E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δύο γυναίκες ήθελαν… να την βρούν μεταξύ τους και την πάτησαν με αυτό που έπαθαν…

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013


Ένα τηλεφώνημα διαφορετικό από τα άλλα δέχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην πόλη Χάλιφαξ του Δυτικού Γιορκσάιρ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ένα ζευγάρι γυναικών την κάλεσε για να τους βγάλει τις χειροπέδες με τις οποίες είχαν δεθεί. 

Οι δύο νεαρές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πάνω στο ερωτικό τους παιχνίδι δέθηκαν μεταξύ τους με χειροπέδες αλλά κατάφεραν να χάσουν το κλειδί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απελευθερωθούν.

Ήταν 1:30 τα ξημερώματα, όταν μια από αυτές κάλεσε στο τηλέφωνο την τοπική πυροσβεστική ζητώντας να παρέμβει και να βρει λύση στο πρόβλημά τους. Ένας πυροσβέστης, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Courier Halifax», ανέφερε: «Το βρήκαμε διασκεδαστικό, αλλά τα κορίτσια μας κοιτούσαν αμήχανα».

«Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν τις 20χρονες από τα δεσμά τους» σημείωσε ο πυροσβέστης, προσθέτοντας ότι μετά από τη ντροπή που αισθάνθηκαν, κατά πάσα πιθανότητα δε πρόκειται να χρησιμοποιήσουν σύντομα τις χειροπέδες.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger