E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Να χασουν τις Ρωγες τους κινδυνευουν οι Καπνιστριες!

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Το κάπνισμα μπορεί να κάνει τις ρώγες να ξεραθούν και να πέσουν!

Την εκπληκτική αυτή αποκάλυψη κάνει ένας από τους κορυφαίους Αμερικάνους πλαστικούς χειρούργους, ο Dr Anthony Youn.
Μην τρομάζετε! Δεν αφορά όλες και όλους, καθώς ο διάσημος γιατρός έσπευσε να διευκρινίσει ότι αυτό αφορά ...όσες και όσους υποβάλλονται σε επέμβαση ανώρθωσης του μαστού.

Οπως είπε, η νικοτίνη και το μονοξείδιο του άνθρακα που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του καπνίσματος μπορεί να διαταράξει τη ροή του αίματος σε διάφορα μέρη του σώματος και έτσι διαταράσσει τη διαδικασία επούλωσης μετά από χειρουργική επέμβαση.

Οι τοξίνες μπορεί να ενεργήσουν ως «εικονικό τουρνικέ» με αποτέλεσμα να νεκρώσουν ένα μέρος του σώματος διακόπτοντας του αίματος προς αυτό.

Μιλώντας στο CNN , ο Dr Youn είπε: «Τρελένομαι κάθε φορά που βλέπω έναν ασθενή για ανώρθωση του μαστού που είναι καπνιστής».

Ο Dr Youn είπε ότι παρακολουθούσε μία γυναίκα καπνίστρια που είχε κάνει επέμβασητης οποίας οι ρώγες είχαν γίνει μωβ, καθώς το κάπνισμα είχε νεκρώσει τις μικρές φλέβες που υπάρχουν στο στήθος. Αν την είχε αφήσει χωρίς θεραπεία, οι θηλές της θα είχαν πέσει!
Κατέφυγε στο να χρησιμοποιήσει βδέλλες οι οποίες για αρκετές ημέρες ρουφούσαν το σκοτωμένο αίμα μέχρι να αποκατασταθούν οι θηλές της γυναίκας σε ένα υγιές ροζ.

Οπως είπε, σε οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση, είτε αυτή αφορά το στήθος, είτε το πρόσωπο, είτε την κοιλιά το κάπνισμα πρέπει να κόβεται.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger