E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 16 Σεπτεμβριου 2012

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην φιλική για εσένα Παρθένο, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεσή σου. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου ίσως προκύψουν στιγμές έντασης, φίλε Κριέ, και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Εσύ, που η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νόμιζες και θα ικανοποιηθείς. Ασχολήσου μαζί της πιο ουσιαστικά…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά, να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.







Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα έχεις τη δυνατότητα και την διάθεση να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που σε κυνηγούν ακόμα και δεν πρέπει να τους αφήσεις το περιθώριο να εκδηλωθούν για ακόμη μία φορά και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα μελλοντικά σχέδια. Όσοι είστε μόνοι, είστε σε μια περίοδο που η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη. Κάντε λίγο υπομονή και μην χάνετε το κριτήριό σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει έντονα, αγαπητέ Δίδυμε, και λόγω της ισχυρής ευαισθησίας σου, αποσυντονίζεσαι και δεν ξέρεις τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που προκύπτουν και μείνε ρεαλιστής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, η μέρα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, είναι ιδανική για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, με την εύνοια της Σελήνης στον Ζυγό το βράδυ, έχεις κάθε πιθανότητα να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να προκληθούν εντάσεις και προστριβές. Μην ξεφύγεις από τα όρια!!! Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν να σου δημιουργούν πρόβλημα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο, φίλε Καρκίνε, και σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, είναι μία καλή ημέρα για να το κάνεις. Ξεκίνησε λοιπόν από αυτό, βάλε τις απαιτούμενες προτεραιότητες και μετά ασχολήσου με πιο σοβαρά και σημαντικά θέματα, που απαιτούν προσεχτικό χειρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή, να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, πέρνα μια όμορφη Κυριακή, κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν, αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που μπορείς.





Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, αυτήν την Κυριακή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις, σε αυτά που σε αφορούν άμεσα. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Πάντως η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και κάποιοι καλοί φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Είναι η μόνη λύση, για να σώσεις την κατάσταση. Για εσένα που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, τα μαντάτα είναι καλά και αυτό το βράδυ είναι βέβαιο ότι κάτι όμορφο θα προκύψει, αν βγεις έξω να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου σήμερα, φίλε Λέων, έχει αρκετές υποχρεώσεις αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης για να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν ευκαιρίες κερδοφόρες, που δεν πρέπει να αφήσεις αναξιοποίητες.






Παρθένος
24/8-22/9

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Κυριακή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Παρθένε. Όμως, μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις, για όσα σας απομακρύνουν. Και αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς να αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει και να σε ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα χρειαστούν πολύ δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι. Μην παρασυρθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα.






Ζυγός
23/9-22/10

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, φίλε Ζυγέ. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικές τους υποθέσεις και θα σε βαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Ζυγέ, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με λίγη ψυχραιμία και την βοήθεια των συναδέλφων, που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές που επιθυμείς να κάνεις.






Σκορπιός
23/10-22/11

Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση, γιατί θα σε πάρει από κάτω και μετά άντε να σηκωθείς!!! Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε συγκρούσεις και να στεναχωριέσαι. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι στο χέρι σου να περάσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον άνθρωπό σου, αν πάρεις την απόφαση να ξεκολλήσεις από παρελθοντικά λάθη, που εξακολουθείς να σκέφτεσαι. Πάντως, αν παραμένεις ελεύθερος, η μέρα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο και να σε ευνοεί, φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως και δώσε της μία ευκαιρία. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.







Τοξότης
23/11-21/12

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, επειδή δεν έχεις με τίποτα πιο δημιουργικό να ασχοληθείς. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, νιώθεις μια ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και επιπόλαιες συμπεριφορές απέναντι στο σύντροφό σου. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου, αν πρώτα δεν ακούσεις και την δική του άποψη. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, σήμερα υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρνα καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία, που θα σου χαρίσει η σημερινή Νέα Σελήνη από την φιλική για εσένα Παρθένο. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, γιατί τα πολλά έξοδα που κάνεις θα σε αποσυντονίσουν.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις και χαθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις από την μεριά του συντρόφου σου, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα βρεθείς αντιμέτωπος με κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή αλλά και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, αλλά τακτοποίησε όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.







Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, φίλε Υδροχόε. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, που παρουσιάζεται μπροστά σου. Η επιρροή της σε κάνει να πετυχαίνεις σε όλα αυτά, με τα οποία καταπιάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στα αισθηματικά σου κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά, αλλά εσύ εθελοτυφλείς από ανασφάλεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Υδροχόε, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν, αφού μπορούν να σου αποφέρουν νέα έσοδα.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη! Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και να επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, εκδήλωσε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση, φίλε Ιχθύ. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα και να έχεις κάνει την ανάλογη προετοιμασία. Τα οικονομικά σου, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Μείνε μακριά από κάθε απόφαση, που έχει οικονομικό ρίσκο.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger