E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 27 Ιουνιου 2012

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες, θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσουν μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις, πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου, που τον έχεις ανάγκη όσο και αυτός. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, εάν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου ούτε τις ανασφάλειες σου. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, να γνωρίσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, καλό θα είναι να μεταφέρεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Η ημέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από το ζώδιό σου, είναι δύσκολη και δημιουργεί προβλήματα σε επικοινωνία και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή στο χειρισμό τους και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνεις περιττές αγορές οι σπατάλες.




Ταύρος
21/4-20/5

Το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις φέρει τον εαυτό σου στα άκρα. Από εδώ και στο εξής όμως, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους, μπορείς να εκφράσεις άφοβα τις αντιρρήσεις σου και για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου. Ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, την βοήθεια του συντρόφου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ταύρε, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική, εάν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα έρθετε πάρα πολύ κοντά και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην εργασία σου, αν είσαι Ταύρος, θα υπάρξουν αρκετές απαιτήσεις σήμερα, αλλά θα αποδειχθείς απολύτως ικανός, επειδή θα αντεπεξέλθεις στην τακτοποίηση τους με τον σωστό προγραμματισμό και την κατάλληλη οργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι έχεις τον τρόπο, ακόμη και στα δύσκολα, να βρίσκεις τις σωστές διεξόδους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που βέβαια αυτό είναι και το ζητούμενο!!! Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις μια σχετική οικονομία, ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στα χρέη σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα σήμερα θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου, αγαπητέ Δίδυμε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι στον τομέα αυτό, από την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ζυγό, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό στο πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία πλέον στο ζώδιό σου από το απόγευμα και μετά, η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άσε στην άκρη προβλήματα, τα οποία έχουν προκύψει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή, για να το συναντήσεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και ξεκίνα την αναζήτηση…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για νέα ξεκινήματα ή νέες συνεργασίες. Η συγκέντρωση στο στόχο σου είναι η απαραίτητη και μοναδική οδός, που μπορεί να σε οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες και επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε έξοδα που κανείς, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα θα σε παιδέψει, όσον αφορά στους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους, μόνο που η εξέλιξη θα πραγματοποιηθεί σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδο σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε πηγαίνουν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις το αρνητικό κλίμα, που πιθανόν επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο, που ανήκει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο εκνευρισμός που θα έχεις, φίλε Καρκίνε, θα είναι ιδιαίτερα έντονος τη σημερινή ημέρα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το σχετικό στρες, με διπλωματικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται χρόνος και έντονη προσπάθεια από τη δική σου την μεριά, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός.



Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αγαπητέ Λέων. Το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει αρκετό προβληματισμό για θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου, για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλα με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για εσένα, φίλε Λέων, που έχεις μόνιμο δεσμό, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στη σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων, που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις τους και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να τα διορθώσεις. Ο σύντροφός σου έχει σχηματίσει μια αρνητική άποψη και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να αποκτήσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του. Εσύ που πηγαίνεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.. Εάν αυτό ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να κρατήσεις τους τύπους μεταξύ σας και να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να γίνουν χωρίς καμία βιασύνη. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα σχεδόν αξεπέραστα, τα οποία θα αφορούν και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, να γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να κάνεις επενδύσεις ή να παρασύρεσαι σε τυχερά παιχνίδια.





Παρθένος
24/8-22/9

Η Σελήνη σήμερα πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και αυτό απαιτεί την προσοχή σου, αγαπητέ Παρθένε, ώστε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και στα λεγόμενα σου να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Φρόντισε να ελέγξεις την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο, φίλε Παρθένε, με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και να σε ευνοεί ιδιαίτερα. Ιδιαιτέρως ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για εσένα, αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σου, τα οποία θα αφορούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Δεν πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια και να πεις πράγματα, τα οποία δεν εννοείς. Οι εκκρεμότητες θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα νιώθεις πολύ μεγάλη πίεση, προκειμένου να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά, βάλε φρένο στα έξοδά σου και διαχειρίσου πιο ορθολογικά τα χρήματά σου. Η περίοδος δεν ενδείκνυται καθόλου για αλόγιστα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες, πιο γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους, που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, φίλε Ζυγέ, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου και καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, δικαιολογημένα όμως, λόγω της ανασφάλειας που σε διακατέχει. Καταπολέμησέ την και δεν θα χάσεις!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να αφορούν σε μελλοντικά σχέδια, τα οποία καθυστερούν. Μην πάρεις όμως σήμερα σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς. Οικονομικά, πρέπει να κάνεις οικονομία, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.





Σκορπιός
23/10-22/11

Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου, με κάπως υπόγειο πλάγιο τρόπο. Καλύτερα, εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, που θα χαλάσει το μεταξύ σας ερωτικό κλίμα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, να περιμένετε μια ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μάλλον ανήσυχο αναμένεται το κλίμα μέσα στην ημέρα στον εργασιακό χώρο, αν είσαι Σκορπιός. Εκεί που όλα μοιάζουν ήρεμα και έχεις επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη εργασία και ένα αντικείμενο, ξαφνικά και από το πουθενά θα προκύψει κάτι άλλο, που θα πρέπει να διευθετήσεις. Μην σε πιάνει πανικός, αλλά φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου για να τα καταφέρεις. Οικονομικά, να περιμένεις τα έσοδα σου να αυξηθούν, αλλά φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες και προσπάθησε να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης χρεών.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Ενδέχεται κιόλας να προκληθούν παρεξηγήσεις, με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα, με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία, από το απόγευμα και μετά στους Διδύμους, θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως, αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, μπορεί να προκύψουν προβλήματα και διαφωνίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τη σημερινή ημέρα τις εργασίες που έχεις στο μυαλό σου και να αποφύγεις με κάθε τρόπο καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν ευνοούνται καθόλου. Οργάνωσε καλύτερα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, τα πλάνα για την καριέρα σου και βέβαια τις κάθε λογής συμμαχίες, συμπράξεις και σχέσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα. Μην κάνεις σπατάλες, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα, αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την επιστροφή της Αφροδίτης σε κανονική πορεία στους Διδύμους, από το απόγευμα και μετά. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιος από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτα με το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και αν είναι εφικτό, ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση, που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση, από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, να γνωρίζεις ότι η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις στην υλοποίησή σχεδίων και ιδεών που έχεις στο συρτάρι σου, αρκεί βέβαια να τα έχεις δουλέψει αρκετά. Βεβαιώσου για την καλή προετοιμασία που έχεις κάνει, επιστράτευσε την αυτοπεποίθησή σου και προχώρησε με τόλμη. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Μελέτησε καλά τις παραμέτρους πριν από κάθε οικονομική σου συναλλαγή ή επένδυση.




Υδροχόος
20/1-19/2

Θετική θα είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους και να σε ευνοεί. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, στη σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και εκείνον. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην παραλείψεις να βγεις έξω το βράδυ, γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις επιτυχία και καταξίωση, έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις, φίλε Υδροχόε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις, αλλά με λίγη καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα τελειώσεις μια και καλή μαζί τους.





Ιχθείς
20/2,20/3

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, αγαπητέ Ιχθύ, οφείλεις να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν σήμερα, με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Διδύμους και να σε ευνοεί σημαντικά, ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και, γιατί όχι, να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι Ιχθύς, μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου, η ημέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες κοινωνικές επαφές και να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Έτσι, μπορεί να βρεις το άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην επαγγελματική σου ζωή, αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση, η οποία όμως δεν θα αφορά εσένα άμεσα, αλλά κάποιους συνεργάτες σου. Κράτα ουδέτερη στάση, ειδικά αν δεν ξέρεις ποια πλευρά να υποστηρίξεις. Για την επίλυση κάποιων προβλημάτων, τα οποία θα παρουσιαστούν λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, να γνωρίζεις ότι με λογική σκέψη μπορείς να τα διορθώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger