E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουλίου 2013

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Έχετε δώσει μεγαλύτερο βάρος σε πράγματα που είναι πρακτικά και υλικά ενώ έχετε συναισθηματική πίεση και φόρτιση γιατί δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποια γεγονότα που σας ενοχλούν. Τα πάντα μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή αλλά αν συγκρατηθείτε, τουλάχιστον από την πλευρά σας, δεν θα υπάρχουν μεγάλες αρνητικές εξελίξεις. Η συνεργασία ή ακόμα και η σχέση με άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά μαζί τους θα σας φέρει μια μικρή φόρτιση και ευαισθησία. Στην δουλειά σας έχετε υπερβολικές υποχρεώσεις οι οποίες σας βαραίνουν και με το παραπάνω. Μπορεί να υπάρχουν θέματα με τα ηλεκτρολογικά του αμαξιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε γίνει πιο δυνατοί και σίγουροι για τις αποφάσεις σας για αυτό μην σταματάτε να οργανώνεστε και να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Τα οικονομικά σας είναι το πρώτο σας μέλημα για το οποίο θα πάρετε πρωτοβουλίες χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές, απλά θα κινηθείτε με το ένστικτό σας. Μια ερωτική ιστορία που μπορεί να μην την περιμένατε θα έχει τόσο καλή εξέλιξη που θα σας ευχαριστήσει αρκετά. Τα ταξίδια βοηθούν τις αλλαγές σας και η διάθεσή σας θα γίνει σίγουρα καλύτερη. Μην αφήνετε κάποια κενά μέσα σας που σας περιορίζουν να νιώσετε ευχάριστα. Δουλέψτε σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλάζετε την τακτική σας γιατί έχετε ανάγκη είτε να απομονωθείτε, είτε να μιλάτε σε λίγους και εκλεκτούς. Για αυτό μια κατάσταση χρόνια με ένα θέμα που είναι οικονομικό και σας απασχολεί μπορεί να σας στεναχωρήσει και να σας δημιουργήσει ένα έντονο στρες. Το καλό είναι ότι υπάρχουν λύσεις και διέξοδοι οι οποίες θα σας κάνουν να δείτε αλλιώς κάποια πράγματα κι αν έχετε διάθεση να αλλάξετε και τις ακολουθήσετε, θα λύσετε με συναισθηματικό τρόπο ένα μέρος των προβλημάτων σας. Ο Σκορπιός εξακολουθεί να γυρνάει συνέχεια γύρω σας αλλά πλέον για μερικούς από εσάς όλα τα θέματα έχουν ξεκαθαρίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναλαμβάνετε κάποιες ιδιαίτερες δουλειές οι οποίες σχετίζονται με χρήματα τα οποία τα έχετε πολύ ανάγκη. Θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχετε ήδη προετοιμάσει το έδαφος. Για να έχετε όμως καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να είστε ανοικτοί και εύκολοι σε σχέσεις και επαφές. Η κόντρα μερικές φορές με τα δικά σας άτομα ίσως να μην βγάλει πουθενά για αυτό καλό είναι να είστε ενεργητικοί αλλά όχι τόσο παρορμητικοί. Ο Παρθένος είναι πιο κοντά σας πλέον γιατί έχετε αποφασίσει και οι δυο να συγχωρήσετε το παρελθόν σας και να προχωρήσετε για να κάνετε κάτι το πολύ σημαντικό. Χρήματα και βοήθεια από φίλους ή από μια πηγή που θα ανακαλύψετε.

ΛΕΩΝ
Ασχολείστε με θέματα οικονομικά ή ακόμα και με προβλήματα ενός ακινήτου. Το ζητούμενο από εσάς είναι να φτάσετε στο τέλος, χωρίς να εστιάζετε σε καινούργια προβλήματα, απλά να βλέπετε λύσεις που θα σας φέρουν και οικονομικές απολαβές. Υπάρχουν πάντως από την συνεργασία με έναν Ιχθύ πιθανότητες να κερδίσετε χρήματα αλλά θα πρέπει μετά να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο διαχείρισης. Μερικοί από εσάς έχετε ασχοληθεί κατ' αποκλειστικότητα με θέματα οικογενείας και για αυτό ίσως να έχετε κατά κάποιο τρόπο απομονωθεί αλλά υπάρχει ένα άτομο που σας απασχολεί και ίσως δεν έχετε τον τρόπο να του το δείξετε γιατί φοβάστε την έκθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περνάτε μια καλή περίοδο στην οποία θα δώσετε προτεραιότητα στο να κερδίσετε πράγματα και ίσως να αμελήσετε κάπως τον ερωτικό τομέα. Θα ήταν βέβαια καλό αυτό να γίνει τώρα, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια. Πάντως, θα τακτοποιηθείτε κάπου πολύ καλά. Είτε πάτε διακοπές, είτε είστε σε δουλειά, θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια απ' ότι περιμένατε. Τα αιφνίδια γεγονότα μερικές φορές σας βγάζουν έξω από τον προγραμματισμό σας, αλλά είναι σημαντικά, γιατί θα γίνουν πολλά και έντονα ξεκαθαρίσματα δύσκολων και χρονοβόρων καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε αφοσιωθεί στο να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από την οικονομική δυσπραγία για αυτό μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφεύγουν μέσα από τα χέρια σας, επειδή απαιτούν να κάνετε κάποιες αλλαγές που θεωρείτε ότι δεν σας πηγαίνουν. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν σε συνδυασμό με μια συνεργασία η οποία μερικές φορές είναι δύσκολη. Η ευαισθησία απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι αυτή την φορά της ζωής σας για αυτό θα είστε πολύ κοντά στην οικογένεια σας που ίσως να μην δείτε σαν υποχρέωση γιατί θα την έχετε και εσείς ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αναλάβει χρέη ή καθήκοντα τα οποία σίγουρα θα αφορούν και υποθέσεις των άλλων. Μερικές φορές νιώθετε ότι καλύπτετε και άλλα πρόσωπα τα οποία ίσως να είναι ανεπαρκή και να μην μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα όπως εσείς θα περιμένατε, κυρίως ένας συνεργάτης ή ο σύντροφος. Αυτό δεν σας ενοχλεί τόσο γιατί είστε δυναμικοί και τα καταφέρνετε. Η επαφή με φίλους που ασχολούνται με θέματα ομορφιάς ή τέχνης ίσως να σας επηρεάσει και εσάς και να θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι αντίστοιχο. Η πορεία σας πάντως είναι διαγεγραμμένη κι ίσως τολμήσετε να κάνετε και κάτι με το εξωτερικό. Αν εμπλέκονται συγγενικά άτομα θα το κάνετε πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε κάπως στις κλειστές σας και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσουν πολλά πράγματα από αυτά που βλέπετε γύρω σας γιατί οι συνθήκες δεν είναι για σας οι κατάλληλες. Μπορεί βέβαια να έχετε επεκταθεί κοινωνικά ή να δουλεύετε σκληρά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμείβεστε όπως θα θέλατε κι αυτό σας χαλάει την διάθεση. Κατά κάποιον τρόπο παρατηρείτε ότι τα οικονομικά σάς έχουν ζορίσει γιατί έχετε οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες σχετίζονται εν μέρει με την οικογένειά σας. Είναι πολύ σημαντικό να αποδεχτείτε πολλά από τα δικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λύνονται πολλά πρακτικά σας θέματα τα οποία σας βοηθάνε να κάνετε καλύτερη οργάνωση χρόνου αλλά και χρήματος. Έχετε βέβαια επιβαρυνθεί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν για αυτό μπορεί να νιώθετε πίεση ή ακόμα και ένα εκνευρισμό κι ίσως να ξεσπάτε πάνω σε άτομα ακόμα και για το παραμικρό που θα σας πουν. Ευτυχώς όμως θα δοθούν λύσεις οι οποίες θα σας αφαιρέσουν κάποια έντονα προβλήματα και θα διευθετήσετε κάποια οικονομικά που σας απασχολούν. Ένας Παρθένος μπορεί να είναι έτοιμος να σταθεί δίπλα σας, αρκεί εσείς να μην τον αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνετε μεγάλη προσπάθεια καθημερινά να αναγνωριστείτε από μικρά πράγματα και δεν σας μένει καθόλου χρόνος για τα υπόλοιπα. Από την άλλη, έχετε δοθεί με μεγαλύτερη δύναμη σε ένα Λιοντάρι που σας έχει πάρει κατά κάποιον τρόπο τα μυαλά. Θαυμάζετε όλα αυτά που κάνει και προσπαθείτε να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων και των απαιτήσεων. Μια σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από την υπηρεσία και την υποχρέωση. Μπορεί στην αρχή να μην σας φανεί εύκολη αλλά τελικά θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Και κυρίως σε ένα οικονομικό θέμα.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε ήδη μια επιτυχία και αυτό σας ανεβάζει το ηθικό, κυρίως όταν μπορείτε και κερδίζετε χρήματα ή ακόμα και κάποιες χάρες. Νιώθετε ότι μπορείτε να εξασφαλιστείτε και να είστε πολύ ανεξάρτητοι. Θέματα του σπιτιού απασχολούν το μυαλό σας συνέχεια αλλά θα δείτε ότι αν είστε ανοικτοί θα δεχτείτε βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένατε. Ένας Παρθένος μπορεί να σας κάνει κριτική για τον τρόπο που φέρεστε σε συγκεκριμένα άτομα αλλά δεν έχει τόσο κακό σκοπό, απλά θέλει να σας προστατεύσει και να σας κάνει να κινηθείτε πρακτικά.

Πηγή: astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger