E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έρωτας ανάμεσα σε… χημικά: Παντρεύτηκαν στην πλατεία Ταξίμ με κράνη στο κεφάλι!

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013


Ο γιατρός Νουράι Τσοκόλ και η νοσηλεύτρια Οζγκούρ Καγιά, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης τον περασμένο Μάιο. Στην ίδια πλατεία όπου ξέσπασε το κύμα των μεγάλων διαδηλώσεων κατά του πρωθυπουργού Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλησαν να παντρευτούν.

Έφτασαν στο χώρο της "δημόσιας τελετής" όπου τους περίμεναν εκατοντάδες άνθρωποι, η νύφη ντυμένη στα λευκά, φορώντας λευκό κράνος και έχοντας κρεμασμένη στο λαιμό μια αντιασφυξιογόνα μάσκα διακοσμημένη με λουλούδια, ένα συμβολικό όσο και προληπτικό μέτρο ενάντια στις χημικές ουσίες. Ο γαμπρός φορούσε και αυτός ένα κόκκινο κράνος και έφερε επίσης μάσκα.

Η τουρκική αστυνομία επενέβη όμως, για να απωθήσει τους εκατοντάδες διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Πάρκο Γκεζί, για να παρευρεθούν στον γάμο των δύο νέων, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι δυνάμεις της τάξης χρησιμοποίησαν αντλίες νερού υπό πίεση και ρόπαλα για να απωθήσουν τους περίπου 1.000 διαδηλωτές στα στενά δρομάκια της συνοικίας Μπέγιογλου και στην Ιστικλάλ

Οι διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης Ερντογάν ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου από μια ομάδα οικολόγων που αντιτάχθηκε στα σχέδια ανέγερσης εμπορικού κέντρου και ξενοδοχείου στο πάρκο. Εξελίχθηκαν όμως σε ογκώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger