E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οργή στο διαδίκτυο με φωτογραφία ιερέα να κάνει μπάνιο με την εγγονή του![video]

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η εικόνα που βλέπετε. Ένας ιερέας από το Σικάγο απολαμβάνει το αφρόλουτρο του παρέα με την μικρή εγγονή του.

Μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας την οργή του ποιμνίου του κι όχι μόνο Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή ο ιερέας Λάρι Τρότερ (Larry Trotter) από το Σικάγο εξήγησε πως ήταν ένα αθώο μπάνιο μεταξύ παππού και εγγονής, μιας και οι δύο φορούσαν μαγιό.

«Δεν ντρέπομαι για αυτό που έκανα. Ντρέπομαι και νιώθω βαθύτατα πληγωμένος για όλες τις κατηγορίες που έχω ακούσει… Ότι είμαι ...“παιδόφιλος, παιδεραστής, ένας άτακτος γέρος άνδρας, τον οποίο πρέπει να διώξουν από την εκκλησία”» σχολίασε ο ιερέας.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο ιερέας Τρότερ προκαλεί αντιδράσεις με την εκκεντρική συμπεριφορά του.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε τοποθετήσει πάνω σε ένα σταυρό την εγγονή του, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην απεργία καθηγητών σε σχολείο του Σικάγο.

"Η εγγονή μου στον σταυρό συμβολίζει τα 400 χιλιάδες παιδιά που για έβδομη ημέρα είναι καθηλωμένα σπίτια τους, δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο τους και σταυρώνονται από το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας τους" είχε δηλώσει τότε.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger