E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έγκλημα πάθους:Στραγγάλισε τον κουμπάρο που είχε αποκτήσει παιδί με την εν διαστάσει σύζυγό του

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012


«Ο εν διστάσει σύζυγός μου, σκότωσε τον κουμπάρο μας δύο μέρες αφότου έφερα στον κόσμο το παιδί του»…Πρόκειται για μια συγκλονιστική εξομολόγηση που δεν βγαίνει από τα χείλη μιας ηρωίδας κινηματογραφικής ταινίας αλλά από μια γυναίκα που έζησε έναν ζωντανό εφιάλτη που στοίχειωσε μια για πάντα την ζωή της.


Ο επιχειρηματίας, η σύζυγος του Μαρία και ο κουμπάρος είναι οι πρωταγωνιστές που συνθέτουν την ιστορία πάθους που όμως κατέληξε σε έγκλημα. Η ιστορία αυτή είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2007.

Η σύζυγος του επιχειρηματία ήταν παντρεμένη 22 χρόνια μαζί του, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, όταν αποφάσισε να φύγει από το σπίτι αφήνοντας ένα γράμμα.

Εκείνος όμως δεν ήθελε ποτέ τον χωρισμό τους . Συνέχισε να την διεκδικεί και να της ζητά να γυρίσει πίσω.

Η Μαρία στην συνέχεια σύναψε σχέσεις με τον κουμπάρο και κολλητό φίλο του εν διαστάσει συζύγου της. «Ήταν το άλλο μου μισό. Ήθελα να συνεχίσω την ζωή μου μαζί του» εξομολογείται.

Η Μαρία έμεινε έγκυος από τον κουμπάρο που πλέον ήταν ο σύντροφος της ζωής της. Όταν το πληροφορήθηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της, έκλεισε ραντεβού θανάτου στον κουμπάρο.

Στις 21 Ιουλίου ο επιχειρηματίας τηλεφώνησε στον κουμπάρο και του ζήτησε να συναντηθούν για να του δώσει εξηγήσεις. Η συζήτηση όμως εξελίχθηκε σε καυγά. Τα αίματα άναψαν, ο έλεγχος χάθηκε και ο κουμπάρος σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός.

Σημειώνεται ότι η Μαρία είχε γεννήσει δύο μέρες πριν το τραγικό συμβάν..
Ο επιχειρηματίας προσπάθησε τότε να καλύψει τα ίχνη του. Πήρε στον ώμο του το πτώμα του κουμπάρου, το τοποθέτησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και αφού έκανε τρεις τέσσερις βόλτες στο κέντρο της πόλης στην συνέχεια τον μετέφερε στην περιοχή Μπαρμάτι και τον έριξε στον βόθρο.

Η οικογένεια του θύματος είχε δηλώσει εξαφάνιση στην αστυνομία ενώ η γυναίκα που μόλις είχε φέρει στον κόσμο το παιδί του κουμπάρου, έπαιρνε τηλέφωνο τον εν διαστάσει σύζυγό της. Εκείνος όμως δεν απαντούσε.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον υποψιάζονται μέχρι που ο δράστης υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το πτώμα.
Τα όνειρα της Μαρίας γκρεμίστηκαν έτσι ξαφνικά… 


 Star.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger