E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε ποια ψηφίστηκε ως η πιο τέλεια σύντροφος και πιο σ έ ξ ι γυναίκα του πλανήτη!

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013



Σύμφωνα με την ψηφοφορία του FHM
Μπορεί η Gwyneth Paltrow, πρόσφατα να ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, αλλά άλλη τελικά έχει τον τίτλο της τέλειας γυναίκας.

Στην καθιερωμένη πια ψηφοφορία του FHM για τις 100 πιο s e x y γυναίκες του πλανήτη, οι αναγνώστες ανέδειξαν την... Mila Kunis, ως την τέλεια σύντροφο.

Η Mila, παρόλο που είχε τρελό ανταγωνισμό, ψηφίστηκε ως η πιο s e x y γυναίκα του πλανήτη. Αποτελεί το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών.

Είναι η ιδανική σύντροφος. Τα ακούει άραγε αυτά ο Ashton Kutcher; Η editor του FHM, Dan Jude, δήλωσε: «Είναι τόσο εκθαμβωτική χωρίς να το προσπαθεί. Έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και δε διστάζει να διακωμωδεί μέχρι και τον εαυτό της. Το... έθνος μίλησε και η ετυμηγορία είναι ότι η Mila είναι και επισήμως η τέλεια σύντροφος!»


Στη δεύτερη θέση ψηφίστηκε η εκρηκτική Rihanna, τη στιγμή που οι: Helen Flanagan, Michelle Keegan και Kelly Brook, συμπλήρωσαν την νικητήρια 5άδα. Πάμε να δούμε τι θέσεις έλαβαν μερικές ακόμη διάσημες κυρίες.

Η γλυκιά Taylor Swift στη θέση 12, η Beyonce με τις s e x y καμπύλες στη θέση 19, η κορμάρα Nicole Scherzinger στον αριθμό 54, και η Kristen Stewart τερμάτισε λίγο πριν το τέλος, στη θέση 91.

Πηγή: queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger