E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηθοποιός μήνυσε την μάνα της επειδή την φωτογράφισε στα 11 της στο Playboy [βίντεο]

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

 
10.000 ευρώ αποζημίωση πήρε η Γαλλίδα ηθοποιός Έυα Ιονέσκο από την μητέρα της, Ιρίνα, η οποία επέμενε να την φωτογραφίζει τσίτσιδη για το Playboy και το Penthouse όταν ήταν ακόμη παιδί.
«Υπάρχει ποιότητα στο έργο της. Εγώ αντιδρώ στο ερωτικό φόντο, που είμαι εγώ η ίδια. Η φόρμα της είναι γοητευτική και δηλητηριώδης». Αυτό δήλωσε η 47χρονη Εύα, που έχει να μιλήσει στην 77χρονη μητέρα της (μια από τις πλέον διάσημες ερωτικές φωτογράφους των 70s) εδώ και χρόνια.
Το αρχικό ποσό που ζήτησε η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός ήταν 200.000 ευρώ, καθώς και την απαγόρευση της εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων φωτογραφιών, μερικές από τις οποίες ανήκουν πλέον στην Εθνική Βιβλιοθήκη τής Γαλλίας ή στον δήμο του Παρισίου.
Η κόντρα των δυο γυναικών κρατάει εδώ και χρόνια, με την Εύα να κατηγορεί την μητέρα της ότι την εκβίαζε προκειμένου να την φωτογραφίσει με προκλητικό τρόπο. «Πόζαρα για πορνογραφικές φωτογραφίες από 4 χρονών. Τρεις φορές την εβδομάδα, επί δέκα χρόνια. Εάν έλεγα όχι, δεν μου αγόραζε φορέματα. Και δεν την έβλεπα παρά μόνο στις φωτογραφίσεις.Δεν είχαμε άλλη επαφή».
Άλλωστε η Εύα ήδη από την εφηβεία της είχε φύγει από το σπίτι της και είχε μεγαλώσει με την οικογένεια τού καλύτερου φίλου και συμπαραστάτη της, Κριστιάν Λουμπουτάν.
Μια γεύση από την βιτριολική σχέση μεταξύ των δυο γυναικών μπορείτε να πάρετε παρακολουθώντας το τρέιλερ του «My little princess», της μυθοπλαστικής εκδοχής της τραυματικής σχέσης με τη μητέρα της που σκηνοθέτησε η ίδια.
http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger