E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Δήμαρχος που έκανε sex με... θέα (φώτο)

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012


Σεξ με… θέα θέλησε να κάνει μια δήμαρχος του Βελγίου, αψηφώντας όχι μόνο το ύψος του πύργου στον οποίο σκαρφάλωσε με τον εραστή της, αλλά και το κόστος για την πολιτική της καριέρα.

Φυσικά, η δήμαρχος της πόλης Ααλστ, Ιλσε Γιούτερσπροτ, δεν φανταζόταν ότι η ερωτική της συνεύρεση θα γινόταν αντιληπτή από τρίτους και θα έφτανε να πάρει τις διαστάσεις του σημερινού σκανδάλου «Towergate», που κάνει την καρέκλα της να τρίζει συθέμελα.

Ηταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν η όμορφη δήμαρχος είχε επισκεφτεί με τον σύντροφό της την Ισπανία. Μετά από μια ωραία βόλτα και ενώ το ζευγάρι είχε ανεβεί στο κάστρο Palacio Real de Olite για να θαυμάσει τη θέα, ξύπνησε το πάθος του. Πιστεύοντας ότι δεν τους βλέπει κανείς, οι δύο σύντροφοι υπέκυψαν στις ορμές τους, όμως το σημείο αποδείχτηκε άκρως τουριστικό και έτσι το καυτό θέαμα δεν πέρασε απαρατήρητο. Το βίντεο, το οποίο κατ’ άλλους τραβήχτηκε από Πολωνό φοιτητή και κατ’ άλλους από Ρώσους τουρίστες, ανέβηκε για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο τον Οκτώβριο του 2010 και έκτοτε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Μάλιστα, είναι τόσο καυτό που αποτέλεσε αφορμή για να αποκτήσει η Βελγίδα δήμαρχος 16.000 νέους φαν στο Facebook!
Οι πολιτικοί της αντίπαλοι προδικάζουν το τέλος της καριέρας της, ενώ η ίδια κάνει λόγο για προσβολή της ιδιωτικής της ζωής. 

Και στο παρελθόν, ωστόσο, η Βελγίδα δήμαρχος είχε δώσει λαβές με τη στάση της. Οι κάτοικοι της Ααλστ θυμούνται ότι σε παλιότερη διαμαρτυρία πυροσβεστών έξω από το δημαρχείο της πόλης η Γιούτερσπροτ είχε επιλέξει να το σκάσει από την πίσω πόρτα ντυμένη αστυνομικός!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger