E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαριστικά στοιχεία για 14χρονη: Υποψίες ότι την βίασαν 100 άνδρες, πριν κόψουν στην κυριολεξία σε κομματάκια

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013


Ανοίγουν και πάλι οι υποθέσεις εξαφάνισης μίας 14χρονης και μίας 15χρονης από τη Βρετανία. Σοκάρουν οι υποψίες των Αρχών. Περισσότερα από 100 άτομα αναζητούνται ως ύποπτα. Τις υποθέσεις εξαφάνισης δύο εφήβων κοριτσιών από τη Βρετανία, ανοίγουν και πάλι οι Αρχές, 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση της πρώτης και 6 χρόνια από την εξαφάνιση της δεύτερης.

Η Charlene Downes, 14 ετών, εξαφανίστηκε στο Blackpool, τον Νοέμβριο του 2003. Για την υπόθεση, οι Αστυνομικοί πιστεύουν, ότι έπεσε θύμα παιδόφιλων, με περισσότερους από 100 άνδρες να την κακοποιούν σεξουαλικά, πριν την δολοφονήσουν και την κόψουν σε κομμάτια για κεμπάπ.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι έρευνες ξεκινούν εκ νέου, με τη συνδρομή ομάδας ειδικών αξιωματούχων.
Οι ίδιοι θα ερευνήσουν και την υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης Paige Chivers, που εθεάθη τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2007. Η Αστυνομία εκτιμά, ότι επίσης έπεσε θύμα παιδόφιλων και ότι έχει δολοφονηθεί, ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Μεταξύ των δύο υποθέσεων, δεν έχει βρεθεί συνδετικός κρίκος, ενώ αναζητούνται περισσότερα από 100 άτομα, που θεωρούνται ύποπτα.
Ο Andy Rhodes, βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής, δήλωσε πως δεν σταμάτησαν ποτέ τις έρευνες για κανένα από τα δύο κορίτσια.
«Πιστεύω, ότι κάποιοι έχουν πληροφορίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην επίλυση και των δύο υποθέσεων. Οι φίλοι των κοριτσιών ήταν σε νεαρή ηλικία τότε, σήμερα όμως, μπορεί να έχουν αποκτήσει και δικά τους παιδιά. Ελπίζω, ότι είναι σε θέση τώρα να μιλήσουν πιο ελεύθερα, για πράγματα που μπορεί να ξέρουν», είπε.
Οι επικεφαλής των ερευνών επιθυμούν, ακόμη και τόσα χρόνια μετά, να δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριο που περνούν οι οικογένειές τους, ζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, κατά τον χρόνο εξαφάνισης της Charlene, βρέθηκε, μαζί με έναν ακόμη άνδρα, από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο των Αρχών, με την κατηγορία ότι τη δολοφόνησαν και την έκοψαν σε κομμάτια. Οι κατηγορίες σε βάρος τους αποσύρθηκαν, όμως τώρα, εξετάζονται εκ νέου.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger