E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκότωσαν τον 2 ετών γιο του αθλητή Άντριαν Πίτερσον!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013


Ο μόλις 2 ετών γιος του Άντριαν Πίτερσον, του αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον άγριo ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία του Σιου Φολς, στη Νότια Ντακότα, ανακοίνωσε ότι το αγοράκι πέθανε την Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ταυτότητα του παιδιού. Ο παππούς του και πατέρας του 28χρονου Άντριαν Πίτερσον δήλωσε ότι πρόκειται για τον μικρό εγγονό του.

Ο Πίτερσον, που είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του NFL κατά την περασμένη σεζόν, ευχαρίστησε όσους του εξέφρασαν την υποστήριξή τους, όπως τον σταρ του μπάσκετ Λεμπρόν Τζέιμς, όμως ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή. Πρόσθεσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στον αγώνα της ομάδας του εναντίον των Καρολάινα Πάνθερς.

Το αγοράκι είχε μόλις μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας του. Ο φερόμενος ως δράστης, ο Τζόζεφ Ρόμπερτ Πάτερσον, 27 ετών, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για οικογενειακή βία και επίθεση εναντίον νηπίου επειδή είχε κακοποιήσει σωματικά τον δικό του γιο και τη μητέρα του παιδιού του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Πάτερσον την Τετάρτη βρήκαν τον δίχρονο αναίσθητο. Οι γιατροί στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger