E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκάρει ο διάλογος του Τσαρνάεφ με τους φίλους του – Είσαι στις ειδήσεις – «LOL»

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013


Άλλοι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν στα πλαίσια της έρευνας για τις βομβιστικές επιθέσεις του περασμένου μηνός στον μαραθώνιο της Βοστόνης, ανακοίνωσε με μήνυμά της στο Twitter η αστυνομία της αμερικανικής πόλης.
«Άλλα τρία πρόσωπα έχουν τεθεί υπό κράτηση για την υπόθεση των επιθέσεων στη Βοστόνη», αναφέρεται στο μήνυμα της αστυνομίας, η οποία δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.
Φίλοι των αδερφών Τσαρνάεφ οι τρεις νέοι συλληφθέντες:
Φοιτητές που σχετίζονταν με έναν από τους ύποπτους ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων στη Βοστώνη είναι οι τρεις νέοι ύποπτοι που συνελήφθησαν και κρατούνται από την αστυνομία, μεταδίδουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Δύο από τους καινούργιους συλληφθέντες ήσαν συμφοιτητές του Τζοχάρ Τσαρνάεφ, που μπορεί να πέταξαν ένα από τα σακκίδια πλάτης κατόπιν προτροπής του, υποστήριξε πηγή των διωκτικών αρχών.
Οι δύο αυτοί καινούργιοι συλληφθέντες είναι υπήκοοι Καζαχστάν, οι οποίοι είχαν και προηγουμένως συλληφθεί από τις αμερικανικές αρχές για παραβίαση των όρων για τη χορήγηση βίζας, τόνισε η ίδια πηγή, η οποία είχε πρόσβαση στις πληροφορίες της αστυνομίας, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει επώνυμα καθώς αυτές οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.
Ο τρίτος που έχει τεθεί υπό κράτηση είναι αμερικανός υπήκοος. Και οι τρεις κατηγορούνται για ενέργειες που σχετίζονται με τις βομβιστικές επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστώνης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Μπόστον Γκλόουμπ, οι συλληφθέντες είναι τρεις φοιτητές που σχετίζονταν με τον Τζοχάρ Τσαρνάεφ, και θεωρείται πως έχουν βοηθήσει μετά τις επιθέσεις της 15ης Απριλίου, όπως δήλωσε στην εφημερίδα πηγή της αστυνομίας.
Κατά το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, οι τρεις συλληφθέντες παρακολουθούνταν επί 10 ημέρες και θεωρείται ότι βοήθησαν τον Τζοχάρ Τσαρνάεφ να πάρει κάποια από τα πράγματά του από το δωμάτιό του στην πανεπιστημιούπολη αμέσως μετά τις επιθέσεις.
Οι συλληφθέντες ενδέχεται να κατηγορηθούν για ψευδείς καταθέσεις.
Είναι η πρώτη φορά, από τις βομβιστικές επιθέσεις της 15ης Απριλίου, που η αστυνομία κάνει λόγο και για άλλους «υπόπτους» εξόν των αδελφών Τσαρνάεφ, που θεωρούνται ύποπτοι για τις εκρήξεις που κόστισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισαν 264 άλλους.
Οι αμερικανικές αρχές ταυτοποίησαν σήμερα και απήγγειλαν κατηγορίες κατά τριών νέων υπόπτων για παρακώλυση των ερευνών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης των βομβιστικών επιθέσεων στον μαραθώνιο της Βοστώνης, προκύπτει από τα δικόγραφα.
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους τρεις φίλους:
Οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες για συνωμοσία προκειμένου να παρακωλύσουν το έργο της δικαιοσύνης κατά δύο ανδρών, του Αζαμάτ Ταζαγιάκοφ και του Ντίας Καντιρμπάγεφ, οι οποίοι πέταξαν ένα σακκίδιο πλάτης που περιείχε πυροτεχνήματα και έναν φορητό υπολογιστή, που ανήκαν στον Τζοχάρ Τσαρνάεφ, τον έναν από τους δύο αδελφούς που θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση στον μαραθώνιο στις 15 Απριλίου.
Σοκ παράλληλα προκαλεί η μαρτυρία τους που αποδεικνύει την κυνικότητα του Τζοχάρ μετά την αποτρόπαιη πράξη του. Όπως οι ίδιοι είπαν, του έστειλαν μήνυμα και του είπαν πως το πρόσωπό του είναι σε όλα τα Μέσα και τις ειδήσεις μετά την επίθεση στην Βοστόνη. Αυτός τότε τους απάντησε με ένα απλό «lol».
Οι αρχές άσκησαν κατηγορίες επίσης και κατά ενός τρίτου προσωπου, του Ρόμπελ Φίλιπος, για ψευδή κατάθεση στις διωκτικές αρχές, συμφωνα με το περιεχόμενο της δικογραφίας.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger