E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γνωρίστε την θεότρελη αίρεση των UFO που θέλει να επαναφέρει τη σβάστικα [εικόνες]

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Το περασμένο Σαββατο αρκετοί άνθρωποι ανά τον κόσμο γιόρτασαν την τέταρτη ετήσια «μέρα αποκατάστασης της σβάστικας». Ενα γεγονός που θέλει να αποσυνδέσει το σύμβολο από το ναζισμό και να του δώσει πιο θετική χροιά.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν αεροπλάνα που περιέφεραν πανό με τη σβάστικα πάνω από τη Νέα Υόρκη και πιστούς με ζωγραφισμένα πρόσωπα και πλακάτ με την προ Χίτλερ σημασία του συμβόλου.

Η «Μέρα αποκατάστασης της σβάστιγκας διοργανώνεται από την αίρεσε Raelian που βασίζετε στα κηρύγματα του Γάλλου Κλοντ Βοριγιόν (γνωστό ως Rael) που υποστηρίζει πως έμαθε την πραγματική καταγωγή της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια μιας δραματικής αντιπαράθεσής του με έναν άνθρωπο από άλλο πλανήτη το 1973!

«Η σβάστικα χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια ως σύμβολο ευεξίας και καλής τύχης και όταν οι Δυτικοί τη μεταφράζουν ως κάτι κακό επειδή τη χρησιμοποιήσαν οι Ναζί στερούν από την κοινωνία μας το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθερα τη θρησκεία μας», λέειο Τόμας Κένζινγκ πρόεδρος της συμμαχίας της προ σβάστικας εποχής.

Το σύμβολο της αίρεσης είναι ένα αστέρι πεντάλφα με μια σβάστικα στο κέντρο. Το σύμβολο προέρχεται από τους « Δημιουργούς», δηλαδή τους εξωγήινους που επικοινώνησαν με τον Βοριγιόν και του ζήτησαν, λέει, να γίνει ο αγγελιοφόρος τους στη γη. Οι Raelians αποκαλούν αυτούς τους εξωγήινους Ελοχίμ.

«Η σβάστικα συμβολίζει την αιωνιότητα του χρόνου και το αστέρι την αιωνιότητα του σύμπαντος» δηλώνει ο Κένζινγκ και προσθέτει: «Ο Χίτλερ έκλεψε από εμάς τη σβάστικα. Αυτός φταίει».

Ο Κένζινγκ έχει παρελθόν στην... καμμένη συνωμοσιολογία. Ηταν αντιπρόεδρος της εταιρείας Clonaid που συνδέεται με την αίρεση και το 2002 είχε ισχυριστεί πως είχε προχωρήσει σε επιτυχημένες κλωνοποιήσεις μωρών. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και ανάγκασε το Κονγκρέσο να απαγορεύσει την κλωνοποίηση ανθρώπων. Εννοείται πως η Clonaid ήταν μια εταιρεία φάντασμα, την οποία η Boston Globe είχε περιγράψει κατόπιν ενδελεχούς έρευνας ως «μια αποδιοργανωμένη, ερασιτεχνική προσπάθεια, δίχως διεύθυνση, δίχως διοίκηση και με μόλις δύο εργαζόμενους που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν χιλιάδες δολάρια».

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. TO ASTERI DEN EXEI KAMIA SXESH ME THN PENTALFA ALLA EINAI TO SYMBOLO TWN EBRAIWN H EXALFA POU SYMBOLIZEI TON ANTRA KAI THN GYNAIKA...OTAN GRAFETE KATI KALA EINAI NA XERETE KAI TI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger