E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 2 Ιανουαρίου 2013

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Κριός

21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις μια διάθεση να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και, γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι, θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ, για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές. Μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.






Ταύρος
21/4-20/5
Πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα, που τον τελευταίο καιρό αμελείς συνεχώς και αποφεύγεις να το διεκπεραιώσεις…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, αρκετά από εκείνα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε μια σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου και, αν είσαι μόνος, μη χάνεις την πίστη σου σε κάτι καλό που έρχεται. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, πολύ γρήγορα θα σου χαρίσει το άτομο που ονειρεύεσαι. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες και θα δεις ότι οι καταστάσεις θα στραφούν υπέρ σου. Άλλωστε, τόσο οι συνεργάτες όσο και οι ανώτεροί σου έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειες και την εργατικότητα που επιδεικνύεις, για να προωθήσεις τα συμφέροντα της εταιρείας που εργάζεσαι. Μην βγεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα παραμονεύουν.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να φέρει στο κατώφλι σου κάτι πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου είναι καιρός να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Όλα πάνε καλά ακόμα και στα οικονομικά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, αγαπητέ Καρκίνε, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και δίνουν τη θέση τους στην εξέλιξη των πραγμάτων, με τρόπο μάλιστα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σήμερα σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, έχε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός, αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση. Διεκδίκησε με όμορφο τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου η δυναμική σου στάση θα καταπλήξει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, που θα προκύψουν. Όσα θέματα χρειάζονταν συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορούν να τελειώνουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να μπουν σήμερα σε μια σειρά.





Λέων
23/7-23/8

Η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της μέσα σου, αγαπητέ Λέων, κι αυτό σε κάνει σήμερα να δείχνεις ανανεωμένος και δημιουργικός. Διάφορες ιδέες, αρκετά ανατρεπτικές, θα περάσουν από το μυαλό σου και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικά, η δυναμική σου διάθεση λειτουργεί καταλυτικά και σε κάνει πολύ παραγωγικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, θα θελήσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό φόρεσε τα καλά σου και μην κάθεσαι στιγμή μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Προσοχή στην εργασία σου, αν είσαι Λέων, γιατί δεν μπορούν πολλοί να παρακολουθήσουν την ενέργειά σου κι αυτό σε εκνευρίζει και σε κάνει ευέξαπτο και ανυπόμονο. Μην προκαλέσεις εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Στα οικονομικά, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές.






Παρθένος
24/8-22/9

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Τετάρτη για εσένα, που είσαι Παρθένος. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου. Όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα: φλερτ, γνωριμίες και έρωτες..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα έξοδα πάλι, δεν ευνοούνται καθόλου γι’ αυτό να προσέχεις πού ξοδεύεις και τι!!!






Ζυγός
23/9-22/10

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες, για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και θα δεις ότι η τύχη και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, σου επιφυλάσσουν κάτι πολύ καλό γι’ αυτόν το χρόνο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, καλύτερα να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην ανοιχτείς σε αλλαγές αμφίβολου αποτελέσματος. Η ημέρα δεν ευνοείται για κανένα είδους ρίσκο και πρέπει να ασχοληθείς με το να διατηρήσεις τα σημερινά δεδομένα της δουλειάς σου. Τα έξοδά σου θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί τα οικονομικά σου έχουν πρόβλημα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Υπάρχουν μικρά πρακτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, όταν δε νιώθεις καλά, αγαπητέ Σκορπιέ. Άλλαξε κάποιες συνήθεις που σε κουράζουν και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση, αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Αν του εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και έχεις να σκεφτείς με προσοχή, αλλά και αισιοδοξία, τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου!





Τοξότης
23/11-21/12

Αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και χωρίς καμιά εξέλιξη, αγαπητέ Τοξότη, αρχίζουν σήμερα να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για εσένα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσεις για τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί, με ηρεμία και ψύχραιμη στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι πως η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες. Μην μένεις σπίτι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δυναμικότητά σου σήμερα αποτελεί εγγύηση ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στη δουλειά σου. Προς το παρόν όμως, καλό είναι να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα. Επικεντρώσου σε γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες, που ευνοούνται ιδιαίτερα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Πολλά ζητήματα που σε εκνεύριζαν με τη στασιμότητά τους, αγαπητέ Αιγόκερε, αρχίζουν τώρα να εξελίσσονται γοργά, γεγονός που σε ικανοποιεί και σου λύνει τα χέρια, για τα επόμενα βήματά σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλα παίρνουν την τροπή που θέλεις. Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις αλλά και αλλαγές, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η ανεβασμένη διάθεση φυσικά, θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ότι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με τον σύντροφό σου, αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία σε διάφορες μικροπαρεξηγήσεις άνευ ουσίας. Όσοι είστε μόνοι, να ξέρετε πως η νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι στη δουλειά σου να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη απόφαση και να μην ανοίγεσαι με ευκολία στον οποιονδήποτε. Άλλωστε, τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή σήμερα, για να καλύψεις έξοδα που έχουν γίνει στο παρελθόν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Θα χρειαστεί σήμερα να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία, αγαπητέ Υδροχόε, για να λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως, εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Οι συνθήκες ευνοούν σήμερα αρκετές διευθετήσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αν δεν αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σε επηρεάσουν, όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά στη σχέση που διατηρείς. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και μην απογοητεύεσαι επειδή ακόμη δεν έχει έρθει στην ζωή σου, γιατί πολύ σύντομα η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι πολύ όμορφο και θα σε εκπλήξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, όσα θέματα καθυστερούν μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να φερθείς επιπόλαια. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να αποσπάσει τη συγκέντρωσή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και σε αυτόν τον τομέα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα η αποφασιστική σου στάση, αγαπητέ Ιχθύ, θα πάρει το πάνω χέρι και θα πετύχεις αυτά που θέλεις, αρκεί να μην σε επηρεάσει η ένταση που μπορεί να νιώσεις, προκειμένου να τελειώνεις με κάποια ζητήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ιδιαίτερα ό,τι προέρχεται από το παρελθόν, πρέπει να τελειώνει γρήγορα και να μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει να ξεμπερδέψεις μια και καλή. Πάντως η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια, που μπορούν πραγματικά να ανακόψουν την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει με τρόπο αυθόρμητο, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε όλες τις δυσκολίες, που πιθανόν να σου εμφανιστούν. Κάποιες στιγμές τα πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα και πρέπει να δείξεις κατανόηση και να είσαι υπομονετικός. Τα οικονομικά σου, θα αρχίσουν να παίρνουν μια θετική τροπή.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger