E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 14-20 Οκτώβρη!

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013



ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ. 
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου συνεννοείται άψογα με την Αφροδίτη στις 17, λίγο πριν από την έκλειψη στον Κριό. Δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, λόγω έκλειψης, αλλά σίγουρα πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή η έκλειψη, ακόμη και αν λειτουργήσει εξαιρετικά θετικά για σένα, μπορεί να φέρει ένταση και δε θέλεις να την πληρώσει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Αυτή τη στιγμή διανύεις μια ενδιαφέρουσα μεταβατική περίοδο και φαίνεται ότι αρκετές δυσκολίες θα γίνουν παρελθόν. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου; 
Είναι πολύ πιθανό, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου στην Παρθένο, να υπάρχει ένα θέμα με το χρόνο. Αυτήν την περίοδο δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα με όλα και με όλους και σαφώς δεν έχεις χρόνο για πολλά-πολλά με θαυμαστές και θαυμάστριες. Όμως, μετά την έκλειψη στο ζώδιό σου στις 19, κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει. Έτσι κι αλλιώς, φαίνεται ότι τα ξαναστήνεις όλα από την αρχή, γιατί ένα από τα όλα να μην είναι και η συναισθηματική σου ζωή; 
Do it: Τοξότης 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ. 
Η νέα θέση του Άρη στην Παρθένο ξυπνάει το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σου. Αν κάνεις και εσύ κάποια προσπάθεια για αυτό, ακόμη καλύτερα. Θα μπορούσες να κανονίσεις ένα ταξίδι ή να σκεφτείς τι έκανες στην αρχή της σχέσης και να κάνεις κάτι αντίστοιχο τώρα, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται. Γιατί αυτά που γινόντουσαν στην αρχή να μη γίνονται πάντα ανά τακτά διαστήματα; 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου; 
Ο Άρης από τις 15 θα κινείται στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, που σημαίνει έρωτας και σεξ. Το δεύτερο ευνοείται και από τη θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη, οπότε οι λόγοι για να βγεις έξω και να γνωρίσεις τις χαρές της ζωής είναι αρκετοί. Αν κάτι πρέπει να εξετάσεις είναι την αυτοεκτίμησή σου: αν δεν είσαι αυτός ή αυτή που θες, δεν μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου εύκολα και ίσως αυτό σε κάνει να νιώθεις outsider. Αν δε φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου, τον στηρίζεις, και είτε σε αποδέχονται οι άλλοι, είτε όχι, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για σένα. 
Do it: Καρκίνος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση, ευχαριστώ. 
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο καλύτερο σημείο για τις σχέσεις σου και τη συντροφική σου ζωή, που σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεσαι σε σχέση που προχωράει προς επισημοποίηση (ό, τι και αν σημαίνει αυτό για σένα) ή ότι οι συγκυρίες ξυπνάνε έντονα ερωτικά συναισθήματα και ξαναζείς στιγμές που σου έχουν λείψει. Ένα μεγάλο κομμάτι που μπορεί να πάει καλά στη ζωή σου είναι αυτό της συντροφικότητας, ασχολήσου όμως και λίγο.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου; 
Πολλά μπορούν να προκύψουν με την Αφροδίτη πλέον στον Τοξότη, ειδικά γύρω στις 17, που συνεννοείται πολύ καλά με τον Ουρανό από τον πιο κοινωνικό σου οίκο. Αν λάβεις υπόψη και την έκλειψη στις 19, είναι όλα πιθανά στο συναισθηματικό τομέα αυτή την περίοδο, ειδικά οι γνωριμίες μέσω φίλων. 
Do it: Σκορπιός 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ. 
Η Αφροδίτη δε βρίσκεται στην ιδανικότερη θέση για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά για την επαγγελματική. Προς το παρόν όμως, μπορείς να διευθετήσεις ορισμένα πρακτικά ζητήματα που θα σε απελευθερώσουν, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για εσένα και τον/τη σύντροφο. Υπάρχει κάτι απρόβλεπτο στη συμπεριφορά σου τους τελευταίους μήνες, το οποίο ενδεχομένως μπερδεύει. Γενικά παρ’ όλο που φαίνεσαι ανοιχτός, είσαι αρκετά μυστήριος και εσωστρεφής και αυτό κάποιες φορές είναι γοητευτικό, κάποιες άλλες μπορεί να μπερδέψει τραγικά την κατάσταση. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 20 είναι πιθανό να φέρει γνωριμίες, και μια από αυτές να είναι αρκετά ρομαντική, ώστε να θέλεις να την διερευνήσεις περισσότερο. Ίσως όμως υπάρχει μια δυσκολία στην προσέγγιση ή ίσως το άλλο άτομο να είναι κάπως αλλοπρόσαλλο ή απρόσιτο. Καλύτερα να περιμένεις την επόμενη βδομάδα για να δεις περισσότερο καθαρά αν μπορείς και αξίζει να προχωρήσεις. 
Do it: Ταύρος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση, ευχαριστώ. 
Η έκλειψη στον Κριό στις 19 μπορεί να μην είναι αρνητική, αλλά φέρνει εντάσεις. Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σώζει: θα μπορούσες ενδεχομένως να προτείνεις ένα ταξίδι ή μια δραστηριότητα που θα ανανεώσει την κατάσταση μεταξύ σας. Σε περίπτωση που τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν, θα μπορούσε αυτή η δραστηριότητα να είναι εκδρομή, βόλτα, ΚΑΤΙ πάντως που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα από την οποία αναγκαστήκατε να μπείτε λόγω υποχρεώσεων. Και ειδικά σε εσένα είναι απαραίτητη η ξεκούραση τώρα που ο Άρης φεύγει στις 15 από το ζώδιό σου. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Γνωριμίες είναι πιθανές σε ένα ταξίδι ή σε έναν εκπαιδευτικό χώρο. Είναι πιθανό επίσης να παίζεται κάτι με άτομο που να μένει μακριά, πιθανώς στο εξωτερικό ή να φλερτάρεις με την ιδέα της σχέσης εξ αποστάσεως. 
Do it: Τοξότης 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ. 
Η αντίθεση του Άρη (στο ζώδιό σου από τις 15) με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, στον οίκο της συντροφικότητας θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις. Οι αντιθέσεις όμως, ως όψεις, άλλοτε είναι αρνητικές, άλλοτε είναι θετικές, επειδή μπορούν να λειτουργήσουν και συμπληρωματικά. Οι μέρες που ακολουθούν, πάντως, έχουν έντονα συναισθήματα. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 15 είναι μια εγγύηση ότι θα είσαι ζωντανός μαγνήτης, ελκυστικός, δυναμικός και διεκδικητικός. Είναι δύσκολο να έχεις τον εν λόγω πλανήτη στο ζώδιό σου, να είσαι μόνος-η, να θέλεις να έχεις εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή και να μην έχεις. Μόνο αν τη δεις συνειδητοποιημένα αποκλειστικά σεξουαλικά, κάτι όχι απίθανο, όχι μεμπτό, αλλά που πιθανότατα θα φέρνει σχέσεις με ημερομηνία λήξης. 
Do it: Κριός 

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης 

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η έκλειψη στον Κριό στις 17 μπορεί από τη μία να έχει θετική έκβαση, από την άλλη όμως μπορεί να φέρει και εντάσεις στις σχέσεις ή τη σχέση σου. Πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σου και ίσως να νιώθεις αρκετά συχνά ότι δέχεσαι πιέσεις. Αυτές τις μέρες θα μπορούσες να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις και να συζητάς με απλότητα και ειλικρίνεια αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Και η έκλειψη απέναντί σου, στον Κριό (στις 19) και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό (στις 17) μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να φέρουν εξελίξεις στην ερωτική, συναισθηματική και συντροφική σου ζωή. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η αρχή για νέα πράγματα στη ζωή σου. 
Do it: Υδροχόος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η μετακόμιση του Άρη από το Λέοντα στην Παρθένο είναι και ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο θα μειωθούν αρκετά οι εντάσεις στη ζωή σου. Αρκετές επαγγελματικές δυσκολίες τελειώνουν και η έμφαση τώρα δίνεται στην κοινωνική σου ζωή. Μπορείς να περάσεις πολύ καλές στιγμές με τον /τη σύντροφό σου, αρκεί τώρα που είσαι στα καλά σου, να μην απορροφηθείς από τις μοναχικές σου δραστηριότητες αλλά να περάσεις και κάποιες στιγμές μοιράσματος με τον άλλον. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Το πρώτο νέο είναι ότι ο Άρης θα περάσει στις 15 στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, που σημαίνει πολλές νέες γνωριμίες, περισσότερη εξωστρέφεια και απρόβλεπτες συναντήσεις. Μπορεί σύντομα να κάνουν και την εμφάνισή τους και άτομα από το παρελθόν, με τα οποία φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει η ιστορία. Στις 20, και λόγω της έκλειψης, αλλά και λόγω μια δύσκολης όψης μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα, μπορεί να νιώσεις μια ματαιότητα ή απογοήτευση, αλλά είναι παροδική. Σύντομα θα ξαναπάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και θα δικαιώσεις τον εαυτό σου. 
Do it: Δίδυμοι 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 είναι αποτελεσματική, επειδή θα είσαι σε θέση να καταλάβεις ακόμη περισσότερο τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις όπως θέλεις. Η σχέση σου είναι στο μυαλό σου και το ένα σενάριο είναι να ζωντανέψει ο έρωτας και το πάθος, ενώ ένα άλλο είναι να είναι τόσο έντονη η ανάγκη να ζήσεις ερωτικές στιγμές, που να πάρεις έως και μεγάλες αποφάσεις για να επανέλθει το ερωτικό χάι στη ζωή σου. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Το τι θα γίνει με την περίπτωσή σου θεωρείς συνήθως ότι το ξέρεις, επειδή έχεις την αίσθηση ότι ελέγχεις τη συναισθηματική σου ζωή, κλπ. Δε λαμβάνεις υπόψη σου όμως ότι μπορεί να έρθει μια δυνατή κεραμίδα έρωτα και πάθους, σαν αυτές που δεν έχεις φάει στη ζωή σου, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το τρίγωνο με τον Ουρανό και με την έκλειψη στον Κριό. Από την πλευρά μας, σου ευχόμαστε καλή τύχη. 
Do it: Δίδυμοι 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Όταν κάποιες φορές νιώθεις την ανάγκη για συγκέντρωση ή απομόνωση, είναι πιθανό να γίνεσαι αρκετά απόμακρος και ο άλλος να αρχίσει τις πιέσεις. Και ως ένα βαθμό αυτό έχει μια λογική, αν δεν εξηγήσεις την ανάγκη σου. Ίσως όμως θα μπορούσες να βρεις και μια μέση λύση, κάτι πιο λειτουργικό από την απότομα διαφορετική συμπεριφορά. Τα άκρα σπάνια βοηθάνε. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η έκλειψη στον Κριό μπορεί να είναι αρκετά έντονη και να σε προβληματίζει συναισθηματικά, έχει όμως και μια πολύ θετική πλευρά, αυτήν της αναγνώρισης των αναγκών και των επιθυμιών σου. Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να καταπιέζεσαι και να μην ασχολείσαι με αυτά τα θέματα. Το σημαντικότερο προφανώς αυτή τη στιγμή είναι να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, και ακόμη και αν αυτό έχει ένα κόστος (το κόστος της συνειδητοποίησης) είναι και ο δρόμος για να αποκτήσεις αυτά που σου λείπουν. 
Do it: Κριός 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η νέα θέση του Άρη στην Παρθένο από τις 7 είναι ανακουφιστική. Πρώτον, επειδή φεύγει από το Λέοντα, απέναντί σου δηλαδή, μια θέση όχι και τόσο λειτουργική για τη συντροφικότητα και δεύτερον, επειδή εντείνει την ερωτικό-σεξουαλική επιθυμία, που σημαίνει ότι τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχεις, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον άλλον με κάθε τρόπο. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σημαίνει εκτός από σεξ και «μοιράζομαι», «ενώνομαι πνευματικά». 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Στις 15, ο Άρης εγκαταλείπει το Λέοντα για να περάσει στον οίκο του σεξ, που σημαίνει ότι μπορεί να επιδοθείς για ένα χρονικό διάστημα σε πειραματισμούς μέχρι να καταλήξεις με κάποιον-α που να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ευκαιρίες θα υπάρχουν για γνωριμίες, για σχέσεις με πάθος και ενδεχομένως για να εμβαθύνεις με έναν άνθρωπο. Πρόσεξε τη φθορά, που θα μπορούσε να έρθει αν βιάζεσαι π.χ. και προσπερνάς ένα στάδιο για να περάσεις στο επόμενο. Ή τη φθορά των απολύτως επιφανειακών σχέσεων, αν δεν είσαι ο τύπος που σου πάει κάτι τέτοιο 
Do it: Παρθένος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός 

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Άρης από τη νέα του θέση στην Παρθένο είναι κάποιες φορές η κινητήριος δύναμη για να κάνεις νέα πράγματα στον τομέα συντροφικότητα και κάποιες άλλες φορές είναι δύσκολη υπόθεση. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, γιατί με το που μπαίνει στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (κυβερνήτη σου) στο ζώδιό σου. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι παρορμητικές κινήσεις και κουβέντες δεν ωφελούν. Αν νιώθεις ότι πιέζεσαι υπερβολικά, σκέψου ότι στην πραγματικότητα εμείς επιτρέπουμε να μας πιέζουν. Αν δεν το επιτρέψουμε, δεν πιεζόμαστε, απλά. 
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Από μια μεριά είσαι τυχερός. Η αντίθεση του Άρη, στον τομέα της συντροφικότητας, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου είναι έντονη και φέρνει αντιπαραθέσεις, αλλά στους συντροφευμένους κυρίως. Από την άλλη, ο Άρης απέναντί σου είναι σε μια δύσκολη μεν, αλλά και χρήσιμη θέση, επειδή σε κάνει διεκδικητικό, ακτινοβολείς και φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σχέσεις. Και η αντίθεσή του με τον κυβερνήτη σου, σαφώς και μπορεί να λειτουργήσει θετικά. Κάποιες φορές η όψη αντίθεσης σημαίνει συμπληρωματικότητα. 
Do it: Ταύρος 
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος 

gsalamas@yahoo.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger