E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκληρότατο βίντεο: Νεοναζί κακοποιούν ανήλικο γκέι για να τον… θεραπεύσουν

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έναν απάνθρωπο τρόπο προκειμένου να «θεραπεύσουν» τους ομοφυλόφιλους την ώρα που ικανοποιούν τα πιο άγρια και άρρωστα ένστικτά τους έχουν βρει Ρώσοι νεοναζί.
Προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τα θύματά τους παριστάνουν τους ομοφυλόφιλους στο γνωστό εγχώριο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, vk.com, και κλέινουν ραντεβού μαζί τους.
Στην συνέχεια τους αρπάζουν και τους κακοποιούν μαγνητοσκοπώντας τις πράξεις τους. Μάλιστα τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο το οποίο απεικονίζει νεαρούς Ρώσους να έχουν πιάσει έναν 15χρονο με τον οποίον ήρθαν σε επαφή με τον παραπάνω τρόπο. Πάνω του ασκούν τόσο σωματική όσο και ψυχολογική βία.
Στην συνέχεια τα βίντεο μοιράζονται στους γονείς των θυμάτων οι οποίοι βλέπουν τα παιδιά τους να ταπεινώνονται με το να περιλούονται με ούρα και να δέχονται βαριά χτυπήματα από κλωτσιές και μπουνιές.
Στο φαινόμενο αυτό έχει συμβάλλει και η οπισθοδρομική απόφαση που πήρε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος περιόρισε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην χώρα. Τελευταίο μακάβριο περιστατικό, ο θάνατος ενός 23χρονου ο οποίος βιάστηκε μέχρι θανάτου από αγνώστους με τρία μπουκάλια μπύρας.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger