E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 15 Ιουνιου 2012

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012



Κριός
21/3-20/4



Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Κριέ, και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις την συμπαράσταση που θέλεις από το σύντροφό σου, σχετικά με κάποια κοινά σας προβλήματα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι σίγουρο πως πολύ γρήγορα έρχεται, αν όχι αυτό που περιμένεις, σίγουρα όμως κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα σε γοητεύσει και θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Κριέ, θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.





Ταύρος
21/4-20/5



Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις μεγάλη δυνατότητα για να αντιμετωπίσεις δυναμικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε ευνοεί, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Η αποψινή βραδιά προσφέρεται για χαλάρωση και κουβέντα με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι το σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό, που θα εμφανιστεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, σήμερα ενδεχομένως να έχεις αρκετά προβλήματα στη δουλειά, αλλά με την δυναμικότητα που θα σε διακρίνει, θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου και παρ’ όλα αυτά συνεχίζεις τα άσκοπα έξοδα. Έχε το νου σου!!!






Δίδυμοι
21/5-21/6



Τύχη και εύνοια σε περιμένει σήμερα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Δίδυμε. Βάλε τις ιδέες σου σε σειρά και ξεκίνα να πραγματοποιείς αυτές που είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμες. Η έμπνευση που θα έχεις θα είναι αυξημένη και θα κατακτήσεις το θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, το πάθος θα χαρακτηρίσει σήμερα τη σχέση με το σύντροφό σου και ένα υπέροχο και ερωτικό βράδυ θα ανανεώσει τη διάθεση και των δύο. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην το βάζεις κάτω, αλλά βγες να διασκεδάσεις και ξέχνα για λίγο την μοναξιά, που τόσον καιρό σε ταλαιπωρεί και σου χαλάει την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά ζητήματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα σε εμψυχώσουν, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.





Καρκίνος
22/6-22/7


Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι και να διώξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε κοντά σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τα καθημερινά θέματα, που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα, γιατί όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις. Εάν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί το άτομο που θα την διώξει από τη ζωή σου, αρκεί να γίνεις και εσύ πιο θετικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Στα οικονομικά, κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση νομικών και γραφειοκρατικών θεμάτων ευνοείται.





Λέων
23/7-23/8



Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η σχέση σου πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, κάνε λίγο υπομονή και απόλαυσε τον, γιατί πολύ γρήγορα η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Διδύμους και θα σου φέρει αυτό που περιμένεις. Λίγη υπομονή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, φίλε Λέοντα. Σήμερα η τύχη σε συντροφεύει, σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις και σε συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Παρθένος
24/8-22/9



Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη θεμιτών και αθέμιτων σκοπών σου. Το βράδυ, φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν στη σχέση σου. Να ξέρεις πως ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Καρκίνο, σε ευνοεί για να το πετύχεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, οι σημερινοί οιωνοί θα είναι θετικοί για εσένα και ίσως να έφτασε κιόλας ο καιρός που θα συμβεί κάτι πολύ καλό στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως τις πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ζυγός
23/9-22/10



Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, προσπάθησε να συζητάς περισσότερο με το σύντροφό σου και να ανοιχτείς πιο πολύ, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, αν αφήσεις τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος στην άκρη, το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Ζυγέ, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θα ήθελες,  για να σε ικανοποιήσουν. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.






Σκορπιός
23/10-22/11



Οι θετικές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια από τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει την ικανοποίηση, αλλά και την δύναμη, να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά αυτό το βράδυ. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα μαντάτα, από ένα άτομο που είχατε ξεχασμένο. Η επιστροφή του θα σας δικαιώσει ηθικά και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, ειδικότερα με θέματα νόμου.






Τοξότης
23/11-21/12

Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, αγαπητέ Τοξότη, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που δεν τελειώνουν, αλλά παραμένουν σε στασιμότητα. Αν δεν υποκύψεις σε εκνευρισμούς, θα δεις ότι θα βάλεις πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ταύρο, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου. Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις, εξαιτίας κάποιων τρίτων, που προσπαθούν να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άνοιξε την αγκαλιά σου να υποδεχθεί ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σου αποκαλύψει τον μεγάλο έρωτα του!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αυτή η Παρασκευή είναι σημαντική γιατί πολλά είναι τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα και θα σε ξαφνιάσουν, φίλε Τοξότη. Πολλοί από τους συναδέλφους σου, που μέχρι πρότινος πίστευες πως ήταν ανταγωνιστές σου, τώρα έρχονται με το μέρος σου και οι υποτιθέμενοι φίλοι σου προτιμούν να σωπάσουν. Αξιολόγησε συνετά αυτές τις αλλαγές και μην μιλήσεις, αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτά που θέλεις να πεις.ή την κατάσταση. Ηρέμησε και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1



Θα έχεις μεγάλη τύχη την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς, όσο περνάει από το χέρι σου. Παρ’ όλο που ο ενθουσιασμός σου είναι συγκρατημένος, προσπάθησε να αφεθείς και να ζήσεις λίγο ανέμελα. Επιδίωξε επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα και θα δεις ότι μπορείς ακόμη να περάσεις καλά μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου, πρέπει να βγεις λίγο έξω από τα νερά σου και να κολυμπήσεις σε ανοιχτές θάλασσες, για να βρεις τον μεγάλο έρωτα που ψάχνεις. Χωρίς ρίσκο, τίποτα δεν σου χαρίζεται στη ζωή!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, οι προοπτικές που δημιουργούνται σήμερα, σχετικά με νέες συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, θα είναι πολύ καλές και θα σου προσφέρουν ασφάλεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν επίσης ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.





Υδροχόος
20/1-19/2



Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, και διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό όλες σου τις επικοινωνίες και επαφές. Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου ανάταση και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα, φίλε Υδροχόε. Ο σύντροφός σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, με κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρει. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, σε περιμένουν νέες γνωριμίες και κατακτήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει μεγάλη άνοδος και αρκετές ευχάριστες εξελίξεις. Κάποια θέματα και υποθέσεις, που μέχρι τώρα παρουσίαζαν στασιμότητα, παίρνουν τον δρόμο της πραγμάτωσης και η ηθική ικανοποίηση που παίρνεις είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.





Ιχθείς
20/2,20/3



Φρόντισε σήμερα να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Ιχθύ, και κοίτα να ηρεμήσεις. Η στασιμότητα των ημερών σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τον αγώνα σου. Η Σελήνη από τον Ταύρο πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και σου δίνει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, καλό είναι να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καλή γνωριμία σε μία έξοδο με φίλους και δεν πρέπει με τίποτα να χαραμίσετε αυτό το βράδυ κλεισμένοι στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός σου τομέας, φίλε Ιχθύ, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και παραμένουν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger