E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΤΕΡΜΑ η τηλεόραση για τον Γιώργο Αυτιά! Δείτε γιατί...

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013


Γιατί σταματούν οι εκπομπές του; Είναι πολύ συνηθισμένο στους δημοσιογραφικούς κύκλους και αρκετοί από τους γνωστούς σήμερα πολιτικούς, υπήρξαν γνωστοί και δραστήριοι δημοσιογράφοι. Σε αυτή την κατηγορία ετοιμάζεται να εισέλθει και ο 


δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Γιώργος Αυτιάς. Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες ο 56άχρονος δημοσιογράφος δέχτηκε την πρόταση κόμματος να συμμετάσχει στις επόμενες ευρωεκλογές. Έτσι μπορείτε να βλέπετε στις οθόνες σας τον Γιώργο Αυτιά μέχρι τον Μάιο του 2014, γιατί αμέσως μετά θα έχει άλλες σοβαρότερες υποχρεώσεις στις Βρυξέλλες. 

http://www.treloi.gr/


Share this article :

4 σχόλια:

  1. ΕΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013.ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΠΟΣΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΣΟΥ.ΞΥΠΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι καλα ρε φιλε..μας εδωσες τη λυση!!!μα ποσο χαζοι ειμαστε που τοσα χρονια δεν ψηφιζουμε χρ.αυ. δεν το βλεπαμε..!!μπειτε μαλακες στις τρυπες σας γιατι δεν γουσταρουμε να πειναμε ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΡΑΤΑ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
  3. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ!!!!!Η ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!!!!ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger