E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξέχασε το αμάξι του σε κτήριο που κατεδάφισαν – Δείτε πως το βρήκε

Τρίτη 7 Μαΐου 2013



Μπροστά σε ένα πραγματικά απίστευτο θέαμα, βρέθηκε ο κάτοχος του λευκού αυτοκινήτου της φωτογραφίας, καθώς, το είχε αφήσει σταθμευμένο μέσα σε τετραώροφο πάρκινγκ της Κίνας και το βρήκε ανάμεσα σε τόνους χαλασμάτων!
Η εταιρεία στην οποία ανήκε το συγκεκριμένο κτίσμα, αναγκάστηκε να το παραχωρήσει για κατεδάφιση, λόγω κρατικής εντολής, για το άνοιγμα νέου δρόμου.
Παρά το γεγονός πως όλοι οι οδηγοί είχαν ενημερωθεί για να μετακινήσουν τα οχήματά τους εντός δέκα ημερών, φαίνεται, πως η συγκεκριμένη πληροφορία, δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά του συγκεκριμένου οδηγού. Οι εργάτες της εταιρείας δεν μπορούσαν, όμως, να περιμένουν την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να κατεδαφίσουν το κτήριο, ενώ, παράλληλα, το όχημα βρισκόταν ακόμη στο εσωτερικό του.
Έτσι, το θέαμα που δημιουργήθηκε, ήταν αρκετά πρωτοφανές, με πολλούς από τους κατοίκους, αλλά και τον ίδιο τον οδηγό, να έχουν μείνει αποσβολωμένοι. Εξάλλου, είναι αρκετά περίεργο, πως οι εργάτες κατάφεραν να μην κάνουν ούτε μία γρατζουνιά στο λευκό αμάξι!
Φυσικά, ο (κατά τ’ άλλα τυχερός) οδηγός, μάλλον θα χρειαστεί να νοικιάσει κάποιον γερανό για να το απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια, καθώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος να περάσει πάνω από τα πεσμένα ντουβάρια!

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger