E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

΄Εκτακτο! Τώρα – Αποκάλυψη βόμβα απο Κασιδιάρη…

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013


Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει…: Η Βίκη Σταμάτη βλέπει κάθε Σάββατο τον Τζοχατζόπουλο στο κελί του.Η κόντρα ανάμεσα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που ξεκίνησε με την αρχή της τριήμερης συζήτησης, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Μετά τον βουλευτή Ματθαιόπουλο, τη σκυτάλη πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο ποιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό, αλλά και την εισαγελέα. 


«Η εισαγγελέας δίνει άδεια στη Βίκυ για να βλέπει κάθε Σάββατο τον Τζοχατζόπουλο στο κελί του και δεν δίνει άδεια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έρθουν στην Βουλή για να ψηφίσουν» είπε ο βουλευτής της ΧΑ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απάντησε ότι το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι να δίνει το λόγο ακόμα και σ´αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακυρότητας της ψηφοφορίας, επειδή λείπουν οι 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ως ανταπάντηση, ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό.

«Ο Μεϊμαράκης κατέλυσε το πολίτευμα και τη διάκριση των εξουσιών» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ενώ επιτέθηκε και κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Πρετεντέρη ομολόγησε ότι πήρε τηλέφωνο στη δικαιοσύνη για να μπουν στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και οι άλλοι βουλευτές του κόμματος».

Μάλιστα, ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των υπουργών για να αποδειχθεί η καταγγελία του, φράση που προκάλεσε ένταση και διαμαρτυρίες από τους βουλευτές της ΝΔ. «Ολα αυτά που λέω είναι αλήθεια και οποίος θέλει να με διαψεύσει να πάει στη δικαιοσύνη» απάντησε ο κ.Κασιδιάρης ενώ οι τόνοι ανέβηκαν ξανά όταν αποκάλεσε το Σύνταγμα κουρελόπανο.

http://www.mychannel.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger