E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ραγδαία η αύξηση του AIDS κατά 200% στην Ελλάδα!

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013


Με το περιστατικό των ιερόδουλων οι οποίες ήταν φορείς του HIV και την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους την άνοιξη του 2012 αναφέρεται το περιοδικό Vice, το οποίο αναφέρεται στους λόγους της εξάπλωσης του στην Ελλάδα.

Σε δημοσίευμα του, το Vice θυμάται την μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» στον Απρίλιο του 2012 για να εντοπιστούν όλες οι ιερόδουλες με HIV και αναφέρει πως η επιχείρηση έγινε με τις «ευλογίες» του τότε υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, «ο οποίος όπως φαίνεται προσπαθούσε να σώσει την βυθιζόμενη δημοτικότητα του κόμματος του μπροστά στις εθνικές εκλογές που έρχονταν τον Μάιο του 2012».

Στη συνέχεια, το Vice επιτίθεται και στα ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως «τα ελληνικά μίντια σε πλήρη αρμονία με το κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, φρόντισαν να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες των γυναικών που είχαν συλληφθεί παντού: Στην τηλεόραση, τις εφημερίδες και το διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες οι οποίες περίμεναν να δικαστούν σε μια υψίστης ασφαλείας φυλακή, δεν είχαν καμία ιδέα ότι αυτό γινόταν. Εν τέλει, οι κατηγορίες κατέρρευσαν αλλά ο στιγματισμός παραμένει».

Τι φταίει για την ραγδαία εξάπλωση του AIDS στην Ελλάδα


Παράλληλα, το Vice αναφέρεται και στις εκτιμήσεις πως τα κρούσματα HIV έχουν σημειώσει άνοδο 200% από το 2011, τονίζοντας πως δεν πρέπει να θεωρείται έκπληξη ο μεγάλος αυτός αριθμός, «έχοντας ως δεδομένο τις περικοπές στην Υγεία, στις οποίες περιλαμβάνεται σε πολύ μεγάλο αριθμό η ακύρωση προγραμμάτων για τις βελόνες ενέσεων».

Κλείνοντας, το Vice τονίζει πως «έναν χρόνο μετά, η καριέρα του Λοβέρδου φαίνεται να είναι στα πάνω της, αλλά η διάταξη 39Α – η οποία επιτρέπει τον αναγκαστικό έλεγχο για HIV σε φερόμενες ιερόδουλες, μετανάστες χωρίς χαρτιά και ναρκομανείς -, έχει επιστρέψει».

Briefing News



Share this article :

1 σχόλιο:

  1. AYTA POY LEEI AYTO TO PERIODIKO EINAI KOINWS MAL@KI@S.AKOY EKEI 200%! AN HTAN ETSI THA EPREPE GYRW MAS NA EPEFTAN OI SYANTRWPOI MAS SAN TA STAFYLIA.H N AKOYGAME KAI NA BLEPAME KAPOION TOYLAXISTON GNWSTO MAS.KATI TETOIO OMWS DE SYMVENEI.KATA T ALLA H PROPAGANDA TWN MME,KALA KRATEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger