E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Προστατεύετε γενικά το περιβάλλον του σπιτιού σας και ίσως και να προασπίζεστε και τα συμφέροντα του. Μερικές φορές καταλαβαίνετε πιο έντονα την αναγκαιότητα της οικογένειας από άλλες φορές. Όταν το νιώθετε αυτό ξέρετε ότι μπορείτε να εξελιχτείτε γιατί αντιλαμβάνεστε πέρα από τις δικές σας τις ανάγκες. Η διατροφή σας αυτό το διάστημα χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη γιατί θα πάρετε βάρος που μετά θα είναι δύσκολο να το πετάξετε από πάνω σας. Η ερωτική ιστορία με ένα Λιοντάρι που έχει να κάνει με το μακρύ παρελθόν σας μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε στα χέρια σας κάποιες αποδείξεις που σας δημιουργούν τη σιγουριά ότι έχετε επιλέξει σωστά. Σίγουρα η ανάγκη σας να είστε ασφαλείς μερικές φορές σας κάνει είτε τσιγκούνηδες είτε πολύ προσεκτικούς. Αν αμφισβητείτε τα λεγόμενα ενός προσώπου που μπορεί να μην εμπιστεύεστε γιατί άλλα λέει και άλλα κάνει, καλύτερα να κάνετε πίσω μέχρι να διευκρινιστούν τα αληθινά αίτια της συμπεριφοράς του. Το Λιοντάρι μπορεί να είναι αρκετά ανταγωνιστικό με εσάς γιατί ίσως να θέλει να παίρνει αυτή την στιγμή τα εύσημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναγνωρίζετε τι πρέπει τελικά να κάνετε σε ένα πολύ οικογενειακό θέμα. Η λύση μπορεί να είναι δύσκολη αλλά θα σας δοθεί μια βοήθεια από έναν Αιγόκερω που ίσως να είναι αρκετά ασφαλής για σας. Η λογική θα πρέπει να πρυτανεύσει και εσείς που έχετε διχαστεί πάνω σε δυο αποφάσεις θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει να διαφαίνεται η σωστή λύση. Θέματα σπουδών ή μιας νέας δραστηριότητας θα είναι για σας μια διέξοδος. Η σχέση με Τοξότη πιθανόν να σας δημιουργήσει έντονες προστριβές γιατί θα έχετε διαφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια καλή ημέρα για σας αφού θα προγραμματίσετε πράγματα με το ένστικτό σας και θα δείτε ότι έχετε ανταπόκριση. Η διαμόρφωση του χώρου σας με διαφορετική αισθητική μπορεί να σας ωθήσει στο να κάνετε υπερβολές αλλά ίσως να αξίζει ο κόπος. Επειδή μπορεί να έχετε καλές εμπνεύσεις και ιδέες αν τις βάλετε σε εφαρμογή θα βρείτε ακόμα και οικονομική ανακούφιση. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει στο να πάρετε αποφάσεις από κοινού και κυρίως αν είναι Παρθένος. Οι πληροφορίες που θα ακούσετε ίσως να σας ξεκαθαρίσουν κάτι που σας αφορά άμεσα.

ΛΕΩΝ
Ό, τι και να κάνετε σίγουρα θα έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας γιατί ξαναβρίσκετε σιγά- σιγά τον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες αλλά εσείς έχετε σθένος να τις αντιμετωπίσετε και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Όσο καλλιεργείτε την αυτοπεποίθησή σας θα σας φαίνονται όλα εύκολα. Το ότι μπορεί να μην έχετε όρεξη να ανταλλάξετε κοινωνικές επισκέψεις αυτό δεν σας εμποδίζει να χαλαρώσετε και να μείνετε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα δικά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ σίγουροι και γεμάτοι αισιοδοξία για τους στόχους σας. Οι φίλοι σας ή μια ομάδα σας ακολουθεί και αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερο πείσμα να τελειώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει. Οι λογικές συζητήσεις και η εμφάνιση των προσόντων σας μέσα από κει δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει. Οι ιδέες σας πάντως θα έχουν ανταπόκριση και μερικοί ίσως να βρείτε λύσεις εφ όλης της ύλης. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο θα δείτε ότι κάποιες διαφορές που έχετε πλέον μπορεί να μην υπάρχουν.


ΖΥΓΟΣ
Αναμφισβήτητα έχετε ευαισθησίες τις οποίες τις εκφράζετε κι ίσως να προβληματίσετε ένα πρόσωπο που σας έχει δει τελείως διαφορετικά. Όμως καλά θα κάνετε να μην κρύβετε τα συναισθήματά σας γιατί αυτό είστε και θα πρέπει να μην φοβάστε να δείξετε το αληθινό πρόσωπο. Ίσως να νιώθετε εξαρτημένοι από έναν Καρκίνο αλλά δεν πειράζει. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φανούν και τα εσώτερά σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι μόνιμος αρωγός σας και ό, τι αν έχετε τελικά το εξωραΐζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευτυχώς είστε στα κέφια σας κι αυτό σας δίνει μεγαλύτερη συναισθηματική διάθεση και προσήλωση στα θέλω σας. Μια υπόθεση από το εξωτερικό θα σας ξεσηκώσει και μπορεί να έχετε και μια σημαντική εύνοια που μπορεί να αφορά συγκατοίκηση ή ακόμα και ένα ακίνητο. Η επαφή με την οικογένειά σας έχει την δύναμη να σας κάνει να νιώθετε πολύ καλά. Αφουγκράζεστε πάντως τις πολύ βαθιές σας ανάγκες και αυτό σας βοηθάει στο να ξεσηκωθείτε και να κάνετε κινήσεις ακόμα και πολύ ανατρεπτικές. Η επικοινωνία με τον Κριό σας δίνει ζωντάνια και προβληματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ανάγκη να προστατέψετε τα δικά σας συμφέροντα και κάπου μπορεί να τσινήσετε σε αυτά που έχετε υπογράψει ή συμβιβαστεί να κάνετε. Η θετική εικόνα όμως που έχετε μέσα σας δημιουργεί ελπίδα και δεν θέλετε να κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα. Είναι πολύ σημαντικό για σας να έχετε πάντα έναν στόχο γιατί όταν τον χάνετε τότε σας πιάνουν οι μαύρες σας. Ο Παρθένος είναι κοντά σας. Αν και μερικές φορές είναι πολύ ακατανόητος για σας γιατί δεν έχει ανοίγματα, σε μερικά πράγματα νιώθετε μαζί του σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνετε σημαντική αναφορά σε κάθε έναν που σας έχει στηρίξει και ιδιαίτερα την οικογένεια σας. Παρόλο που μερικές φορές δεν το δείχνετε μέσα σας είστε πολύ τρυφεροί και έχετε ανάγκη από αγάπη και φροντίδα. Τώρα με τις νέες πλανητικές αλλαγές οι μάσκες έχουν πέσει και μπορεί σιγά σιγά να αναζητάτε την ουσία των πραγμάτων. Ίσως να έχετε την δύναμη να εκφράζετε πιο εύκολα τις κρυφές σας σκέψεις και συναισθήματα. Πάντως όσοι περνάτε μια κρίση μέσα στον γάμο σας ή στην σχέση σας θα κάνετε στροφή και θα θέλετε να την κρατήσετε οπωσδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι σημαντικό να κάτσετε και να μιλήσετε με τα δικά σας τα πρόσωπα. Μπορεί να έχετε βρεθεί σε έναν κυκεώνα ανακατατάξεων και κάπως να τα έχετε χάσει αλλά μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει και εσείς να εφαρμόσετε κάποιους νόμους που μερικές φορές αγνοείτε. Και δεν είναι οι κρατικοί νόμοι αλλά της καρδιάς γιατί τις περισσότερες φορές την έχετε κλειδωμένη επειδή νιώθετε άσχημα όταν δείχνετε τα γνήσια συναισθήματά σας. Οι πρακτικές σας υποθέσεις είναι πάρα πολλές και αυτό σας προσθέτει έξτρα άγχος αλλά όμως έχετε μεγαλύτερη δημιουργική απασχόληση.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε γεμάτοι εκπλήξεις αφού θα γίνετε για λίγο και πάλι μικρά παιδιά με την αθωότητα των πρώτων χρόνων. Όταν είστε έτσι και αφήνεστε τότε πραγματικά χαλαρώνετε και γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Όλες οι βαρετές δουλειές γίνονται σημαντικές όταν τις κάνετε με τον δικό σας τρόπο δημιουργικές. Η διάθεση για να παίξετε τυχερά παιχνίδια δεν ξεπερνάει τα όρια που μπορεί να σας βλάψουν αλλά γενικά επειδή έχετε ένστικτο μερικές φορές αντιλαμβάνεστε ότι έχετε τύχη. Η σχέση με ένα πρόσωπο σίγουρα θα βελτιωθεί γιατί εσείς θα έχετε θετική ενέργεια.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger