E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 17 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προτιμάτε τη σιωπή και την ησυχία, επειδή μερικές φορές είναι αναγκαίο να ξεκουραστείτε γιατί το χρειάζεστε. Καλό είναι να προσέξετε τον εαυτό σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.
Ερωτικά: Έχετε μια εσωτερική συναισθηματική ένταση η οποία μπορεί και να μη βγει στην επιφάνεια Αν βρεθείτε ερωτικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα δείτε ότι θα αποφορτιστείτε από τα άγχη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένας προβληματισμός για το τι θα κάνετε και τι θα γίνει στα θέματα ενός ακινήτου ή ακόμα και πάνω σε κληρονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονά σας. Δηλαδή με κάποιο τρόπο θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σας φέρουν μια μελαγχολία. Μπορείτε όμως να το διαχειριστείτε μέσα από μια τρυφερή επαφή με την οικογένεια.
Ερωτικά: Αναμφισβήτητα θα σας ενοχλήσουν κάποια πράγματα και περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Υδροχόο, θα δείτε τι σας ενοχλεί περισσότερο και τι ανασφάλεια σας βγάζει στην επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ανασφάλειες αλλά και διεκδικήσεις οι οποίες θα βγουν στην επιφάνεια, επειδή πιστεύετε ότι από κάποια άτομα ή ακόμα και σε κληρονομικά θέματα έχετε αδικηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί έχουμε πει ότι γενικά είναι μια περίοδος η οποία αναγκαστικά σας ωριμάζει. Υπάρχουν όμως και τα καλά της υπόθεσης γιατί αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα οτιδήποτε μπορεί να σας συμβεί.
Ερωτικά: Είστε ελαφρώς απομονωμένοι γιατί πιστεύετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις. Η μυστική επαφή με Σκορπιό ίσως να σας έχει κουράσει, κυρίως αν είστε κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν και πιθανόν να σας ενοχλεί σε σχέση με την οικογένειά σας το θέμα ενός ακινήτου που θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε όλοι από κοινού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Πάντα στην Πανσέληνο έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία, γιατί ο πλανήτης σας είναι η Σελήνη, οπότε αναγκαστικά θα δείτε κάποιες συναισθηματικές ευαισθησίες που θα βγουν στην επιφάνεια. Αλλά έχετε γερή υποδομή και θα τις αντιμετωπίσετε.
Ερωτικά: Μια ανατροπή που πιστεύετε ότι είναι τελικά άσχημη θα δείτε ότι θα σας οδηγήσει σε ένα ασφαλές λιμάνι. Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό θα έχει ιδιαίτερη αίσθηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναβαθμίζεστε αλλά με ένα δύσκολο τρόπο, επειδή μπορε ί να έχετε περάσει αγωνίες και δυσκολίες λόγω κάποιων ανατροπών. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε μια εντυπωσιακή έξοδο από ένα μέρος που τελικά δεν είναι για σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Νιώθετε ότι το βάρος μιας κατάστασης σάς αποσυντονίζει ή σας βγάζει από θέματα που κανονικά θα πρέπει να κυνηγάτε. Όμως και αυτά είναι αναγκαία και χρειάζεται να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και τις λεπτομέρειες του.
Ερωτικά: Η ζήλεια και η ανασφάλεια μερικές φορές σας κτυπάει την πόρτα. Την πιθανή άρνηση του συντρόφου σας να συμμετάσχει κάπου μαζί σας, ίσως την εκλάβετε ως απόρριψη. Όμως δεν είναι έτσι. Για αυτό οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να διαχειριστείτε καλύτερα τις αντιδράσεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γενικότερη στασιμότητα. Μην νομίζετε όμως ότι όλα θα αναβληθούν. Απλά ζυμώνονται κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να μην τα καταλαβαίνετε. Παρόλο που δεν είναι εύκολο να δέσετε το παρελθόν με το παρόν, είναι όμως αναγκαίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αναβαθμίζεστε με κάποιο τρόπο και αυτό τελικά σας κάνει πολύ καλό, γιατί έχετε την τάση να κάνετε συνέχεια πράγματα από τα οποία κερδίζετε.
Ερωτικά: Είστε σε καλή φάση γιατί όλα μπαίνουν στην θέση τους. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε μια σχέση είναι πολύ πιο εύκολος από παλιά, για αυτό βρίσκεστε όλο και πιο κοντά με το δικό σας πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στην υπόθεση που σκοπεύετε να κάνετε κάτι καινούργιο για να αντιμετωπίσετε όλη την κρίση. Μην διστάζετε να ακολουθήσετε την πρωτοτυπία.
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ένα κόλλημα γιατί νιώθετε ότι όλα κάπου σταματάνε. Και εσείς, επειδή είστε επικοινωνιακοί τύποι, δεν μπορείτε να αντιδράσετε εύκολα.
Ερωτικά: Θέλετε να βρεθείτε πιο ουσιαστικά με το πρόσωπο που είστε μαζί, για αυτό κάνετε έναν ιδιαίτερο αγώνα να αντιληφθείτε τις ανάγκες του. Η επαφή με Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ ιδιαίτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δυσκολίες στο να κερδίσετε ή να μαζέψετε αυτά που χρειάζεστε για να ξεπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας οι οποίες σας βαραίνουν. Γιατί μερικές φορές εκεί που φτάνετε στην πηγή, εκεί χάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για σας. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ουσιαστική εσωτερική κατεύθυνση, αρκεί να το αναγνωρίσετε χωρίς να πάθετε πανικό. Είναι σημαντική δουλειά να καταλαβαίνετε τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Έχετε έντονες επιθυμίες τις οποίες νιώθετε την ανάγκη να τις εκδηλώσετε και να μοιραστείτε με το πρόσωπο που είστε μαζί – ακόμα και τα πιο βαθιά σας σημεία. Επειδή είστε άτομα της ουσίας και της συναισθηματικής αξίας, για αυτό οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα άτομο πολύ ζεστό και ευπροσήγορο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να νιώθετε κάπως εξαρτημένοι από τα άτομα που είναι γύρω σας και ίσως να νιώθετε ελαφρώς αδικημένοι γιατί δεν σας καταλαβαίνουν ή δεν αντιλαμβάνονται την προσπάθεια σας. Μην δίνετε σημασία σε όλα αυτά και προχωρήστε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αναβαθμίζοντας την προσωπική σας εμπειρία και επιμένοντας να κάνετε την θεωρία πράξη θα δείτε σε ποια σημεία κάνετε λάθη. Για αυτό μην υποτιμάτε την πρακτική εφαρμογή, αντίθετα να την επιδιώκετε.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο θα σας αναβαθμίσει και ίσως δώσει μια άλλη διάσταση στη ζωή σας. Μπορεί στην αρχή να αντιδράτε γιατί βλέπετε ότι δεν ταιριάζετε, αλλά δεν μπορείτε να υποτιμήσετε την ερωτική χημεία που έχετε μεταξύ σας. Επίσης, η επαφή με Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ μυστική. Με τον Καρκίνο θα είναι δύσκολα αλλά πολύ ουσιαστικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλα κατά κάποιον τρόπο έχουν τον δικό τους χρόνο. Και μερικές φορές δεν ταιριάζει ο δικός σας χρόνος με αυτά που θέλετε να κάνετε. Η ανακάλυψη ενός ατόμου που θέλει να σας βοηθήσει μπορεί να επιταχύνει τις προσωπικές σας επιλογές και τελικά να σας φέρει κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε στη μέση μιας διαδρομής και όπου νάναι θ' αρχίσετε να βλέπετε το τέλος της. Αυτό σίγουρα θα οριστικοποιήσει κάποια αποτελέσματα.
Ερωτικά: Επειδή αρκετές φορές αναζητάτε την ισορροπία αλλά και την καλή ζωή με το σύντροφό σας, σήμερα θα προσπαθήσετε να δείξετε ένα καλό πρόσωπο και θα κάνετε πράγματα από κοινού. Επειδή μέσα σας πιστεύετε στον ξαφνικό έρωτα ίσως να γνωρίσετε ένα νεώτερο πρόσωπο, Κριό ή Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια σταθερά πράγματα να πιαστείτε οπότε δεν θα έχετε και μεγάλες ανασφάλειες τουλάχιστον αυτές τις ημέρες. Αν θέλετε βέβαια να είστε σωστοί με τον εαυτό σας, κάντε τα πλάνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Προβληματίζεστε πάνω σε κάποια πράγματα και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από τα δεδομένα που έχουν ήδη γίνει. Αλλά η ευστροφία σας πάντα βοηθάει στο να βρίσκετε τελικά την λύση.
Ερωτικά: Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν κάποια δύσκολα συναισθήματα τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια και σας δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Ένα Σκορπιό ίσως τον αφήνετε να σας αλλάζει τα φώτα. Αντίθετα με τον Καρκίνο θα έχετε μια πιο εύκολη συναισθηματική ταύτιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπου στη μέση. Μια πάτε μπροστά και μια πίσω. Δεν έχετε αίσθηση αντικειμενικότητας και αυτό δεν σας βοηθάει να κρίνετε σωστά, ακόμα και κάποια προβλήματά σας τα οποία σας κολλάνε μερικές φορές στον τοίχο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Ενδόμυχα νιώθετε δυνατοί, αλλά δεν θέλετε να το βγάλετε προς τα έξω, γιατί έχετε ανάγκη να είστε συγκρατημένοι για να μην σας κατηγορήσουν σαν αφελείς ή αδρανείς.
Ερωτικά: Η σημαντικότητα ενός προσώπου, που μπορεί να καταλήξετε και στον γάμο, σάς δημιουργεί σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Μην γυρνάτε πίσω γιατί δεν θα εξελιχτείτε καθόλου. Η ουσιαστική επαφή με το Λιοντάρι θα σας δώσει μια τελική ώθηση να προχωρήσετε μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες που ανοίγονται σιγά σιγά γύρω σας. Αρκεί να τις αναγνωρίσετε σύντομα και να μην αφήσετε να φύγουν μέσα από τα χέρια σας.
Πηγή: astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger