E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: Είπε στους φίλους του ότι είναι ομοφυλόφιλος κι εκείνοι τον... σκότωσαν

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013



Ένα απίστευτο έγκλημα ρατσισμού έλαβε χώρα στη Ρωσία. Ένας 23χρονος, έκανε το λάθος να αποκαλύψει στους δυο φίλους του, ότι είναι ομοφυλόφιλος κι εκείνοι, τον χτύπησαν άγρια, τον σοδόμισαν με ένα μπουκάλι μπύρα, προσπάθησαν να τον πυρπολήσουν και έπειτα του διέλυσαν το κεφάλι με μια πέτρα. 

Το ειδεχθές έγκλημα έχει συνταράξει την Ρωσία, το οποίο συνέβη λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν σχετικά με τη σημασία των αξιών, τις «πολιτιστικές παραδόσεις και τα ηθικά πρότυπα».

Ο 23χρονος άτυχος άνδρας αποφάσισε να μιλήσει στους φίλους του, αποκαλύπτοντας το μεγάλο του μυστικό την ώρα που διασκέδαζαν πίνοντας αλκοόλ σε μπαρ. Ωστόσο η αντίδρασή τους δεν ήταν η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αυτό το ειδεχθές ομοφοβικό έγκλημα.

Όπως μεταδίδει το “protothema.gr”, σύμφωνα με τις οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γκέι, σημειώνεται ολοένα αυξανόμενο κύμα επιθέσεων κατά ομοφυλοφίλων, ενώ όπως δήλωσε ο ακτιβιστής Νικολάι Αλεξέγιεφ «το τερατώδες έγκλημα του Βόλγκογραντ, αποδεικνύει ότι η πολιτική της ομοφοβίας που έχει προωθήσει η κυβέρνηση έχει συνέπειες».

Ο Πούτιν, αρνείται κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση κάνει διακρίσεις στους ομοφυλόφιλους, αλλά τους ασκεί κριτική γιατί οι γκέι δε μπορούν να συμβάλουν στην δημογραφική εξέλιξη. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι στη Ρωσία η ομοφυλοφιλία μέχρι το 1993 θεωρείτο έγκλημα και μέχρι το 1999 ψυχική νόσος.

Ο Αλεξέγιεφ από την άλλη υποστηρίζει πως καθημερινά σημειώνονται εγκλήματα μίσους κατά ομοφυλοφίλων, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστά, ενώ σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα το 15% από περίπου 900 ομοφυλοφίλους έχουν πέσει θύματα λεκτικής και σωματικής βίας τους τελευταίους δέκα μήνες στην Ρωσία.

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger