E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Άκης Πετρετζίκης έχουν έρθει κοντά... πολύ κοντά όμως!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013


Την τελευταία εβδομάδα η Μαρία Ηλιάκη και ο Άκης Πετρετζίκης έχουν έρθει κοντά... πολύ κοντά όμως. Τόσο κοντά που ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν όταν το έμαθαν.Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή όταν η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό" του Mega. Εκεί είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον chef και να ανακαλύψουν ότι τόσο καιρό μένουν ακριβώς δίπλα και δεν το ξέρουν.


Η Μαρία κατοικεί εδώ και χρόνια στη Νέα Σμύρνη μία περιοχή που αγαπά πολύ και παρότι μετακομίζει απο τα σπίτια, δεν φεύγει ποτέ απο την περιοχή. Το ίδιο όμως κάνει και ο Άκης Πετρετζίκης. Παρότι ζούν εκεί τα τελευταία χρόνια δεν έχει τύχει ποτέ να συναντηθούν. Και μιλάμε για μεγάλη τύχη ή ατυχία αφού τους χωρίζει μόνο ένα στενό.

Τώρα βέβαια που το έμαθαν σχεδιάζουν καφεδάκια και οπωσδήποτε ο Άκης να μαγειρέψει κάτι και να φάνε παρέα, πάντα όμως ως φίλοι και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε η σχέση του Άκη με την Demy είναι γνωστή.

Η Μαρία επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζουν συναντήσεις τετράδες: "Τα κορίτσια στο super market της γειτονιάς μου, μου έλεγαν ότι είμαστε γείτονες και ότι ο Άκης ψωνίζει απο εκεί αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούμε. Τώρα που τα είπαμε και γνωριστήκαμε θα κανονίσουμε να μαγειρέψει μήπως μάθω κι εγώ τίποτα, γιατί μόνο κοτόπουλο ψητό ξέρω να κάνω και όλο αυτό τρώω. Θα φάμε τετράδες εκείνος με την Demy και εγώ με ένα φίλο μου, αλλά όχι με τον Πουνέντη γιατί θα μας τα φάει όλα".


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger