E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013


Από την Αγγέλικα Γεωργίου.

Σαββατοκύριακο!!! Ναι, λοιπόν, κατέφτασαν επιτέλους δύο ημέρες για να ξεκουραστούμε, να διασκεδάσουμε ή να ερωτοτροπήσουμε. Τι από τα τρία θα συμβεί στη δική σας ζωή, αυτό το διήμερο ; Πάμε να δούμε, αμέσως, πως θα είναι αυτές οι δύο μέρες για κάθε ζώδιο; Πάμε να μάθουμε γιατί κάποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν λίγο τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Δία;

Ο Οκτώβριος τα έχει όλα κι εσείς έχετε δώρο! Πλούσιος σε αστρολογικά γεγονότα ο μήνας αυτός υπόσχεται ερωτικά γεγονότα και έρωτες από το παρελθόν. Το e-zwdia.gr σας προσφέρει 4 δωρεάν προβλέψεις για τα αισθηματικά σας τον Οκτώβριο! Στείλτε το ζώδιό σας στο 695 999 5559 για να μάθετε τα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του μήνα στα αισθηματικά σας 


ΚΡΙΟΣ
Αχ, τι θα κάνω μαζί σας; Η φύση σας, από τη μια, άκρως παρορμητική, έρχεται και η Σελήνη στον Υδροχόο και σαν να μην έφτανε και αυτό, ο Ήλιος να είναι σε τετράγωνο με τον Δία. Δύο τινά υπάρχουν για αυτό το Σαββατοκύριακο: να έχουμε μια μεγάλη έκρηξη ή να μην κοιμηθείτε από την ενέργεια καθόλου. Η Σελήνη σας δίνει ενέργεια και όρεξη για ερωτικά πάθη, διασκεδάσεις και κάθε είδους απολαύσεις. Από την άλλη, όμως, έχουμε τον Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και να σας κάνει να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Ναι, μπορείτε να τα πετύχετε όλα, να καταφέρετε πολλά, αλλά η ατρόμητη στάση σας μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα. Η εγκράτεια είναι η συμβουλή μου, για το διήμερο που μας έρχεται. Θέτετε μικρούς στόχους στον έρωτα, γιατί κάποιος-α μπορεί να αμφισβητήσει τα προτερήματά σας και τότε η προσγείωση γίνεται ανώμαλη… 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ηρεμία και γαλήνη θα έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο και θα είστε έτοιμοι να …δαγκώσετε όποιον πάει να σας το χαλάσει. Η ανάγκη σας να χαλαρώσετε είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, και διόλου απίθανο να σχηματίσετε λακκούβα στον καναπέ ή στο κρεβάτι σας. Αυτό δε σημαίνει πως η ερωτική σας ζωή θα πάει για ύπνο. Το σπίτι σας είναι ανοιχτό και πάντα φιλόξενο για άτομα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, να εκπληρώσουν την επιθυμία σας για ηρεμία και να φερθούν με την απαιτούμενη τρυφερότητα απέναντί σας. Εμείς που δεν έχουμε όμως ταίρι, Αγγέλικα, τι θα κάνουμε; Διαισθάνομαι την ερώτησή σας και σπεύδω να απαντήσω ταχέως: εσείς, Ταύροι μου, κάνετε ακριβώς το ίδιο, καλείτε κόσμο, παροτρύνετε τους φίλους σας να φέρουν φίλους. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να είναι το άλλο μας μισό… 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Άδικα εκνευρισμένοι, μου είστε, Δίδυμοί μου, ξεκάθαρα χωρίς λόγο και αιτία. Βγάζετε έναν αδικαιολόγητο θυμό και ενώ έχετε αυτήν την εσωτερική σύγκρουση με τον εαυτό σας και το αντιλαμβάνεστε, δεν κάνετε κάτι για αυτό. Θα σας μαλώσω, γιατί βαλθήκατε να πληγώσετε όλο τον κόσμο που σας αγαπά. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που αν καταφέρετε να ισορροπήσετε έστω και λίγο μέσα σας και κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μην κάνετε τη ζωή σας λοιπόν δύσκολη, αφήστε πίσω σας τις έγνοιες της δουλειάς και τα προβλήματα. Βγείτε να χαρείτε λίγο και συναναστραφείτε με άτομα που μπορούν να σας ηρεμήσουν και όχι να ρίξουν λάδι στη φωτιά! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Όταν ο Ήλιος είναι σε τετράγωνο με τον Δία, τότε πιστεύετε πως είναι παιχνιδάκι να φτάσετε στην κορυφή του Έβερεστ. Θα νιώσετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, πως μπορείτε να πετύχετε κάθε σας στόχο, να κατακτήσετε κάθε ερωτική πρόκληση και να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, σε περίπτωση που ήσασταν καιρό μόνοι. Τα θετικά νέα είναι πως πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη. Από την άλλη όμως, υπάρχει ένα μικρό θεματάκι όπου οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή, ακόμη και να σας προστατέψω... Καρκινάκια μου, προσέξτε για όλα αυτά που ενδεχομένως να στερηθήκατε, όλο αυτό το διάστημα, να μην κάνετε κάποιο ξέσπασμα για να τα αποκτήσετε. Μην προσπαθήσετε να γίνετε κάτι που δεν είστε ή δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. 

ΛΕΩΝ

Είναι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο, ένα έντονο και σεξουαλικό διήμερο, όμως κρύβει και πολλές εκπλήξεις... Όταν καταπιέζετε τα θέλω σας, δε σημαίνει πως τα εξαφανίζετε κιόλας. Αυτές οι σκέψεις που έρχονται ξαφνικά στο μυαλό σας για ένα άτομο που δεν μπορείτε να έχετε ή, καλύτερα, που δεν πρέπει να θέλετε, όσο και να προσπαθείτε με τη λογική να τις σβήσετε, είναι δώρο άδωρον. Δεν υπάρχει λογική στον έρωτα, ζήστε αυτό που λαχταράτε αυτό το Σαββατοκύριακο και περάστε όσο καλύτερα μπορείτε. Αν, για παράδειγμα, δεν εκφράσατε από φόβο τι νιώθατε σε ένα πρόσωπο, δε χωρά άλλη αναβολή, ενδεχομένως, μπορεί να περιμένει και από εσάς ένα πρώτο βήμα. Ακόμη και αν λαχταράτε άτομο που δεν είναι μόνο του ή εσείς δεν είστε ελεύθερα, Λιονταράκια μου, η ζωή είναι μικρή για να ζούμε με στερήσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Τζόρτζ Μπέρναρντ Σω είχε πει: «Η ζήλια είναι το παράσιτο του έρωτα», και αυτό το παράσιτο, έρχομαι εγώ να συμπληρώσω, μπορεί να φάει μέχρι και τη σχέση που έχετε. Χαμηλή αυτοπεποίθηση ή μια περίοδος όπου απλά δε νιώθετε με τον εαυτό σας καλά; Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε μια μανία καταδίωξης με τη σχέση σας και αυτό, πέρα από το ότι είναι βασανιστικό για εσάς, γίνεται και μαρτύριο για τον/την σύντροφό σας. Αυτό που με ανησυχεί ακόμη περισσότερο, όμως, είναι πως δε θα έχετε κάποια δείγματα ή στοιχεία που είναι ικανά να ταράξουν την εμπιστοσύνη σας. Μετριάστε, όσο μπορείτε, την κτητικότητα σας, άλλωστε με το να κάνετε το …φύλακα, δε σας εγγυάται κανείς ότι εξασφαλίζετε έτσι την πίστη του συντρόφου σας. 

ΖΥΓΟΣ 

Η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία φέρνουν, αυτό το διήμερο, ακριβώς αυτό που σας έλειπε: την κοινωνικότητα και την αυξημένη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο και μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μην ξεχνάτε ότι έχετε και τη βοήθεια της Αφροδίτης που είναι στον Τοξότη, δεν υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση να μη σας φλερτάρουν και να μη σας δείξουν την ερωτική έλξη που νιώθουν για εσάς. Προσοχή, μόνο, επειδή ευνοήστε και στα ταξίδια, σκεφτείτε αν μπορείτε να ξεκινήσετε μια σχέση που να έχει απόσταση και κατά πόσο είναι εύκολο για εσάς να κάνετε μια νέα αρχή, αλλά που θα την χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Το παρελθόν ξαναχτυπά! Ένα πρόσωπο δείχνει ότι θα σας θυμηθεί, αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως πέρα από το να θυμηθείτε απλά τα παλιά, μήπως η φλόγα ανάμεσά σας δεν έσβησε ποτέ; Επανασυνδέσεις βλέπω, Σκορπιοί μου, αυτό το διήμερο, το παρελθόν τελικά μπορεί να γίνει και μέλλον. Όλα ξεκινούν από ένα απλό ενδιαφέρον του τύπου: τι να κάνει αυτή η ψυχή; Μπορεί η αρχή αυτή να γίνει και από τη δική σας μεριά, μην περιμένετε να μάθετε απλώς νέα. Όμως, να θυμάστε πως οι σπίθες και οι φλόγες δε σβήνουν με έναν χωρισμό ποτέ και σας το λέω αυτό, σε περίπτωση που δεν είστε, αυτήν την περίοδο, ελεύθεροι και ελεύθερες, και εκεί μπορεί να δημιουργηθεί ένα …μεγάλο έως τεράστιο πρόβλημα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σας ρωτώ: τι άλλο μπορεί να θέλει και να αποζητά ένας Τοξότης; Φουντώνει το πάθος στη σχέση σας, κάνετε νέες γνωριμίες, γίνεστε ποθητοί και ξεχειλίζετε από ερωτισμό και μια αθώα σεξουαλικότητα. Τα σημάδια της ερωτικής αλλαγής ξεκινούν, από αυτό το Σαββατοκύριακο, και κάνουν πραγματικά καυτές και τις δύο μέρες. Αν με τη σχέση σας δεν είχατε χρόνο να βρεθείτε οι δυο σας, γιατί δεν πάτε κάπου μακριά από όλους και απ’ όλα; Ένα μίνι ρομαντικό ταξιδάκι μπορεί να σας κάνει να καρδιοχτυπήσετε, λες και είναι το πρώτο σας ραντεβού. Οι μοναχικοί Τοξότες, να δείτε τι σας περιμένει, μια έξοδος αρκεί να σας οδηγήσει σε μια σχέση με απίστευτη διάρκεια και με πάθος. Εκμεταλλευτείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία έρχεται να δώσει αέρα και φόρα στον παρορμητισμό σας και να σας κάνει κατά κάποιο ατρόμητους, τι γίνεται, όμως, όταν αυτό μπλοκάρει τον ερωτικό σύντροφό σας; Τι γίνεται, όταν στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, του δείχνετε με ξαφνικό τρόπο και χωρίς φραγμούς την έλξη σας και το ενδιαφέρον σας; Προσοχή, Αιγόκεροι μου, γιατί αν δεν έχετε συνηθίσει τον κόσμο γύρω σας με παρορμητικές κινήσεις και εκπλήξεις, μπορεί να ξαφνιαστεί και να κομπλάρει και μπορεί να έχετε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσατε. Συγκρατηθείτε, γιατί είναι ένα όμορφο διήμερο και είναι αρκετά ευχάριστο και κοινωνικό. Μην κάνετε, σε καμία περίπτωση, εσείς το πρώτο βήμα, όσο και αν το θέλετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας, αυτό το Σαββατοκύριακο, και ενώ υπολογίζατε πως θα νοικιάζατε μία στοίβα ντιβιντι και ένα κουβαδάκι ποπ κορν, ξάφνου ετοιμάζεστε, με απίστευτη διάθεση, να βγείτε να διασκεδάσετε. Θα περάσετε τόσο, μα τόσο όμορφα, που δε σας απασχολεί καθόλου, που θα πρέπει να επιστρέψετε τις ταινίες που νοικιάσατε και δεν τις είδατε τελικά. Μια όμορφη συζήτηση θα σας φέρει κοντά με πρόσωπο για το οποίο είχατε αρχικά πολύ διαφορετική άποψη για εκείνο. Θα εμπιστευθείτε ίσως πράγματα που αφορούν το παρελθόν σας. Η κίνηση να ανοίξετε την καρδιά και την ψυχή σας στο πρόσωπο αυτό, αυτόματα σας δένει συναισθηματικά. Έτσι, ένα άγνωστο μέχρι πρότινος άτομο γίνεται κομμάτι σας, γιατί όχι και σχέση σας ερωτική. 

ΙΧΘΥΣ 

Είναι άκρως ευχάριστο το διήμερο για εσάς και ειδικά για νέες γνωριμίες. Ζητώ συγνώμη από τα δεσμευμένα Ψαράκια, αλλά εσείς δέσατε το γάιδαρο σας. Είναι καιρός να ασχοληθώ με εκείνα τα άτομα που εδώ και καιρό ένιωθαν μια απέραντη μοναξιά. Μέσα από εξόδους ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ένα πρόσωπο μπορεί να μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας και να σας κερδίσει. SOS: μην αρνηθείτε καμία μα καμία πρόταση για έξοδο, ακόμη και αν δε σας γεμίζει το μάτι το άτομο που σας την κάνει. Ακόμη και αν βαριέστε να ετοιμαστείτε και να βγείτε. Θέλω να είστε παντός καιρού και σε όλα έτοιμοι. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας και εδώ είμαστε να δούμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο, αν αξίζει αυτή η γνωριμία να γίνει και σχέση ζωής. 


- See more at: http://www.e-zwdia.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger