E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Oσο πιο επιτακτικη η απαγορευση, τοσο πιο ηδονικη η παραβαση

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012


Τη διέσυραν, τη δίκασαν και την καταδίκασαν επειδή είχε ερωτικό δεσμό με 15χρονο μαθητή. Εκείνη απτόητη συνέχισε να συνευρίσκεται με τον ανήλικο εραστή της, αψηφώντας τις καταδικαστικές αποφάσεις, αποδεικνύοντας πως μπροστά στο επιτακτικό έργο της φύσης το μετριοπαθές προγραμματικό έργο του πολιτισμού ωχριά.
Η 29χρονη Κάθριν Καμίλ Μάρεϊ, καθηγήτρια από το Τέξας – γνωστή από την υπόθεση του περασμένου Φεβρουαρίου – αντιμετωπίζει εκ νέου κατηγορίες, μετά την αρχική καταδίκη της, επειδή συνευρέθηκε ερωτικά με τον 15χρονο σε ξενοδοχείο της πόλης κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας που είχε διοργανώσει το σχολείο.
Εκείνος έσπευσε να ομολογήσει την πράξη της αποπλάνησης, προφανώς «αποπλανημένος» από τις οικογενειακές πιέσεις και την αγελαία ανάγκη για εύρεση αποδιοπομπαίων τράγων. Ο δε 12χρονος αδελφός του, παρακινημένος κατά πάσα πιθανότητα από φθόνο για την τύχη του μεγάλου αδελφού του, επιβεβαίωσε κι αυτός το αληθές των κατηγοριών, «καρφώνοντάς» τους, καθώς τους είχε πάρει μάτι σε ερωτική περίπτυξή τους στο σπίτι του νεαρού κατά τις πρωινές ώρες εν τη απουσία των γονέων.
Επιβάλλεται να συμπιεστεί, να ποινικοποιηθεί κάθε έκφανσή της, να μετουσιωθεί σε έργο παραγωγικό και, το χειρότερο απ' όλα, να οικογενειοποιηθεί, να της αφαιρεθεί κάθε όψη ανεξέλεγκτης παρεκτροπής, να λειτουργικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος, καταδικάζοντας τους κομπάρσους-καταναλωτές να βιώνουν τις ανομολόγητες επιθυμίες και ορμές τους, διαμεσολαβημένες μέσα από ένα συρφετό κακόγουστης πορνογραφικής εικονοποιίας.
Η σεξουαλικότητα, αυτό το αδυσώπητο κτήνος και πρωταρχικό κινούν της εν τω κόσμω ανθρώπινης ύπαρξης, αυτός ο χαμερπής διάβολος, που δεν είναι ποτέ εκεί όπου νομίζεις ότι είναι και γεννάει τέρατα, θα βρίσκει πάντα τρόπους να επενδύεται και να παρασιτεί εις βάρος κάθε μορφής πολιτισμικής πρακτικής και κοινωνικού θεσμικού πλαισίου.
Σχολεία, νοσοκομεία, στρατώνες, εκκλησίες, πανεπιστήμια, εργασιακοί χώροι - εκεί ακριβώς φυτρώνει και βλασταίνει το ανομολόγητο άνθος της επιθυμίας. Εκεί ακριβώς ασκεί το νόμο του!
Δηλαδή, εκεί ακριβώς όπου όσο λιγότερο πρόσφορο είναι το έδαφος για να ευδοκιμήσει, τόσο πιο δελεαστική γίνεται η ευόδωσή της.
Τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο...


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger