσα στην Τρίτη, ωστόσο μέσα στην Τετάρτη, αναμένονται πιο ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες αυτή την φορά θα χτυπήσουν κυρίως το Ιόνιο πέλαγος, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική και πιθανότατα βόρεια Πελοπόννησο. Γενικότερα ως και τις 20 Νοεμβρίου, διαφαίνεται κακός καιρός στην χώρα μας, με πολλές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.
Weatherakias










Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger