E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Σκοτώστε τον πατέρα μου, δεν του αξίζει να ζει !"

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013



Έκκληση στην αμερικανική δικαιοσύνη να καταδικάσει τον πατέρα της στην εσχάτη των ποινών απευθύνει η κόρη του...Άριελ Κάστρο, Αρλίν,για την φρικιαστική φυλακή που είχε φτιάξει στο υπόγειο του σπιτιού τους και κρατούσε μέσα επί δέκα χρόνια τρεις γυναίκες.

Η Αρλίν, με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο πατέρας της έκανε κάτι τέτοιο για τόσο καιρό χωρίς να τον έχουν αντιληφθεί. Η Αρλίν μάλιστα είχε και έναν λόγο παραπάνω για το ξέσπασμά της καθώςήταν πολύ φίλες με την Τζίνα Ντεχεσούς πριν την απαγωγή της.

Την ίδια ώρα στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι δηλώσεις των άλλων τεσσάρων παιδιών του Αριέλ καθώς εξέφρασαν δημόσια τον αποτροπιασμό τους για τις πράξεις του πατέρα τους και δεν σκοπεύουν να τον επισκεφτούν στην φυλακή.

Η Αρλίν ήταν το τελευταίο άτομο που είδε η Τζίνα πριν την απαγωγή της το 2004 και όπως δηλώνει δεν είχε καμμία ιδέα πως τόσα χρόνια η φίλη της βρισκόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Πλέον με δάκρυα στα μάτια καλείται να απολογηθεί τόσο στον κόσμο όσο και στην φίλη της για τις αποτρόπαιες πράξεις του ίδιου της του πατέρα. Γι' αυτό και η ίδια ζητά από την δικαιοσύνη να σκοτώσει τον πατέρα της καθώς όπςω δήλωσε δεν του αξίζει να ζει.

Το αίτημα της κόρης πάντως δεν είναι δίχως βάση. Η δικαιοσύνη στρέφει το βλέμμα της και προς την θανατική ποινή καθώς ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του σε θάνατο. Μένει τώρα να συνεχίσει η εξέταση της υπόθεσης, να βγουν περισσότερα -όπως αναμένεται- στοιχεία στην επιφάνεια και να βγει η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

e-magazino.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger