E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 28 Ιουνιου 2012

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, αγαπητέ Κριέ, αν βέβαια θέλεις να πας τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα. Η υπερβολική ευαισθησία σου, σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις την γνώμη τους; Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου προσφέρουν διαφορετική οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της σχέσης σου, φίλε Κριέ, καθώς ο σύντροφός σου θα απαιτήσει να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Να είσαι ειλικρινής απέναντί του και μην προσπαθήσεις να του χαϊδέψεις τα αυτιά. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε ένα άτομο, με το οποίο έχεις επαγγελματική σχέση. Δεν θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από άτομα, που θα σου προσφέρουν τις δήθεν πολύτιμες συμβουλές τους, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές και σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.





Ταύρος
21/4-20/5

Η Σελήνη σήμερα από τον Ζυγό, σου δίνει ελπίδες και διευκολύνει τις σχέσεις σου, αγαπητέ Ταύρε. Η κατάσταση στα οικονομικά σου παραμένει δύσκολη, καθώς ακόμη δεν σου δίνεται η δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου. Οι εξελίξεις είναι σε γενικές γραμμές περίεργες και αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο το επινοητικό μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε νέα φάση αρχίζουν να μπαίνουν τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος από την τροπή που θα πάρουν. Τα όνειρα για το μέλλον είναι εδώ, για να βρουν τρόπους πραγματοποίησης τους. Κουβέντιασε όμορφα με το ταίρι σου και όλα θα πάνε καλά. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, μάθε να περνάς και μόνος σου καλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, η συνεννόηση που έχεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και μην παρασύρεσαι τόσο από το συναίσθημα, γιατί οι ανώτεροί σου είναι πολύ πιο ρεαλιστές από ό,τι εσύ και η τακτική που ακολουθούσες ως τώρα, δεν θα σου βγει σε καλό. Προσαρμόσου λοιπόν στα νέα δεδομένα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις, τόσο στις υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα σε προκαλέσουν και θα σε εξαντλήσουν σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με αρκετή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταλήξεις μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία, στις άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου. Και αν ακόμη ψάχνεις για ταίρι, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και να μην επαναπαύεσαι στα άτομα που ήδη γνωρίζεις. Διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο, για να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες από το πολύ άγχος που θα έχεις, σε σχέση με συνεργάτες, γιατί το μόνο που θα μείνει στο τέλος, θα είναι μία ψυχρή ατμόσφαιρα, που σίγουρα δεν σε συμφέρει καθόλου. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες αισθητές για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου, που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλα με τους οικείους σου, για να σε συμβουλέψουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο, για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου, φίλε Καρκίνε, και για να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα, που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις χρόνο με φιλικά σου άτομα, που έχεις να δεις καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα της δουλειάς σου και μην εναντιώνεσαι συνεχώς σε αυτά που σου λένε οι ανώτεροί σου, γιατί στο τέλος θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Στα οικονομικά, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.



Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Λέων, και πρέπει να τρέξεις αρκετά, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Είσαι σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, η διάθεση σου θα είναι ρομαντική και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα συναντήσετε κάποια πρόσωπα από το παρελθόν και θα ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Λέοντα, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Με την βοήθεια και την υποστήριξη των συναδέλφων σου, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν καλές λύσεις κάποια θέματα που καθυστερούσαν. Ωστόσο σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συναλλαγές.




Παρθένος
24/8-22/9

Το πρόγραμμα της ημέρας θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις, που θα προκαλέσεις εσύ ο ίδιος, αγαπητέ Παρθένε. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε και τις απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχουν να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ανατροπές και εμπόδια σε περιμένουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ήρεμος και διορατικός, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Εξήγησε στο σύντροφό σου τα όποια λάθη έχουν γίνει και μην τον κατηγορείς, χωρίς εξηγήσεις και αποδείξεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα; Η αρνητικότητα δεν θα σε πάει μπροστά…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι παρθένος, θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Απόφυγε να εκτεθείς σε κινδύνους και φρόντισε να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα.





Ζυγός
23/9-22/10

Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά, η μέρα θα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο, και οι δύο από το ζώδιό σου, δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Φρόντισε να κρατήσεις τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου με συνεργάτες, εργοδότες ή ακόμα και συγγενικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μικρή αίσθηση βελτίωσης δίνει η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους σήμερα, φίλε Ζυγέ, στον αισθηματικό σου τομέα, που θα αυξήσει τα ενδιαφέροντά σου και θα τονώσει τις δημιουργικές σου επιδόσεις. Μάθε να προνοείς καλύτερα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, πριν του πεις το οτιδήποτε. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, μάθε να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός με τους ανθρώπους και μην υποτιμάς την προσωπικότητά τους, αν δεν ταιριάζουν στα δικά σου χνώτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα φρόντισε να είσαι θετικός απέναντι στους συνεργάτες σου και μην έχεις πάντα να λες μόνο τα αρνητικά τους. Όσο κάνεις λάθη εσύ, άλλο τόσο κάνουν και εκείνοι. Επίσης, αν δεν συμφωνείς, μην γίνεσαι απόλυτος και δώσε τους να καταλάβουν πού κάνουν λάθος, κατά την δική σου γνώμη πάντα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς, αγαπητέ Σκορπιέ. Η μέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους. Αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Ώρα να εξωτερικεύσεις όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου στα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, φίλε Σκορπιέ. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου ανοιχτά και να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν και προκαλούν διαφωνίες μεταξύ σας. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι σήμερα η Αφροδίτη στους Διδύμους ανεβάζει την γοητεία σου, ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Διευκόλυνση θα υπάρχει σχετικά με υποθέσεις που έχουν συναντήσει εμπόδια μέχρι τώρα, οπότε σιγά-σιγά αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.





Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα απόφυγε να κάνεις μόνο το δικό σου στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και λογομαχίες με το σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πώς να διορθώσεις. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς. Εάν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί έτσι θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός της ημέρας θα είναι προσωρινός, γι’ αυτό προτίμησε την σιωπή. Στα οικονομικά σου, έχεις να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα, που στον παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και να αποκαταστήσεις το ταραγμένο κλίμα μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει. Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Αιγόκερων θα εμπλουτιστεί με νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή, μέχρι να δεις τα αποτελέσματά τους. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Στο σπίτι και στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες, αγαπητέ Υδροχόε, και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να τις λύσεις. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει. Γύρνα λίγο στις παλιές συνήθειες και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου ευθύνες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα μαζί του. Εσύ που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, αντιμετώπισε την με πιο δραστικά μέτρα και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου. Ο έρωτας δεν θα έρθει να σε βρει στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε. Μην κρίνεις από την πρώτη άποψη, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες που έχεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, προκειμένου να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις, που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί αν θέλεις, έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η Σελήνη μέχρι το βράδυ από το ζώδιο του Ζυγού, φίλε Ιχθύ, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση, που θα παραβρεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Ήδη οι ευθύνες σου είναι αρκετές και με τον ρυθμό που ακολουθείς, στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger