E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2012

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η Σελήνη σήμερα από το Ζυγό, πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σε ευνοεί. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Αν προγραμματίσεις τις κινήσεις σου και τη ζωή σου γενικότερα, να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν, που αφορούν στη σχέση σου. Μην το κάνεις όμως, γιατί ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και άλλα θέματα, που προτιμάς να ξεχάσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά την μέρα με το ταίρι σου, πράγμα που θα σε κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η ημέρα θα σε ευνοήσει για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο εργασιακός τομέας για σένα που είσαι Κριός, σήμερα περιλαμβάνει εντάσεις και πολλές εναλλαγές. Μπορεί όσα προγραμματίζεις και οργανώνεις να μην γίνονται γρήγορα, αλλά τώρα βάζεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια, που θα σου αποδώσουν πολύ γρήγορα, αν παραμείνεις συνεπής και μεθοδικός. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα δεις μια αύξηση των εσόδων σου.





Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα, αλλά και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, στα προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, προσπάθησε να μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις, λόγω της ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφος σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με όποια μέσα διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, το τελευταίο διάστημα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, γι’ αυτό σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να προωθήσεις στη δουλειά σου και φρόντισε να το δρομολογήσεις τώρα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Τώρα που ο Δίας σε ευνοεί από το ζώδιό σου, είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι, σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει προοπτικές να γίνει ακόμη καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπό σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘‘εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, υπάρχει αρκετό άγχος για να καταφέρεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, ώστε να ανεφοδιάσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, γι’ αυτό συνέχισε τις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.





Καρκίνος
22/6-22/7

Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, στις αποφάσεις που αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με το Δία και τον Ερμή, από το μεσημέρι και μετά. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα, ωστόσο μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου, για να μην οδηγηθείς από τον παρορμητισμό σου σε λανθασμένες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, αν είσαι Καρκίνος, καθώς κάποια μυστικά που αφορούν στο παρελθόν του συντρόφου σου, αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία. Αν βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά, φίλε Καρκίνε, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου, δεν είναι σε καλή κατάσταση και εσύ συνεχίζεις την προσπάθεια να βρεις νέες πηγές εσόδων.




Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις. Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το φιλικό σου Τοξότη, τονώνεται η επικοινωνία σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Μπροστά σου ανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπο σου. Για σένα που ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα κάποια άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, πολλά θέματα που σε άγχωναν, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.




Παρθένος
24/8-22/9

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου, αγαπητέ Παρθένε, σου ανοίγουν σήμερα το δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας, φίλε Παρθένε. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σύντροφο μην απογοητεύεσαι, γιατί η γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που σε γοητεύει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή δεν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος, για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά, αγαπητέ Ζυγέ, και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την Κυριακή. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων ή της οικογένειάς σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Ζυγός. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, γιατί στην εβδομάδα που έρχεται έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος που σε διακατέχει και να δεις τα πράγματα με θετικότητα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η κοινωνικότητά και η υπερκινητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε, διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς σήμερα να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να περάσεις μία παθιασμένη Κυριακή μαζί του, αν είσαι Σκορπιός. Υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο μεριές, γι’ αυτό μην διστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε τόσο έντονο ερωτισμό, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε και την ανάλογη ανταπόκριση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, για μία υπόθεση που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά, προσπάθησε να προγραμματίσεις λίγο καλύτερα τις εκκρεμότητες που έχεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις ήδη αρχίσει να απολαμβάνεις τις θετικές εξελίξεις των πλανητών και τώρα μπορείς να πάρεις χαρά και ικανοποίηση από αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μπορείς επίσης να προχωρήσεις στις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό διάστημα, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Από την άλλη, φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αυτό το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου υποχωρούν, φίλε Τοξότη, και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και αποδέξου την πρότασή του, για να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να πάει καλύτερα. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα, δεν πρέπει να κάνεις έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα οικονομικά σου θα αποτελούν σήμερα πηγή άγχους για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στην διαχείρισή τους, ώστε να αποφύγεις μεγαλύτερες απώλειες στην πορεία. Η ικανότητα που διαθέτεις βρίσκεις λύσεις είναι δεδομένη και, αν καμιά φορά έρχεται σε σύγκρουση με κάποια δικά σου άτομα, μην απογοητεύεσαι και μην διστάζεις να κοιτάξεις το συμφέρον σου. Ο καθένας στη θέση σου το ίδιο θα έκανε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, αν αισθάνεσαι αδικημένος στη σχέση σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να αλλάξεις τα δεδομένα. Κι αν ακόμη δεν υπάρξει κατανόηση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τον δρόμο της ελευθερίας. Ρώτα και τους αδέσμευτους φίλους σου, να δεις πόσο όμορφα περνούν χωρίς έννοιες και προβλήματα!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στην επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες ταλαιπωρίες, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να περνάς αυτόν τον Γολγοθά μόνος σου. Να γνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα στον χώρο της δουλειάς σου, που εκτός από συνεργάτες, είναι και φίλοι σου, γι’ αυτό μοιράσου τις έννοιες σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα, για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην εξελίσσονται, λόγω της δικής σου αδράνειας, αλλά και λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τη σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Άρη. Ίσως βέβαια ο φόβος της απόρριψης σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε, γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου, για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν, ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στη σχέση σου και γι’ αυτό πρέπει να κάνεις κάτι για να το βελτιώσεις. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς. .

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, καλό θα είναι σήμερα να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις καλά και χαλαρά. Μην αφήνεις τις περιστασιακές αναποδιές να γίνουν τροχοπέδη στη ζωή σου. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις περιττά έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη και θα κατεβάζεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις σκοπέλους του παρελθόντος, αλλά και παρόντος. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να εξαντληθείς από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να οργανώσεις μία διασκεδαστική έξοδο με το ταίρι σου, για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, φροντίστε να χαμηλώσετε λίγο τον πήχη σε αυτά που ζητάτε, γιατί στο τέλος θα καταλήξετε μόνοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η όρεξη που έχεις στον τομέα της δουλειάς σου είναι μεγάλη και γίνεται αντιληπτή από τους ανωτέρους σου, που θα σου το ανταποδώσουν, τόσο υλικά όσο και ηθικά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger