E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες: Την υποχρέωσαν να κάνει έκτρωση και της έδωσαν το νεκρό έμβρυο

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013


Έχουν ξεσηκωθεί οι διεθνείς οργανώσεις από την ακραία και χυδαία πράξη των αρχών της Κίνας, που ανάγκασαν 23χρονο κορίτσι να κάνει έκτρωση, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και στην συνέχεια έβαλαν το νεκρό έμβρυο δίπλα της και την έβγαζαν φωτογραφίες.

Πρόκειται για την Φενγκ Τζιαμέι, μια νεαρή κοπέλα από την επαρχία Σανσί, η οποία έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Οι Αρχές της ζήτησαν να πληρώσει το πρόστιμο 40.000 γιουάν (περίπου 5.000 ευρώ), που ισχύει σε αυτή την περίπτωση, όμως ούτε η ίδια, ούτε η οικογένεια της είχε τα χρήματα.

Τότε άνδρες των αρχών ανάγκασαν την γυναίκα να υπογράψει ότι συναινεί για την άμβλωση και της έκαναν ένεση για να πεθάνει το μωρό.

Ο άντρας της μιλώντας στα ξένα μέσα υποστήριξε ότι της έδεσαν τα μάτια, για να μην βλέπει και την ανάγκασαν να υπογράψει.

Η φωτογραφία με το νεκρό έμβρυο κάνει τον γύρο του κόσμου και οι οργανώσεις ζητούν να δοθεί μια απάντηση από την Εθνική Επιτροπή Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Οι τοπικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι η άμβλωση διενεργήθηκε βάσει νόμου με τη συναίνεση της εγκύου, γεγονός που διαψεύδει η οικογένειά της.

Στην Κίνα από την δεκαετία του 1970 οι αναγκαστικές αμβλώσεις είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένες λόγω υπερπληθυσμού. Σύμφωνα με τον νόμο, οι Κινέζοι που ζουν στις πόλεις μπορούν να αποκτούν μόνο ένα παιδί και αυτοί που ζουν στις αγροτικές περιοχές δύο εφόσον το πρώτο είναι κορίτσι.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger