E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η βια που μένει ατιμώρητη – «Αδειάζει» Κασιδιάρη ο δικηγόρος του!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013



Δεν ήταν παρά λίγα λεπτά που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αλλά ούτε αυτό ούτε η παρουσία της (άπραγης) αστυνομίας σταμάτησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη από το να αρχίσει απρόκλητα να χτυπάει, να κλωτσάει και να βρίζει.

Η απορία που γεννήθηκε σε όσους είδαν τις εικόνες από την Ευελπίδων με τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λίγα λεπτά αφού ανακριτές και εισαγγελείς τον έχουν αφήσει προσωρινά ελεύθερο, να κλωτσάει, να σφαλιαρίζει και να απειλεί ήταν: γιατί κανένας από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στα δικαστήρια δεν τον σταματάει; Γιατί κανείς δεν παρεμβαίνει;

Η βία του Ηλία Κασιδιάρη έμεινε ξανά ατιμώρητη. Όπως έμεινε και η λεκτική βία των Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου, που από τη στιγμή που βγήκαν από τα δικαστήρια μέχρι την ώρα που έφυγαν από τη ΓΑΔΑ, απειλούσαν... θεούς και δαίμονες!

«Τώρα θα δείτε σιχάματα, θα σας δείξουμε, θα περάσετε καλά, μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε αλλά και τότε θα σηκωθούμε από τον τάφο» εκστόμισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και πάλι, κανείς δεν παρενέβη.


Αν συνεχίσει, δε θα τον εκπροσωπώ

Ακόμη και τον συνήγορό του, Παύλο Σαράκη, ενόχλησε η συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη χθες το πρωί στην Ευελπίδων.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προειδοποίησε τον πελάτη του πως αν συνεχίσει με τους τραμπουκισμούς, θα πρέπει να βρει άλλο δικηγόρο!

Ο Παύλος Σαράκης είπε πως ένιωσε προσβεβλημένος για τα όσα έκανε ο πελάτης του «μέσα στον ιερό ναό της δικαιοσύνης», όπως είπε και πρόσθεσε πως όπως ο ίδιος σέβεται τον πελάτη του και τον υπερασπίζεται ακόμη και αν διαφωνεί με τις πολιτικές του πεποιθήσεις, έτσι απαιτεί να τον σέβεται και ο πελάτης του και να μην έχει τέτοια συμπεριφορά.

http://us.lrd.yahoo.com


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger